esnle guzel guzel konus canim annesini kötüleme böyle olmuyo sikiliyorum özelimiz yok de ne kadar bi arada kalirsak o kadar problem dogma ihtimali artiyo ne ben uzuleyim ne annen kirilsin nede sen arada kal de annenin her zaman basimin ustünde yeri var ama bende kendi evmde kendi koltugumda oturmak kendi mutfagimda sana yemek pisirmek istiyorum de yakinlarda bi yere tasinalim ama kapimiz ayri olsun de.Kabul ederse ne ala baktin gördün hik mik yapiyo ne kadar sevsende azcik gözünü korkut ya guzellikle ayri eve cikariz kimse kirilmadan yada ben tek basima cikarim ama daha olayli olur de
ay canim cocuk konusuda ayri bi sorun keyfine düskünse sen istesende bakmayabilirbizim isle cocuk tam ayni döneme geldi yani tam cocuk yapmaya karar verdigimizde bi is icinde karar verip dükkani almam lazimdi napalim ne edelim derken siz cocuk yapin ilk baslarda ben dükkani idare ederim cocuk toparlaninca sen calisirsin ben bakarim dedi.Bizde ona güvenip ikisiide yaptik sonuc;doguma iki hafta kala ben cocuk bakamam ben calisamam diye terör estirdi evde esimde baslarim isine otur evde cocuga bak zamani gelince istersen calisirsin dedi ama aptallik bende kendi cocugua bakmayan benimkinemi bakicak
şu anki kararımı açıklıyorum....9 ay sonra taksidimiz bitiyor.yakında toki evleri 450 liraya kiraya çıkarım.arabamız var çok şükür gider geliriz...rahatça evime arkadaşlarımı çağırım herkes misafir gibi gelir gider.....bu arada çocuğumu aynı evde olursa ayrılması zor olur.çocuk olmadan çıkmak daha iyi.....nasıl fikir....şimdi bile takside 500 lira veriyoruz.
kiramı veremicez....babam bize destek olur zaten maddi acıdan zorluk çekmemde..........
de işte........aslında korkum maddi değil yaaa....şimdi biz kadını yalnız bırakıcaz....ya ilerde kendi çocuğum bana bakmazsa....kötülük yaparsa....bu işin birde öbür dünyası var....................
ayy yaptığına bak yaaa..
hiç bunlar gelin olmadımı yaaaa...nasıl düşüncesizlik bu....destek olacakları yerde köstek oluyorlar.....
eee bakmadımı şimdi torununa...
aslında düşünyorumda 30 yıl boyunca evin hanımı ol. sonra eve biri gelsin senin düzenini sıfırdan değiştirsin....kim olsa bocalar ne yapacağını şaşırır...
çünkü ben gelin gelirken ev sıfırdan baştan yapıldı...eskiye dair hiçbirsey kalmadı....
ben memur çocuğuyum bizim evde herşey düzenliydi.....herşey saatine göre ve yerine göre yapılırdı..evlendim aynı düzeni istedim...eşim bana uydu kayıbvalidem uymadı uyamadı yani çatışma başladı.....bunu sebebide evde büyük erkek olmadığı için.....ben o eve gelmeden önce bütün mahalle bizim evdeymiş eşim anlatıyor.evlendikten sonra kafa dinlediğini söylüyor.
düzen değiştirmek ne kadar zormuş.....yada düzene uymak...
evet canim kesinlikle dogru onlar icinde zor tek cocuk biricik oglu onun yerine baska bi kadinin agzina bakiyorduzen degisiyor yani biraz iktidar kaybi diyelim özelliklede seninki gibi siyasi bi kayinvalide icin hepsi iktidari seviyolar ortak olmasak bile muhalefet oluyoruz sonucta ama hayatin kanunu bu zamaninda onlarda ayni seyleri yasadilar anlayisli olmalilar o elindekileri kaybetmek istemeyebilir ama gelinde kendi duzenini kurup dizginleri kendi eline almak istiyo bizim icinde yeni bi baslangic evlilik aslinda biraksinlarda doya doya yasayalim
ay canim k.valideden dertli biri olarak hemen atladim konuya seninkinde cok kendimi yazmisimBu arada nerde calisiyosun merak ettim 1 e kadar cok yorucu olmali
allah sana kolaylik versin canim evde k.valide yetmiyo bide cagri merkezinde elalemle ugrasiyonama sinirlenince suratina kapama sansin var
esin sana destekse bu is olur hayatim yilmak yok yavas yavas onu bu düsünceye alistir ayri bi eve cikin mutlu mesut yasayin herkesde yerini yurdunu bilsin seninde sinir sistemin harab olmasin.sana iyi calismalar dileyip ben kaciyorum benim oglan yarin kargalarla birlikte ayakta olucagi icin yatmam lazim.Arada gelismeleride yaz merak ederimSevgiyle kal hersey gönlünce olsun
merhaba,
2 yıllık evliyim kayınbabam eşim küçükken vefat etmiş.Eşim tek oğlan 2 tane görümcem var.Tek oğlan olduğu için kayınvalidemle birlikte yaşıyoruz.Yalnız bir problemimiz var.Ben onunla anlaşamıyorum.Anlaşmayı bırakın evde iki yabacı gibiyiz.konuşmak dahi istemiyorum.Allahtan çalışıyorumda evde sürekli beraber değiliz.Kiraya çıkma gibi bir şansım yok gibi görünüyor.ÇÜNKÜ;Kayınvalidemde yanlız kalma ve ileri derecede panikatak var.yalnız bırakamıyoruz.
onunla iyi olmak istiyorum sonrada bu fikrimden vazgeçiyorum.aranızda bu problemin üstesinden gelen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?