O da tamamen kişiye göre değişen bir durum.Haklisiniz..Ama insan arkadasindan dostundan belki iyilik bekler...Benim bekledigim iyilik degil annelikti..Bir anne olarak insan oglunun eve geldiginde yemegini kendi yapmak zorunda kalmasina ya da gelininin yatmak zorunda olmasina nasil vicdani el verirki..
kv ler annelik yapamıyor canım.Haklisiniz..Ama insan arkadasindan dostundan belki iyilik bekler...Benim bekledigim iyilik degil annelikti..Bir anne olarak insan oglunun eve geldiginde yemegini kendi yapmak zorunda kalmasina ya da gelininin yatmak zorunda olmasina nasil vicdani el verirki..
Kizlar merhaba ben sizinle yasadigim birseyi paylasmak istiyorum..Ben baska bir sehire evlendim dolayisiyla su an yasadigim yerde kayinvalidem gorumcem yani esimin ailesi disinda kimsem yok..5 ay oncede hamile kaldim fakat hamileligimin ilk 3 ayi cok zor gecti..Nerdeyse yatarak gecirdim diyebilirim..Annem baska sehirde oldugu icin her istediginde gelemiyordu yanima..Ama benim kayinvalidem 1 kere bile gelip yardim edeyim kizim demedi..Ben Ramazan ayi olmasina ragmen esime kalkip bi tas yemek yapamiyordum ona yapamadigim gibi kendimde ac geziyodum..Evimin isini bile yapamadim cogu zaman..Ama kayinvalidem bu durumu bilmesine ragmen sadece arada bir telefon etmekle yetindi..Gelip evimi temizlemesini beklemedim zaten ama gidip yazliginda keyif yapmasi ben burda yatarken cok dokundu..Cunlu benim burda kimsem yoktu.Simdi icimden arayip sormak gelmedigi icin esimle bazen bu konuda anlasmazlik yasiyoruz..Sizin fikriniz nedir cok merak ediyorum kirgin olmakta haksiz miyim
Sizin zihniyetinizde birinin beni anlamasini beklemiyorum zaten.Zira mesaj attiginiz konulara soyle bir baktim da insanlara sirf bos vaktinizi doldurmak adina sadece yersiz elestiler yapmişsiniz..Muhalefet olmaninda bir adabi vardir..İnsanlar burda sorunlarini paylasmak icin yaziyorlar..Sizin gibi egolarini tatmin etmek icin insanlari yargilayan elestiren zihniyetleri duyup daha cok üzülmek icin degil..Bence kendi sorunlariniza zaman ayirmalisiniz..Cünkü bu tür davranislari kendi problemlerini unutmak icin yapar bazi sorunlu kisilikler!!!!Onu anladım zaten.okumam var.bende gelip bir süre siz rahatlayana kadar 3 ay 6 ay neyse yanınızda kalmalıydı dedim.hemen ters cevap vermişsiniz. Kayinvalideniz olsam bende gelmezdim size...
Kesinlikle beklenti icinde olmamak konusuna katiliyorum.Gercekten uzulmemek icin kimseden hic birsey beklememek gerekiyor..Ama insan bazen gercekten hassas oluyor yaninda birine ihtiyac duyuyor kafani yataktan kaldiramazken bir tas corba yapip getirsin istiyor insan ac yatarken ustelik bunu birde yabancidan degil bir anneden istiyor...beklenti içinde olmayın diyen arkadaşlara katılsam da,
bazı dönemler insan gerçekten yardıma ihtiyaç duyuyor,
hani düşmanından istesen gelir yardım eder,
ama sen istemek istemiyorsun kimseden bir şey,
seni sevdiğini iddia eden insanlar sen söylemeden azıcık yardım etsinler istiyorsun.
kimine şımarıklık gibi gelebilir aöa,
ben de bir önceki taşınmamda o kadar yoruldum ki, biri gelip çocuğuma baksa yetecekti,
ben de o zaman çok üzülmüştüm.
