kayınvalidesi ile yaşayanlar sorunlarınızı nasıl çözüyorsunuz?

konu acamdan burdan gırış yaptım ama kusuruma bakmayın kızlar benımde bır sorunum var aynen kayınvalıdemle esım 2 kardes görumcem yenı evlendı yanı evden kactı gıttı iş bulmuş baska ıle sonrada evlendı 2.evlılıgı neyse kayınvalıdemde tek kalıyor ama haftda bır genlede hafta sonu bıze gelır hıc pazar gunu oğlunun izin gunu demeden normalde bazen ııdır bzen gıcık ta olursa hıc sormayın acayıp gıcık gecn cuma gunu geldı elınde bıssuru sey tavuk buskıvı yanı evde nevarsa toplamış gelmış bende deım bu bayagı kalıcak nese akşam oturuyoruz ben dedımkı annemlerde kardesımın kayınvallıdesı gelcek anneme yardıma gecmem lazım beraber otururuz kı annemede buarada bıraz anormal bısy ama yakın oturuyorum yanı aynı apartmana geldım eskı oturdugumuz kısmet böleymış ama ben napıyım evımız kıraydı satılınca ev sahıbı hemn cık deyınce daha 1 sene olmadan bız de buaray geldık nese ben dedı gelemem ustume guzel seyler alamam dedı bende ıı dedım ama gıtmek lazım ıı sen gıdersın dedı ben de oturuum burda ıı dedım ozmn sacmalama fln dedım ama dınleyn kım nese sonra bu ben ozmn eve gıderım sonra gelırım akşam dedı . be kadın gıtceksen gıt takrar nıe gelıyon cok dsuncesız ya cıldrcm nese zar zor ıkna ettım yarın gıttık beraber annemden bısyler verdık gıydı ...sonra akşam oturuyoz ben dedımkı esımınde ıkametgahını buaray aldrmk lazım.. gecn doktor esınınkı farklı gzukuyo buraya senın ıkametgahının oldugu yere aldır rahatca burdan mauyene olsun ... dedı oda senı oaraya alalım dedı bende dedımkı ben burda oturuyom nıe alalım oraya offf dedı hep sızın ıstedıgız olcak zaten ıste esımın ısmını söledı omu gelın senmı anlamdım dedı ay benı bı sınır aldı anlatmm ben de deımkı ay nelaka ya gelın olunca hep uzaga mı gtmk gerekıyo sacmalama dedım .. oda bzouldu... benım kayınvalıdem esımı buaray yanı benım anneme yakın ev tuttugumzu ıcın cok bozuk ve dengesız sonra agladı oda degıstırdı falan bızde bısy demedık cunku haksız sonra ben balkonda camasır asarken anne huzursuzluk cıkarma felan dedı esım ıı be dedı bıdaha bana bısy sormayın ozmn dedı bıde benıde oaraya aldırckmısız ıkematgahımı sonra buaraya alcakmısız manyakmı ne yaaaaa hasta .. esımde dedıkı anne mantıklı konuş ozmn falan dedı budaha da bozuldumu ... nese o gelcemgelmıcem yukardakı muhabettenden dolayı off anne dedım cok gıcıksın ben gıcık mıcık degılım dedı agzımdan nasıl cıktıysa benım de ama napıyım ... bıde anneme demıskı esım bana söz gecıremıyomuş hep benım dedıgım oluyomuşşş ben daha cok sınırlendım böle olunca sonra benım bı arkadsım geldı dıger arkadsımla otururlerken benı cagrılar bende gelemem dedım esım annesı oturuyoz faln sonra tekrar arayınca esım ben gıtmıycegımı söledıgım halde ıı gıt dedı kaynvalıdem ıı ce bozulmazmı ... geldım suratı 5 karış tvde kuran acıktı ben de degıstıyeımmı dedım sen bılırsın dedı bende degıstırdım ııce sınrı oldu kalktı gıttı sonra ama napıyım cnm gelırsen okadar kalma enazından dusuncesız olma hafta sonu gelme esımın sıklıdıgını anladı uyuyo ufluyo falan demem okı ılerde yaslanınca daha fecı bı hal alckkı gıbı gelıyo be de bukadar merkı hallerıne gıcık oluyorum face de yazsıyom araldsımla kafasını uzatıp bakıyo telde msjlasıyom ne demış dıyo arkadsın manyak yaaaa cıldırcam yanı allhtan esım bana destek verıyo oda cıldıryo ya ya ben nasıl bas edıcem bunlla ya ılerde bızle yasrsa dıye cok korkuyommmmm allh muhtac etmesın tabı ama ay nolur akıl verın cok uzun kusuma bakmayınnn

