- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
-
Çok bile gidiyorsun Istanbul gibi bir yerde.Kızlar Merhaba
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Ben evleneli bir buçuk ay oldu.İstanbula gelin geldim, daha önce hiç yaşamadığım bilmediğim bir yer. Kayınvalideme haftada bir kere eşimle birlikte muhakkak gidiyoruz.Evimiz kayınvalideme biraz uzak, benim de buraları henüz öğrenme fırsatım olmadı o yüzden eşimle gidiyoruz.Kayınvalidemi severim iyi insandır,pek karışmaz.Geçen gittiğimizde bana soruyorlar gelinin hiç gelmiyor mu diye dedi.Yani normal gün içinde de gitmemi istiyor eşimle gitmem harici.Görümcem var bekar o da gelsene sıkılma falan diyordu daha önceden. Evde zaten yemekti şuydu buydu derken zamanım geçiyor.Alışmaya çalışıyorum yeni hayata,evliliğe. Haftada bir gitmem anormal mi ayıp mı ediyorum
İyi çok iyi hiç bu düzeni bozma böyle devam et...Kızlar Merhaba
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Ben evleneli bir buçuk ay oldu.İstanbula gelin geldim, daha önce hiç yaşamadığım bilmediğim bir yer. Kayınvalideme haftada bir kere eşimle birlikte muhakkak gidiyoruz.Evimiz kayınvalideme biraz uzak, benim de buraları henüz öğrenme fırsatım olmadı o yüzden eşimle gidiyoruz.Kayınvalidemi severim iyi insandır,pek karışmaz.Geçen gittiğimizde bana soruyorlar gelinin hiç gelmiyor mu diye dedi.Yani normal gün içinde de gitmemi istiyor eşimle gitmem harici.Görümcem var bekar o da gelsene sıkılma falan diyordu daha önceden. Evde zaten yemekti şuydu buydu derken zamanım geçiyor.Alışmaya çalışıyorum yeni hayata,evliliğe. Haftada bir gitmem anormal mi ayıp mı ediyorum
Sakın, sakın o hatayı yapmayın. Bazen haftada bir kere bazen üç kere gidersin, bazen hiç gitmezsin. Bunun sayısı zamanı olmaz bana göre. Anlamadım bu kaynana evleri türbe mi rutin ziyaretleri olucak. Etraf falan da demiyordur,yani kayınvalideler bunu demek yerine güzel sıcak bir ilişki kurmak için çabalasalar da daha sık kendiliğinden görüşülse ne güzel olur. Ki İstanbul gibi bir yerde uzaktaki anneme bile o kadar sık gidemezdim ben.Kızlar Merhaba
Ben bayramdan bayrama bile gitsem eksikliğini hissetmem. Ancak eşim iki haftada 1 istiyor mesela. Onu yalnız bırakmak istemiyorum sen gelme ben giderim diyor, ve biz her tartışmayı ya onlara giderken ya da onlardan dönerken yapıyoruz. Sıkıldım artık. Erkekler neden
tek gitmek ister ki?!
O kadar dediğine şükret kuzum:)) biz yeni evliyken 2 gün görmeseler hemen başlıyorlardı söylenmeye. Yok adetleri oyleymis de köyleri böyleymiş deyok hergun yemeye buraya gelin evinize yatmadan yatmaya gidin de eşimle çok tartıştım sonunda 4 güne düşürebildim bence 1 hafta en iyisi. Ben kendi anneme 2 hafta gitmediğim oluyor çünkü sevmiyorum biyere gitmeyi ev kusuyum ben
Cok iyi insanlardır haklarını yiyemem. Istedikleri şu mesela ben biyere gidecek olsam kpederini gönderiyim bıraksın seni dolmuşla otobüsle uğraşma der. Pazardan bisey alırlar ne aldılarsa bizede alırlar gelip gidince yüklerler yüklerler yollarlarNe anlıyorlar elin kızını kendi evlerine hapsetmekten anlamıyorum. Sanki gelin gelin diyorlar da, gelini evin kızı gibi benimsiyorlar. Ben kaynana olsam, geline gel gel diye tutturmam ya. Bana ihtiyaçları olmadığı sürece ayda yılda bir görsem yeter. Herkesin kendi düzeni, hayat akışı var. Kaynanacilik oynamaya ne kadar meraklı bizim kadinimiz ya
Daha bir buçuk aylık evliyim kendi evimde niye sıkılayım de. Böyle dünya kendi etraflarında dönüyor zannediyorlar ya ben fitil oluyorum. Çocuk olsun bir de ondan sonra gör. Hergün görseler yetmeyecekKızlar Merhaba
Ay bende aynı düşündcedeyim bir de yaptığım yorumu beğenmeyen arkadaşlar varBence bunun bi kurali olmamali haftada su kadar gidilmeli vs. Sizin aileniz de ayni sehirde olsa esiniz haftada şu kadar gidelim diye kural koysa eminim siz de hoslanmazsiniz bu durumdan. Yeni gittiginiz bi sehir ama sorarak nasil gideceginizi ogrenebilirsiniz. Size yaklasimlari kotu degilse oraya gitmeniz esinizi de cok mutlu eder. Sabahtan evinizi toplayip oraya gittiginizde esinize de soylersiniz o da aksam gelir en azindan evde yemek yapma derdinden kurtulursunuz
Bizim 15 dk mesafemiz var annemle 3 dk. Ikisine de surekli gitmiorm hatta en cok annemi goruyorum kaynanama tek gitmedim 1.5 yillik evliyim. Gidersem esimle ki o da her hafta degil aklimiza ne zaman eserse. Hafta sonunu evde birlikte gecirmeyi ya da cikip dolasmayi hatta temizlik yapmayi tercih ediyoruz. Kaynanam iyidir karismaz gitmeme ragmen neden gelmiosn demez aramam bile dogru durust laf sokmaz bana. Sende bir sure sonra gitmeleri azaltirsin esinle cikip gezmio musunuz her hafta sonu illa oraya mi gtmek sart. Ya da ben olsam hafta ici 1 2 gun giderim bi haftasonu esimle gidiosm 2 haftasonu esimle cikar gezermKızlar Merhaba
Herkesin kendi dusuncesi saygi duymayi incitmeden elestirmeyi basardigimizda her sey cok guzel olacakAy bende aynı düşündcedeyim bir de yaptığım yorumu beğenmeyen arkadaşlar var
çok biliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?