Başkaları hakkında ne güzel yargıya variyorsunuz hemen.birincisi hayatımda hiç sorunum yok çok şükür. Mutluyum huzurluyum.ikincisi yaşam deneyimlerinden elde ettiğim sonuçlardan yola çıkarak,sizin gibi sorunlara on yargı ile yaklaşan insanlara yardımcı olmak için yazıyorum ben.boş vakit doldurmak için değil. Ama görüyorum ki zaten böyle sorunlar yaşayan insanların çoğu sizin gibi on yargılı, ters, sinirli herkesi yanlış anlayan kişilikler oluyor.size kötü birşey yazmadım. Ama saldırdınız bana.aslında size hicbirsey yazmicaktim.anlamıcaksiniz nasıl olsa.saldırmaya hazır beklediğiniz için. Bence kayinvalideniz sizden boşuna uzak durmuyor.sizde bir problem var gibi.iletişim sıkıntısı yasiyorsunuz. Hemen karşı tarafa saldırıyor ithamlarda bulunuyorsunuz. Ki beni tanımıyorsunuz bile. Size birşey kanıtlamak zorunda değilim. Bu zihniyetle devam ederseniz,burada daha çok konu açarsınız. Sadece yazdığım bir cümle ile bu kadar ağır şeyler yazmışsınız bana.demekki normal hayatınızda nekadar agrasifsiniz. Sizin bir psikoloğa ihtiyacınız var.Aa durun yoksa siz psikolog Musunuz?Sizin zihniyetinizde birinin beni anlamasini beklemiyorum zaten.Zira mesaj attiginiz konulara soyle bir baktim da insanlara sirf bos vaktinizi doldurmak adina sadece yersiz elestiler yapmişsiniz..Muhalefet olmaninda bir adabi vardir..İnsanlar burda sorunlarini paylasmak icin yaziyorlar..Sizin gibi egolarini tatmin etmek icin insanlari yargilayan elestiren zihniyetleri duyup daha cok üzülmek icin degil..Bence kendi sorunlariniza zaman ayirmalisiniz..Cünkü bu tür davranislari kendi problemlerini unutmak icin yapar bazi sorunlu kisilikler!!!!
Kizlar merhaba ben sizinle yasadigim birseyi paylasmak istiyorum..Ben baska bir sehire evlendim dolayisiyla su an yasadigim yerde kayinvalidem gorumcem yani esimin ailesi disinda kimsem yok..5 ay oncede hamile kaldim fakat hamileligimin ilk 3 ayi cok zor gecti..Nerdeyse yatarak gecirdim diyebilirim..Annem baska sehirde oldugu icin her istediginde gelemiyordu yanima..Ama benim kayinvalidem 1 kere bile gelip yardim edeyim kizim demedi..Ben Ramazan ayi olmasina ragmen esime kalkip bi tas yemek yapamiyordum ona yapamadigim gibi kendimde ac geziyodum..Evimin isini bile yapamadim cogu zaman..Ama kayinvalidem bu durumu bilmesine ragmen sadece arada bir telefon etmekle yetindi..Gelip evimi temizlemesini beklemedim zaten ama gidip yazliginda keyif yapmasi ben burda yatarken cok dokundu..Cunlu benim burda kimsem yoktu.Simdi icimden arayip sormak gelmedigi icin esimle bazen bu konuda anlasmazlik yasiyoruz..Sizin fikriniz nedir cok merak ediyorum kirgin olmakta haksiz miyim
Aslinda gercekten su yorumu yazmak istemedim en basta..Ama hayal dünyanizdan cikip gercek dunyaya yolculuk yapmanizin zamani gelmis diye dusunuyorum..Nitekim bana paragraflar dolusu cevap yazma geregi duydugunuza gore bu kadar sinirlenip kendini yipratan sizsiniz..Demek istedigim o ki tanimadiginiz insanlar icin o sorunsuz mukemmel hayatinizi yipratmayin nacizane fikrimBaşkaları hakkında ne güzel yargıya variyorsunuz hemen.birincisi hayatımda hiç sorunum yok çok şükür. Mutluyum huzurluyum.ikincisi yaşam deneyimlerinden elde ettiğim sonuçlardan yola çıkarak,sizin gibi sorunlara on yargı ile yaklaşan insanlara yardımcı olmak için yazıyorum ben.boş vakit doldurmak için değil. Ama görüyorum ki zaten böyle sorunlar yaşayan insanların çoğu sizin gibi on yargılı, ters, sinirli herkesi yanlış anlayan kişilikler oluyor.size