nusermia8384
anladığım kadaryla kayıncvalidenle ayrı yaşamana rağmen başında hiç gitmiyor.buda ayrı bir kayınvalide tipi...
bence tamamen kıskançlığından yapıyor bu kadar karışıyor....
sen mesafeli olabilirsin evine geldiğinde..............
ama ben kızıyorum kafamı çeviriyorum karşımda......sabır sabır sabır çakiyorum estafirullah derken derken rahatlıyorum....

bir tane arkadaşımız sevmeyi denememi söylemiş...deniorum inanın herseferinde ama sonra birsey söylüyor bütün tabularımı yıkıyor....
eve geliyorum heryer heryerde....tereyağdan nefret ederim inadına tereyağlı yemekler yapıyor.neymiş faydalıymış...faydalı olduğunu biliyorum ama kokusundan tiksiniyorum yaaa..sen torununa sevmediği birşey yediremiyorsun..oğluna sevdiği seyleri yapıyorsun bana gelince niye gıcıklık yapıyorsun....ev buram buram tereyağ kokuyor.....

söylekı bız o merkezde oturdugu ıcın genelde gıderız gııttıgımızdede ona da ugrarırız oda sıraya koymuş gıbı hemen haftasında gelır özellıkle kendıne sankı hedıyeymış gıbı haftasonunu secer bıde bazen onlardayken merkeze sahıle ınerız beraber dusnebılıyonmu ındıgımzde aman bende nezmndır asagı ınmıyodum der ya bırak bız karı kocayız yalnız kalalım dımı ya zaten benım kayınvalıdem benım esımın buaray yanı annemlere yakın ev tuttugumuzdan cıldırıyo acayıp kıskanıyo gecnkı tartışmada dedı işte oglum mu gelın senmı dmesı onun burda neısı var sen gel bızım buaraya ben de hıc lafımı esırgeyemm valla ....ya cnm nasıl mesafelı olucam kı kadın sabh uyandırsın dıye odamıza hıc utanmadan gırıyoooo bızdeesımle hemen 4 dönup yorganla kapatıyoruz ustumuzu cahılmı ne ya anlamdım vuruyo kapyı pat gırıyo baznde vurmadan.. böle bısy varmı ya tv de bı kayınvalıde görmuş hanı su atv dekı yenı baslayan bı dızı varya kral mı ne sıze böle bı kaınvalıde lazım dedı hıc bıy demedım klostrolu oldugundan ben yemklerı kendım esımele bana kadar yapıom hergun dıyet lıtesı sebze yemegı yesıllkı nerden bulayım ramaznda yemege geldı bugun ne yaptınız yemekde dedı kurufasulye yaptım deım kurufasulyemıyıcez dedı esım de ee neıstıyosun anne söle de onu yapalım zomn dedı ramaznda sıskınlık yaparmış da neymış oysa okadr guzel yapmıştımkı ıcıne sucuklar etler oooohhh....yerken guzel olmuşşş dedı ıı pışmışmış ben gıderım hep yemeklerı ben yaparım onlarda da esım pek begnmez onun yemklerını bıraz secıcıdır bı kere daha gelmıştıbıze ne var dedı bezelye deım gulerek bıktm sızın bezelyenızden deı bende tebssum ettım manyak ya hergeldıgınde on denk gelıyodu ben napıyım ya bu guttıgndede cok bozuk gııtı laf koydu zaten hep tekım falan ben gıderım dedı esım dedı ben bırakayım senı ya anormal bıraz fazla gelırı yok allhtan duam bana ış versın bız maddı anlamda yardım edelım ama aynı evde oturmayalım yoksa cıldırım esımde farkında ama elden ayaktan dusunce napalım dıyo bende bılmedım valla ama gerekırse yardım ederım bakarız dedım ışın kötu yanı 2 kımde kıradayız cok korkuyom huzurum bzoulcak dye yaaa herseyı sorr dıbıne dara ekene kadr

