Kayınvalideye gitme sıklığı...

Nasıl alıştırırsan öyle gider, tercih senin. Eğer yanlarında iyiysen ve gitmek istiyorsan kendin de tek başına 1 gün daha gidebilirsin. Yok kendime anca yetiyorum diyorsan bu düzeni devam ettir

Haftada bir yeterde artar bile hiç yüz verme derim

Herşey tadında güzel
Kendinize göre bir plan yapmışsınız zaten
Kafa karışıklığına gerek yok,rahat olun.

Ufaktan ufaktan beklentisini söylemeye başlamis.Zaten asil bir kv ise bi kere söyler bi daha susar.Nasil aliştirirsaniz öyle gider.Sonra yaptiginiz güzellikler göreviniz olur.En güzeli eş ile gitmek,mesafe.

Neden kayınvalidelere karşı böyle sert ve net bir tavır var anlamıyorum. bütün kv ler mi kötü anlamadım.
Benim ki şeker gibi. ne etliye karışır ne sütlüye.
Gitme sıklığına gelince bu bir görev değil ki, çok gidince yüz göz olunmuyor. Yüz göz olmak demek gidip gelmekle olmaz. Akranın mış gibi car car laf yetiştirme ile, laf sokma ile vs vs oluyor.
Ben yeri geliyor hafta da 4 gün gidiyorum, yeri geliyor 10 günde 1 gidiyorum nasıl ne derece denk geliyor ise..
Ben gidemiyorsam onları çağırıyorum. Gelmediklerinde bir de üzerine trip atıyorum.

Hep mi Kaynanalar kötü ?
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes saygı duymak zorunda kızlar.

ben anneme hafta da 1 gün cumadan cuma ya gidiyorum. ama kayınvalideme haftanın 4 günü gitsem gene de sıkılmıyorum. 4 ay çalışmadım 4 ay boyunca her sabah kahvaltıya gittim.

Bayramdan bayrama gidiyorum yada canım isterse. Onu bile haketmiyo kv.
Takmayın kimseyi

Bende bir senelik evliyim kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz bende haftada bikere gidiyorum napam kendi evimi bırakıp onla yaşacak değilim

Sen böyle alıştırma bence. Sonra bir gun olur gidemezsin hemen kötü olursun. Sen ne zaman müsaitsen git. Eşinle birbirinize zaman ayirin yeni eliymişsiniz. Huyunuzu suyunuzu ogrenirsiniz. Bir bucuk aylik evlilikte her hafta gidiyorsan cok seviyorsun demek ki.

Tek başına o bana gelmez neyapacam gelini görüp diyor herhalde. Ben de o beni istemezse ben hiç istemem deyip daha hiç gündüz öyle tek başıma gitmedim . eşimle haftada 10 günde 1 giderdik. Şuan ay oldu daha gitmedim.öyle haftada bir şartlamayın kendinizi. Spontane gelişsin canınız istesin gidin mesela . Görev gibi değilde.

gorev olarak dusunursek esiniz giderken gitmeniz mantikli, ki gorev olarak gidilecekse calisan kisiler icin haftada bir bile zorlayabilir.

ama tabi insan kayinvalidesi ile iyi anlasiyor ve karsilikli gidip gelmekten memnunsa, buyursun gitsin gelsin her gun, sinirlandirmaya gerek yok :)

Sizinde bir eviniz var neden hergün kayınvalidenize gidesiniz ki, kayıınvalider hep isterler hergün oraya gidelim benim kayınvalimde istiyor, ama ben hergün buraya geleceksem neden ayrı eve geçtim birlikte yaşasaydık o zaman diyorum konu kapanıyor.

Bence konu sahibi kv gilleri cekistirecek ama cekistiremiyor

Aramızda ki mesafe 5dk bile değil ama haftada bir defa gidiyorum. Çalışmak avantaj sanırım ama yeni evlisin bende yeni evliyim gerçekten evde kaldığım günler işlerle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan

Kidemli gelin geldi Canim ilk baslarda oyle olur hele bir gorumcen evlensin kaynananda cagarmayi azaltirgelin alinmiyor artik damat aliniyor canim zamanla sen istedigini yapiyorsun

Bence bunun bi kurali olmamali haftada su kadar gidilmeli vs. Sizin aileniz de ayni sehirde olsa esiniz haftada şu kadar gidelim diye kural koysa eminim siz de hoslanmazsiniz bu durumdan. Yeni gittiginiz bi sehir ama sorarak nasil gideceginizi ogrenebilirsiniz. Size yaklasimlari kotu degilse oraya gitmeniz esinizi de cok mutlu eder. Sabahtan evinizi toplayip oraya gittiginizde esinize de soylersiniz o da aksam gelir en azindan evde yemek yapma derdinden kurtulursunuz

14 yıldır daha birkere tek olarak gitmedim gitmemde ,

nasıl alıştırırsan öyle devam eder , kendine oyalanacak birşeyler bul en güzeli o

Biz de aynı şehirde yaşarken her gün gitmemi istiyorlardı. Şimdi farklı şehirlerdeyiz en erken ayda bir gidiyoruz. Kafam rahat çok şükür. Taşınınca kayınvalidemi daha çok sevdim size de naçizane tavsiyem arayı çok sıklaştırmayın sonrası artarak devam edilmesi isteniyor. Mesafe iyidir!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…