Kayınvalideye gitme sıklığı...

Kardelenfzt13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
287
260
103
31
Kızlar Merhaba
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Ben evleneli bir buçuk ay oldu.İstanbula gelin geldim, daha önce hiç yaşamadığım bilmediğim bir yer. Kayınvalideme haftada bir kere eşimle birlikte muhakkak gidiyoruz.Evimiz kayınvalideme biraz uzak, benim de buraları henüz öğrenme fırsatım olmadı o yüzden eşimle gidiyoruz.Kayınvalidemi severim iyi insandır,pek karışmaz.Geçen gittiğimizde bana soruyorlar gelinin hiç gelmiyor mu diye dedi.Yani normal gün içinde de gitmemi istiyor eşimle gitmem harici.Görümcem var bekar o da gelsene sıkılma falan diyordu daha önceden. Evde zaten yemekti şuydu buydu derken zamanım geçiyor.Alışmaya çalışıyorum yeni hayata,evliliğe. Haftada bir gitmem anormal mi ayıp mı ediyorum

Yok ben kendi isteğimle gidiyorum, hatta eşime ben diyorum gidelim diye. Evet dimi herkes kendi göre ayarlamalı aslında en güzeli bu.

Yok canım her gün gidemezsin ya

Orda soyleseydinjz ya geliyorum ya işte diye. Millet her zaman bişey sorar dünyanın en mükemmel gelini bile olsanız bazı şeyler hiç değişmez. Ona şuan gittiği her ortamda gelinin nasıl vs gibi sorular soruyolardır . Ortamlara girme imkânınız olsa size de kv ile ilgili sorular gelir

Kafa dengi bir kadınsa, şehri de bilmiyorsun, ben olsam giderdim arada gündüzleri. Hadi anne bana biraz çevreyi öğret derdim. Yani iyi biriyse yakınlıktan zarar gelmez.

Bizde mecbur her hafta görüşürüz. Biz bahane bulup gitmezsek onlar ertesi güne gelirler cocuk sevmeye. Bazen kızıyorum bazende amaan be bizden başka kimleri varki diyorum :)

nasıl alıştırrsan öyle gider.. haftada 1 çok bence.. zamanla alışırsınz zaten..1,5aylık yeni gelinsin hep evine alış.. ne sık git ne az git haftada 1 yeter .. sıksık gel derseler ev ile ugrasıyorum alışmaya çalışıyorum anne dersin anlarlar zaten.. Evinde kal huzurlu ol..

Kaynaniz deģil anneniz gibiyse neden olmasin.ben sen iliskisi deģil bizlik varsa hic tanimadiğin sehirde neden gitmeyeyesinki
Senin ailen onlar.
Hesap kitab yapmazdan ziyade aranizdaki iliskiyi baz alin. Her insan geldikce gelsin demiyor inan ki bizim gelinlerimiz var arada gelirler gelmeselerde kafayi niye gelmiyorlar diye yormuyoruz herkes hayatini geline endekslemiyor.Siz aradaki iletisimi daha iyi bilirsiniz. He ben aileme yakinken kendi ailemede sık gitmezdm kendi ugraslarim filan olduğu icin.cok sık olmasada arada gidersin. Nolacakki aile ziyareti herkesin bagini bozmaz bazilarinin oyle diye oyle demek degil.

Ben ayda bir gitme taraftarıyım annemle aramda 1 apartman var onu bile haftada 1 zor görüyorum kolay sanıyolar bazı şeyleri.

hayır anlamıyorum gelinin hiç gelmiyomu nedir ya gelmek zorunda mı iki ay önce gelinin mi vardı mecbur mu gelmeye gelmeyince neden millete batar gidince noluyo kaynanalık damarlarımı kabarıyo . Çok bile gidiyosun ben hiç gitmiyorum çok mutluyum :)

Benim kv ye de hep soruyorlar ben yeri geliyor ayda bir gidiyorum herkesin kendine göre hayatı var sonuçta onlara kalsa hergün oraya gideyim istiyorlarda olmuyor malesef

İstanbul gibi bir yerde uzak mesafe bir yere gitmek haftada 1 bile çokken ağzı büzüşecise ellerin lafını dikkate alıp sakın daha fazla gitme. Sonra daha fazlasını beklerler, sonra daha da fazlasını. Valla kendi evin işin gücün sana yeter kusura bakmasın kimse. Ayrıca kocanla da gitme işini rutine bindirmişsiniz ona da karşıyım. Her hafta o gün sizi bekliyorlar demek olur bu. Belki o gün işim olucak Bi de arayıp gelemiyorum mu diycem yani? Sanki okul mu bu gitmek zorundayım. O rutini bozun rutin gününüzde gitmeyin sonra alakasız Bi gün arayın müsait misiniz size gelcez deyin sonra o gün değil başka bir gün gene. Ama tabi 1 2 hafta aralıklı olarak. Ay her hafta gitmeye nasıl tahammül ediyorsunuz valla helal. Ben senede 1-2. Çooook mutluyum gittiğimde bile olmasa olur o derece

bizim evler arası araba ile 10 dk. 1 aydır evliyim. daha iki kere gittim. nişanlıyken daha sık gidiyordum valla bence gerek yok yani sürekli görüşmeye ki benim kayınvalidem de dünya iyisi bir insan. ama yine de gerek görmüyorum. ne gel der, ne gereksiz yere arar. böyle emrivaki yapsa gidesim gelmez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…