geçen çarşambadan beri yok okadar özgürümki evimde istediğimi yapıyorum....istediğim zaman kalkıyorum işimi yapıyorum...
biliyormusunuz o varken yataktan kalkmak istemiyorum bilerek geç kalkıyorum...ama şimdi erkenden kalkıyorum evde cnm hangi işi yapmak istiyorsa onu yapıyorum
YAŞASIN ÖZGÜRLÜK.................

slm:80:su sevme isini bende cok denedim canim ama dedigin gibi tam seviyom isiniyorum biseyler duzeliyo sanki derken bi bakiyom ki hic bisey degismemis kadin beni ona iyi niyetle yaklastigim icin bin pisman ediyodu.Bende sevme cabalarindan vazgectim sonunda zaten kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi duysa onada raziyim yani en azindan oglunun karisi yada torununun annesi oldugum icin

nereye gitti ki canim baya moral falan depoladönüsü muhtesem olabilir

slm:79:cnm
saygı önemli bir faktör o olmasa zaten kan gövdeyi götürmüştü...
bana öyle kanımı dokunacak birşey söylese ben susmam zaten allahtan şimdiye kadar söylemedi....
şu an isbat peşinde olduğu için yaaaa bak şimdi aklıma geldi....bardaklarımı değiştimek istiyorum...şimdi geldiğinde ne yapttın okadar bardağı niye boşa para harcıyorsunuz diyecek film kopcak...almadım bu yüzden....birde nofrosda bir sürü tereyağ var buzdolabında bi kap dolusu teryağ var ne yapsam birilerinemi versem.....nofrosta yer yok yaaaaa....

aynen öyle yapmış bende iş yerindeki kızlara dağıtmayı düşünüyorum....nasıl fikir???

fikir süper hatta gelince hepsini kullandim bu güne kadar yemedigimede pisman oldum ne guzel seymis su tereyag yaa debelki daha dolaba bile sokmaz

fikir süper hatta gelince hepsini kullandim bu güne kadar yemedigimede pisman oldum ne guzel seymis su tereyag yaa debelki daha dolaba bile sokmaz

valla ya ciddiym yapıyımmı öyle birsey.....yüzündeki ifadeyi düşenemiyorum hepsi köyden geldi çünkü........

