Kayınvalideye bakma sorunu

Asıl sana ayıp olur. Saçma bir bakış açısı. Hizmetçi gördüğü için yapmak istemediğinizi sadece insaniyet namına davet ettiğinizi söyleyin. Gerekirse diğer çocukları baksın.

Kızı yok mu

Sizi etkilemek istemem ama ben bunu duyduktan sonra hiç kabul edemezdim.

Bence kayınvalideniz de eşinizden cesaret alıyor. Kadının evlatları dururken, üstelik kayınvalideniz sizin için gurur kırıcı şeyler söylemişken eşinizin sizden hizmet beklemesi çok ayıp.

Kayınvalidenizi kabul etmezseniz tüm köye anlatacağını söylemişsiniz. Bırakın anlatsın. Arkanızdan “sizin buna mecbur olduğunuza, isteseniz de istemeseniz de bakacağınıza” ilişkin rencide edici şeyler söyleyeceğine “siz istemediğiniz için oğlunun götüremediğini” söylesin. Bu daha iyi bence.

Az önce görümcem aradı neden annesine bakmak istemiyormuşum diye. Annene bakmak istemiyorum diye birşey demedim yalnız bana kadar oğullari ve kızı var rahatsız mı oldun dedim. Ben böyle söyleyince ben nasıl bakarım ben el kapısındayim başımda ki kocam el demeye başladı. Ben ne oluyorum el olmuyorum insan kızında daha rahat eder dedim. Sonra kapattım normalde bugün gelip okullar açılana kadar köyde duracaktı görümcem ne olduysa vazgeçmisler

Var
Asıl kendi evladı dururken senin yapman ayıp olur yahu. Bu konuda tek sorun kv değil. Eşinizde de sorun var üzgünüm.
Sorun olmaz mı var tabi. Eşim kendi çocuklarını bile yıkamış insan değil annesini mi yıkayacak. Eşim biraz değişik etliye sütlüye karışmaz hakkını savunmaz atak değildir. Annesi bana o kadar şey söylerken anne sus ne yapıyorsun dememiştir. Eskiye göre daha iyi ama ben çok yıprandım

Klasik pasif eş vakası. Ben olsam cıngar çıkarır istemiyorum derdim. Onca lafı yiyip yutup bir de anana bakamam derdim. Madem ses çıkarmıyor kendi baksın annesine.

Hastalık olduğu için mecbur kaldığı için muhtaç olduğu için alırdım ben , ama mümkün olduğunca eşime baktırirdim

Al bir de kızı varmış. Bu durumda asıl ayıp sana banyoya vs... Ki el kapısında olan kız kaç hafta orada kalacakmış hasta olunca fıyt kaçmışlar. Merhametsizlik kanlarında var üzgünüm. Merhamet size mi kaldı ailede sadece.

demek
Kocasi elmis gelinin uzerine yikmak
Icin guzel bir bahane.. bi kadin en cok
Kizinin yaninda rahat eder etmeli bence.. birde onun kocasi
El sen babasinin kizi misin

bazilari demis sen ona iyi bakta utansin neyin kafasini yasiyorsunuz acaba boyle insanlarin yuzu esek derisi gibi asla utanmazlar ve ellerine gecen ilk firsatta gene yaparlar..

bence bakma kocasi baksin kizi baksin sen ezdirirsen kendini daha cok ezerler.. emin ol bakmazsan daha kiymetli olursun

El kapısı mı allahım bu neyin kafası

gezme tozma olsa en önde gelir o görümce kesin

büyük laf etmeyim Kv nın kızı varken bana düşmez ölüm kalım olacak anca öyle yani

ben kendi anneme baksam yeter

Malesef insanı canindan bezdiriyorlar.
Sonra bakım kısmına gelince gelinin içi atmıyor.bu bayanın yaptığı gibi anneye oğlu bakacak yardımcı olucak yoksa olmaz zor bu işler.allah kimseye kimseyi muhtaç etmesin.
Benim kv demde o kadar kindar o kadar inat bir kadindiki aramızda soğuk rüzgar dan çok buz kutubu esiyordu.ve herşeye kuserdi laf sokqr ve kindar davranırdı iticiydi ona karşı bir Gr sevgim yoktu bir Gr.
Yaşlıydı hep duam n beni bu kadarına neden onu bana muhtaç etme dedim.
Ve bu sene vafat etti k ndi evinde hiç hastalanıp yatmadı.aniden oldu beyin kanamasından gunzdu hiçbir şeyi yokken akşam vefat etti.eger hastalandaydi eşimin hatrina bakardım ama Allah biliyor ya bir Gr sevgim yoktu beni çok kırdı hahkkimi helal etmiyorum.

Konustugun kisi el degil sanki ne kadar kolay basindan atmak

Bide WC banyo öyle bir kv şeye.bide eşiniz laflara bak sen durur Ken bana ayıp olur Allah'ım yarabbim .senin anan defil bişey degil

Ben gelin değil hizmetçi aldım tabiki bana bakmak sorunda diyen bir kadın
Şu laftan sonra kan beynime sıçrardı açıkcası ama bakardım yine de. Sadece hizmetçi olduğum için değil mecbur olduğum için ya da kimsenin hatırı için değil Allah rızası için bakıyorum sana diye yüzüne de söylerdim.

E kızı varmış sözümü geri alıyorum kızı bakmalı.

Bu saatden sonra bakarsan Sana yasatacagi hersey müstehak. Kusura bakma.... Insanlikda bir yere kadar, gerisi enayiligide geciyor

Kızlar bugün girip de yazamadım eşim yarın geliyor ama annesiyle değil eşim sen nasıl bu ayakla 4 katı çıkacaksın demiş kvdem aşırı kilolu bide kucağa falanda alınmaz ee ben ne yapacağım bu ayakla babanda bakmaz diye yalandan ağlamaya başlamış. Esim artık abisini aramış gelin diye onlar da izine çıkacakmış 25nde anca gelebiliriz demişler bir kaç gün artık kp karısina bakmak zorunda

Malesef eski kafalı insanlarda bu görüş var anne babalar kızların değil oğullarının yaninda kalmalı gibi , onlara göre damat el , halbuki tam tersi insan kızina ihtiyaç duyar gelini yerine , benim eşim de bu kafa yapısında oldugu için biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…