- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
- Konu Sahibi morbabetler
-
Ben cok yakınım haftada 1 gunumuz var belirli .arkadaşlar burda okadar kayınvalidesinden dert yakınan varkı.merak ediyorum.kayınvalidesine yakın oturupda eşinizin kayınvalidenıze gitme sıklığı nedir acaba?
ya inanmıyorum.bizdede var o muhabbet.otele gitsek akrabalarına ailesine söylemeye neredeyse utanıyor.bir şey alsak fiyatını söleme boşver diyor.ben buna anlam veemıyordum bir türlü üzerindede durmadım hiç.ama gerçekten bunlarınki sevgi deil bağımlılık.hafta sonu olur yada akşam olur anası hemen arar napıyorsunuz diye.bi yere gideriz defalarca arar.kendini saydırmakmı istiyo unutturmamak ıstıyor anlamadım.
Bizde yakın oturuyoz ama hiç gitmiyoruz eşim o mahlukatı reddettiği için:) bence fazla gitme baştan alıştırma. Yoksa her tatil gününde gelmeni isterler aile hayatın kalmazarkadaşlar burda okadar kayınvalidesinden dert yakınan varkı.merak ediyorum.kayınvalidesine yakın oturupda eşinizin kayınvalidenıze gitme sıklığı nedir acaba?
Canım ana kuzusuyla yaşanmaz ya hayatta herşeyin bir tahammül sınırı vardır ama anneci bir erkeğin çekici hiçbir yanı yokturya ben bunu bir türlü sindiremiyorum.onlara okadar normal geliyorki bu hayat.ama ben bir türlü alışamadım.bir türlü aklını tam olarak bize veremıyor.hep aklı anasında babasında.yanı başımıza buyruk hiç birşey yapamıyoruz.anne babanın istek ve ihtiaçları hep en önde.ya artık geçen gece çıldırdım.nedemek ya.evde misafir varken annemi bırakıp geliyim nedemek.hemde 2 sokak ötededeki bir yere.hemde bırakabilecek bir sürü kişi varken.ya benmi çok abartıyorum.ama sindiremiyorum.madem anası bukadar kıymetli neden evledni.benim gunahım ne.bende anamı babmı özlüyorum.ama asla annem babam için ailemi bırakıp gitmiyorum.ya okadar normalleştiki onun benı bırakıp bırakıp gitmesi.bıktım artık
benim gitmemi yeterli buluyor.. zaten gorev gibi bisey olarak goruyor..Niye esiniz gitmiyor?
Esin abartmis..sinirlenmekte sonuna kadar haklisin.Madem senin anne babana saygi yok sen de ona gore davran ama sunu soylemeden gecemicem eger su hayatta yaptığım hatalara bakarsam en buyugu kv nin yakininda oturmak diyebilirim cok pismanim cok..bizim okadar dengesizki.ben çocuktan dolayı çok evden çıkamıyorum.ama eşim özllikle hafta sonu mutlaka birkaçkere gide.zaten kayınvalidem çocuğa bakmak için bize geliyor.hafta içi hep görüyorum.ama eşim her fırsatta kısa sürelide olsa gidiyor ailesine.yok şu iş var yok bu iş var.yok şuna gidilcek eşim arabayla annesi gili bırakmaya gide.en son geçen zıvanadan çıktım.bizmkiler şehir dışından zıyarete geldiler.eşim herzamankı gbi anasını aradı akşam.sankı çok uzağız.onlarda mahrumiyet bölgesinde muhtaçlar.neyse eşimin kv dem kendi evinden 2 sokak ötede bir akrabasının evinde.saat akşam 9 falan.yani annesinin yüriyerek evine varması 5 dk.gittiği yerde akrabası yanı evde onu evine bırakbilecek çok insan var.annesine diyorki anne ben gelip seni evine bırakıyım.yuh artık dedim.evde benım annem babam var zıyaretimze gelmiş.sen nereye gidiyorsun.hemde çok saçma bi sebep için.bazem kendimi enayı gibi hissediyorum.onun ailesi tatlıda benımkı acımı.napcam bilmiyorum artık.pisikolojim iyice bozuldu.
bunun adı gelinle sidik yarıştırmaksaydırmak değil unutturmamak.evlendik evlendiğimiz günün sabahı eşim oraya gitmek istedi ok dedim. gittiğimizde evde annesi tekti.ikisi bi odaya gittiler eşimin önce ağlama anne falan demelerini duydum epey bi bekledim sonra çıktılar odadan bi baktım ki eşimin de gözleri kıpkırmızı sonra eve döndük eşim mutfağa geçti hala ağlıyor.şok olmuştum şehrinden ailesinden uzakta olan benken ağlayan onlardı....o gün babamı göremedim akşam yine gidelim dedi ona da ok dedim ve ondan sonra heemen hemen her akşam gider olduk..başta taviz verdim evliliğimin içine ettiler...ama içim o kadar rahat ki kapıma geleceğini adım gibi biliyorum.ben senden boşanmam diyor zaten ama onun mutlu olması yetmiyor devam etmemiz için benim de mutlu olmam lazım....biz nişanlandık eşim başladı : yok çevremdekiler sen artık evlendiğinde buralara gelmezsin aileni bırakırsın bak yazıyoruz buraya eşinle hyat sürer aileni aramazsın diyorlar bana gideriz dimi falan diye ağız yoklamaya başladı,,,,sonra anladım ki onu çevresindekiler değil annesi söylüyordu...sürekli beynini yıkamış ki onları bırakmasın diye.sonra da işte en ufak söylemlerimde eşim suçluyordu beni sen ailemi sitemiyorsun sevmiyorsun diye ki söylediğimde biz yeni evliyiz her akşam uğramak zorunda mıyız tarzı şeylerdi. ama nitekim beklediği yanlışı ben ailesine değil ailesi bana yaptı ama ona rağmen hala evet sana terbiyesizlik yaptılar ben de seni savunamadım diyip konuyu kapatıor hatta kabul etsem beni ayaklarına götürecek...bu tarzlardan koca falan olmaz..olsa da bunca yaşanmışlıktan sonra bu evlilik iflah olmaz..
Alt ust oyuruyoruz 5 yilim bitti,2 aydir hic cikmiyorum onlarda gelemiyo,konusmuyorum gorusmuyorum,apt da karsilasirsam merhaba o kadar!!
neden peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?