- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.607
- 598
- Konu Sahibi LittleBird
-
Kp karısı ölse dört köşe olacak zaten. Ben getirme dersem getirmez eşim de sonra o da vicdan yapar
Kocamı 8 senede değiştiremedim maalesef annen hiç mi söylemedi kendi elin ayağın var kalk kendin yap derim Ama annesi öyle yetiştirmiş herşeyi önüne getirmiş kadın dediğin kocasına hizmet etmeli der kvdem. Ben getirme desem getirmez eşim biliyorum ama sonradan annesi beynini yer bütün köye anlatır işte oğlum bana bakmadı eşinin sözünü dinledi diye
Söyledim her işini yaparsın diye tek yemek değil ki tuvaleti banyosu var eşim bana ayıp olur sen dururken diyor.
Kızı yok muİyi akşamlar kızlar benim problemim kvdem çok anlaştığımız söylenemez eşimin hatırına gidip geliyorum. Ama önceleri çok iyi anlaşırdık sonları benden yüz buldukça coştu iyice herşeyime karışır laf söyler oldu bende araya mesafe koydum kendisi köyde oturuyor bizden 2.5 saat uzaklıkta. Neyse bir kaç gün önce düşüp ayağını kırmış bı kaç yerden dizine kadar alçıya almışlar eşim gitti tabi. Şimdi kim bakacak mevzusu dönüyor. Kocası ben bakmam valla çenesi yer bitirir beni alın ananızı götürün olmadı eşine söyle gelsin burada baksın demiş. Bende hiç gidemem okullar açılacak zaten nasil gideyim dedim. (1.5 ay alçıda kalacakmış bir de) eşim de o zaman bende gelirken annemi alır gelirim dedi. Tabi ki annesi atamam satamam kadını sevmesem de Allah rızası deyip bakarım.
Ama normal zamanda arkamdan milletle atıp tutarken dedikodumu yaparken hiç bu günlerini düşünmüyorlar. Ben gelin değil hizmetçi aldım tabiki bana bakmak sorunda diyen bir kadın. Şimdi böyle olunca zoruma gidiyor siz olsaniz ne yapardınız acaba eşim daha köyde getirme anneni demeli miyim?
Asıl kendi evladı dururken senin yapman ayıp olur yahu. Bu konuda tek sorun kv değil. Eşinizde de sorun var üzgünüm.Söyledim her işini yaparsın diye tek yemek değil ki tuvaleti banyosu var eşim bana ayıp olur sen dururken diyor.
Konudan bağımsız olarak “kötülük yapanı utandırmak için iyilik yapma” olayına inanmıyorum. Böyle insanlar mahcup olmak yerine önceki meselelerde haklı oldukları için tabiri caizse “yola geldiğinizi” düşünüyorlar genelde.
VarKızı yok mu
Sorun olmaz mı var tabi. Eşim kendi çocuklarını bile yıkamış insan değil annesini mi yıkayacak. Eşim biraz değişik etliye sütlüye karışmaz hakkını savunmaz atak değildir. Annesi bana o kadar şey söylerken anne sus ne yapıyorsun dememiştir. Eskiye göre daha iyi ama ben çok yıprandımAsıl kendi evladı dururken senin yapman ayıp olur yahu. Bu konuda tek sorun kv değil. Eşinizde de sorun var üzgünüm.
Klasik pasif eş vakası. Ben olsam cıngar çıkarır istemiyorum derdim. Onca lafı yiyip yutup bir de anana bakamam derdim. Madem ses çıkarmıyor kendi baksın annesine.Var
Sorun olmaz mı var tabi. Eşim kendi çocuklarını bile yıkamış insan değil annesini mi yıkayacak. Eşim biraz değişik etliye sütlüye karışmaz hakkını savunmaz atak değildir. Annesi bana o kadar şey söylerken anne sus ne yapıyorsun dememiştir. Eskiye göre daha iyi ama ben çok yıprandım
Az önce görümcem aradı neden annesine bakmak istemiyormuşum diye. Annene bakmak istemiyorum diye birşey demedim yalnız bana kadar oğullari ve kızı var rahatsız mı oldun dedim. Ben böyle söyleyince ben nasıl bakarım ben el kapısındayim başımda ki kocam el demeye başladı. Ben ne oluyorum el olmuyorum insan kızında daha rahat eder dedim. Sonra kapattım normalde bugün gelip okullar açılana kadar köyde duracaktı görümcem ne olduysa vazgeçmisler
Az önce görümcem aradı neden annesine bakmak istemiyormuşum diye. Annene bakmak istemiyorum diye birşey demedim yalnız bana kadar oğullari ve kızı var rahatsız mı oldun dedim. Ben böyle söyleyince ben nasıl bakarım ben el kapısındayim başımda ki kocam el demeye başladı. Ben ne oluyorum el olmuyorum insan kızında daha rahat eder dedim. Sonra kapattım normalde bugün gelip okullar açılana kadar köyde duracaktı görümcem ne olduysa vazgeçmisler