Selam arkadaşlar. Kayınvalidemle iyi kötü idare ediyoruz da benim gelin adayı ile sıkıntım var. İki tane abim var biri bekar. Bekar olanın sevgilisi var ama sormayın. Hiç kanımız ısınmadı bir tek ben olsam tamam diyecem annem babam diğer abim eşi ve görenler.... Abimin etüd merkezi var iki abim beraber çalışıyor. Abim bu merkezi açmadan önce bir dersanede çalışıyordu bu kızla orda tanışmış.Kız orda sekretermiş. Abim bu merkezi açınca kızı yanına aldı. Diğer abim de yanında muhasebeye falan bakıyor sonuçta kardeşler. Ama bu kız geleli 1 sene oldu şimdi iki abim birbiriyle konuşmuyor. Kız diğer çalışanlara emirler veriyormuş burda sorumlu benim her şeyi bana soracaksınız kerem bey de kim patron mu vs.. (diğer abimden bahsediyor).Bir de biz ailece sakin büyüdük kavga yüksek ses tonu fazla bilmeyiz. Geçen kız ebimle kavga etmiş bana telefon etti abimle ilgili ağza alınmayacak şeyler söyledi bu olaya kadar arkadaştık gelir bende kalırdı ama bu olaydan sonra telefonlarına bile bakmadım artık. En son geçen haftasonu abimle geldiler ama yemin ederim eğer evime gelen misafir olmasaydı başka yerde karşılaşsaydık çok büyük tepki gösterecektim. Neyse bize geldi ama yemin ederim yüzüne bakamadım o kadar kızgındım. Abime dünyanın lafını saymış hala yüzüme bakabiliyor yüzsüz. ben tavırlı davranınca baktım abime kaş göz yapıyor benimle ilglenmiyor demek istiyor. Kız çok kalitesiz bir şeye kızıyor bağırıyor çağırıyor bir şeyler kırıyor. Kızda konuşma kültürü yok. Abim düşüncelerimizin farkında ama diğer abimle araları açıldı. Kız olayları çarpıtıp anlatıyormuş abim de yufka yürekli iki göz yaşına kanıyor. Şimdi uyku uyuyamıyorum. Aklımdan çıkmıyor. Elimden ne gelir ne yapabilirim fikri olan söylesin allah aşkına valla kafayı yedim.

siz şimdi neyaparsanız kötü olursunuz..abim hiçbirsey görmediğiiçin....siz seslenmeyin bak abin zamanla anlayacak......bence bu konuyla ilgili konu aç belki sana yardımcı olucak birini bulursun sana fikir verir....bende görümceyim ama böyle birsey yaşamadığım için nedesem yalan olur şimdi...

Canım anlayabiliyorum seni okurken bende sinir oldum..Ama maalesef böyle kızlar için bence yapılacak bir şey yok..Sevgilisini elinde tutmak için yalanda söyler iki yüzlü de davranır..Senin gibi temiz olacağını düşünme..Zamanla abin onun gerçek yüzünü görüp hakkıyla kendi onu başından atacaktır..Öylelerini Allah islah etsin canım..

Bu arada abim iki üniversite okudu ciddi eğitimli bir insan. Diğer abim de ünv. mezunu ben de. Beni yanlış anlamayın asla insan hor görmem çok mütevazi yetiştirildik hatta diğer yengem de lise mezunu. Bu biraz tuhaf sanki dünyanın okulunu okusa değişmeyecekmiş gibi geliyor. Sonuçta okumakla adam olunmuyor biliyoruz karakterle alakalı.

Yani abiniz yasini basini almis biri sanirim is güc sahibi o gercekleri görüp isteedikten sonra siz bisey yapamazsiniz zorla ayiricak haliniz yok bencede bunla alakali aska bi konu acarsaniz daha saglikli yardim alabilirsiniz hemde arkadasin konusuda dagilmazbaslik kaynanayla alakali olunca k.valideden dertli olanlar giriyo dogal olarak.Belki sizin gelinde burdadir

ya valla ye gelin burdaysa yada benim kayınvalidemin kulağına giderse.....ne olur halim.....

kızlar ben kaçar rapor hazırlıcam daha 1 saat sonra mesaim bitecek öpüyorum kayınvalidesiz uykular
muckss.....

ya valla ye gelin burdaysa yada benim kayınvalidemin kulağına giderse.....ne olur halim.....

ya ben :44:actigim konularimi desem burdaki yorumlarimi desemonlarin kulaklari ne kadar cinliyo kim bilirama onlarda zorluyolar insani napalim insan tanidik birinede anlatamiyo ki ici rahatlasinoturupo esimemi anlatayim annesini:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…