- 19 Ocak 2016
- 287
- 260
- 103
- 31
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
-
İçimi rahatlattınız :) dedim acaba az mı gidiyorum diye düşünüp duruyordum valla.Cok bile :) nasil alistirirsaniz oyle gider. Ne kadar mesafeli olursaniz o kadar huzurlu olursunuz.
Yok ben kendi isteğimle gidiyorum, hatta eşime ben diyorum gidelim diye. Evet dimi herkes kendi göre ayarlamalı aslında en güzeli bu.Her haftanin bir gununu gorev gibi kvye ayiramam ben acikcasi. 5 yillik evliyim tek basima gitmiyorum, esimle de her hafta her hafta kvye gitmiyoruz. Kendi ailemi de o kadar sık gormuyorum zaten.
Her telden insan var yani. Sen kendine gore ayarlicaksin.
Yok canım her gün gidemezsin yaKızlar Merhaba
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Ben evleneli bir buçuk ay oldu.İstanbula gelin geldim, daha önce hiç yaşamadığım bilmediğim bir yer. Kayınvalideme haftada bir kere eşimle birlikte muhakkak gidiyoruz.Evimiz kayınvalideme biraz uzak, benim de buraları henüz öğrenme fırsatım olmadı o yüzden eşimle gidiyoruz.Kayınvalidemi severim iyi insandır,pek karışmaz.Geçen gittiğimizde bana soruyorlar gelinin hiç gelmiyor mu diye dedi.Yani normal gün içinde de gitmemi istiyor eşimle gitmem harici.Görümcem var bekar o da gelsene sıkılma falan diyordu daha önceden. Evde zaten yemekti şuydu buydu derken zamanım geçiyor.Alışmaya çalışıyorum yeni hayata,evliliğe. Haftada bir gitmem anormal mi ayıp mı ediyorum
Orda soyleseydinjz ya geliyorum ya işte diye. Millet her zaman bişey sorar dünyanın en mükemmel gelini bile olsanız bazı şeyler hiç değişmez. Ona şuan gittiği her ortamda gelinin nasıl vs gibi sorular soruyolardır . Ortamlara girme imkânınız olsa size de kv ile ilgili sorular gelirKızlar Merhaba
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Ben evleneli bir buçuk ay oldu.İstanbula gelin geldim, daha önce hiç yaşamadığım bilmediğim bir yer. Kayınvalideme haftada bir kere eşimle birlikte muhakkak gidiyoruz.Evimiz kayınvalideme biraz uzak, benim de buraları henüz öğrenme fırsatım olmadı o yüzden eşimle gidiyoruz.Kayınvalidemi severim iyi insandır,pek karışmaz.Geçen gittiğimizde bana soruyorlar gelinin hiç gelmiyor mu diye dedi.Yani normal gün içinde de gitmemi istiyor eşimle gitmem harici.Görümcem var bekar o da gelsene sıkılma falan diyordu daha önceden. Evde zaten yemekti şuydu buydu derken zamanım geçiyor.Alışmaya çalışıyorum yeni hayata,evliliğe. Haftada bir gitmem anormal mi ayıp mı ediyorum
Ben ayda bir gitme taraftarıyım annemle aramda 1 apartman var onu bile haftada 1 zor görüyorum kolay sanıyolar bazı şeyleri.Kızlar Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?