El kapısı mı allahım bu neyin kafasıAz önce görümcem aradı neden annesine bakmak istemiyormuşum diye. Annene bakmak istemiyorum diye birşey demedim yalnız bana kadar oğullari ve kızı var rahatsız mı oldun dedim. Ben böyle söyleyince ben nasıl bakarım ben el kapısındayim başımda ki kocam el demeye başladı. Ben ne oluyorum el olmuyorum insan kızında daha rahat eder dedim. Sonra kapattım normalde bugün gelip okullar açılana kadar köyde duracaktı görümcem ne olduysa vazgeçmisler
Malesef insanı canindan bezdiriyorlar.kayınvalidem vefat etmeden önce bende kaldı. öncesinde yıllar boyu canımdan bezdirdiği için eşime sen annene bakacaksan getir dedim. evin temizliği, bulaşığı, süpürmesi her şeyi eşim yaptı. ben sadece yemek yaptım. işten gelir evin işlerini yapardı. bu şartlar olmasaydı kabul etmezdim. benim annem hasta olduğunda eşimden değil benden hizmet bekliyor, kalk anneme bak diyemiyorsam eşimde bana diyemez. yaptıklarıyla çok yıprattı eşimin ailesi beni, normal insanlar olsaydı bu kadar katı olmazdım elbet. eşiniz tüm işi size yıkmayacaksa neden olmasın derim. ama kalkıp kendine su getirmeyen adamın kendisine bakmam ben bırak anasını, danasını.
Konustugun kisi el degil sanki ne kadar kolay basindan atmakAz önce görümcem aradı neden annesine bakmak istemiyormuşum diye. Annene bakmak istemiyorum diye birşey demedim yalnız bana kadar oğullari ve kızı var rahatsız mı oldun dedim. Ben böyle söyleyince ben nasıl bakarım ben el kapısındayim başımda ki kocam el demeye başladı. Ben ne oluyorum el olmuyorum insan kızında daha rahat eder dedim. Sonra kapattım normalde bugün gelip okullar açılana kadar köyde duracaktı görümcem ne olduysa vazgeçmisler
Bide WC banyo öyle bir kv şeye.bide eşiniz laflara bak sen durur Ken bana ayıp olur Allah'ım yarabbim .senin anan defil bişey degilKp karısı ölse dört köşe olacak zaten. Ben getirme dersem getirmez eşim de sonra o da vicdan yapar
Kocamı 8 senede değiştiremedim maalesef annen hiç mi söylemedi kendi elin ayağın var kalk kendin yap derim Ama annesi öyle yetiştirmiş herşeyi önüne getirmiş kadın dediğin kocasına hizmet etmeli der kvdem. Ben getirme desem getirmez eşim biliyorum ama sonradan annesi beynini yer bütün köye anlatır işte oğlum bana bakmadı eşinin sözünü dinledi diye
Söyledim her işini yaparsın diye tek yemek değil ki tuvaleti banyosu var eşim bana ayıp olur sen dururken diyor.
Şu laftan sonra kan beynime sıçrardı açıkcası ama bakardım yine de. Sadece hizmetçi olduğum için değil mecbur olduğum için ya da kimsenin hatırı için değil Allah rızası için bakıyorum sana diye yüzüne de söylerdim.Ben gelin değil hizmetçi aldım tabiki bana bakmak sorunda diyen bir kadın
E kızı varmış sözümü geri alıyorum kızı bakmalı.2 çocuktan sonra bıraktım çalışmayı. küçük olan oğlum da aşırı dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite var onunla zor ilgileniyorum bir de kvdem çıktı. Eşimde 1 bardak suyu bile kalkıp kendi almaz yardımı çok olmaz anlayacağınız
Aynen benimde sevmediğim birşey bizden hariç 2 oğlu bı kızı daha var herşeyde bizi öne sürüyor onlar bakar onlar gelir. Yapacağım varsa da yapmak istemiyorum.
Malesef eski kafalı insanlarda bu görüş var anne babalar kızların değil oğullarının yaninda kalmalı gibi , onlara göre damat el , halbuki tam tersi insan kızina ihtiyaç duyar gelini yerine , benim eşim de bu kafa yapısında oldugu için biliyorumdemek
Kocasi elmisgelinin uzerine yikmak
Icin guzel bir bahane.. bi kadin en cok
Kizinin yaninda rahat eder etmeli bence.. birde onun kocasi
El sen babasinin kizi misin
bazilari demis sen ona iyi bakta utansinneyin kafasini yasiyorsunuz acaba boyle insanlarin yuzu esek derisi gibi asla utanmazlar ve ellerine gecen ilk firsatta gene yaparlar..
bence bakma kocasi baksin kizi baksin sen ezdirirsen kendini daha cok ezerler.. emin ol bakmazsan daha kiymetli olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?