kötü birşey yazmadım. Ama saldırdınız bana.aslında size hicbirsey yazmicaktim.anlamıcaksiniz nasıl olsa.saldırmaya hazır beklediğiniz için. Bence kayinvalideniz sizden boşuna uzak durmuyor.sizde bir problem var gibi.iletişim sıkıntısı yasiyorsunuz. Hemen karşı tarafa saldırıyor ithamlarda bulunuyorsunuz. Ki beni tanımıyorsunuz bile. Size birşey kanıtlamak zorunda değilim. Bu zihniyetle devam ederseniz,burada daha çok konu açarsınız. Sadece yazdığım bir cümle ile bu kadar ağır şeyler yazmışsınız bana.demekki normal hayatınızda nekadar agrasifsiniz. Sizin bir psikoloğa ihtiyacınız var.Aa durun yoksa siz psikolog Musunuz?benim sorunlu olduğumu soylediginize göre. Çok şükür mutlulukla ve zevkle sürdürdüğüm bir hayatım var.sizin gibi ufak tefek sorunlar dışında,hayatımda bir sıkıntı yok cnmmmmmm.bu arada bana niye bu kadar sinirlendiginizi de anladım. Kaynananizı bu kadar taşa tutarken niye annenizden yardım istemiyorsunuz dedim diye .bencilsiniz.istemediğiniz cevap karşında çılgına dönmüşsünuz. Halada kaynananiza saydiriyorsunuz. Sizin ki anne degilmi?gelsin o yapsın bir tas çorbayı kızına. Kalsın yanınızda...onunda annelik vicdanı sorgulansin ozaman degil mi?
Ne guzel soylediniz gercekten annelikte dostlukta güzel zamanda olmuyor..Insan kötü gununde anliyor herseyi ve herkesi..Bu arada cok cok gecmis olsun:)) benim kaynanam da diger torununa bakiyor. Benim de yattigim zamanlar oldu ama sagolsun bi iki sordu ama gelmedi. Annem de işim var fln dedi. Ben burda p.ç gibi kaldim. Sonra niye bu kdr huysuzsun biz sana naptik dogumda niye istemiyosun kimseyi blap blap. Biz kahrini cekelim kaymagi onlar yesin. Yok oyle yağma. 3 gündür nezleyim bugun de ishal oldum, kocam olmasa açlıktan ölcem. Valla analik guzel zamanda olmuyor. Ben kalbimden herkese küsüm.
Zaten ikili oynayamadigim icin aramak gelmiyor icimden rol yapamiyorum eşimde bütün eşler gibi politik olmam gerektigini savunuyor..Ama bu bana samimiyetsiz geliyorvalla gayet te esine yansit bence. neden karaktersiz gibi ikili oynayacakmissin ki??ben bunu hic anlamam ha.. su karakterinizden odun vermeseniz belki kocalar adam yerine koyacak ama... (lafim genele) ben birseye kirilmissam,aramak istemiyorsam aramam arkadas..neden esimi memnun edeyim.. kaldi ki esim beni dusunmeyen annesini aramamdan da memnun olmasin bence zaten.. benim.ihtiyacim.varken neredeydi.. valla buyuk konusmayayim ama o emek vermedigi torunu bile zor gorur..
haklısıb ama erkekler pamuk annelerine laf ettirmez ne kadar kötü de olsa kötülememek lazım onu yapmadı bunu yapmadı eşinde farkındadır ama. Sana söylemiyordur , tavsiyem kaynananla ilgili konuşma yokmuş gibi davran aradın mı derse tabi ki aradım hayatım açmadı.. Gittin mi derse ay işim var çok gitmek istedim ama.. Çocuk durmadı bilmem ne öyleyse böyle .. Komşu gibi davran nasılsın iyi misin tamam fazlası zararKizlar merhaba ben sizinle yasadigim birseyi paylasmak istiyorum..Ben baska bir sehire evlendim dolayisiyla su an yasadigim yerde kayinvalidem gorumcem yani esimin ailesi disinda kimsem yok..5 ay oncede hamile kaldim fakat hamileligimin ilk 3 ayi cok zor gecti..Nerdeyse yatarak gecirdim diyebilirim..Annem baska sehirde oldugu icin her istediginde gelemiyordu yanima..Ama benim kayinvalidem 1 kere bile gelip yardim edeyim kizim demedi..Ben Ramazan ayi olmasina ragmen esime kalkip bi tas yemek yapamiyordum ona yapamadigim gibi kendimde ac geziyodum..Evimin isini bile yapamadim cogu zaman..Ama kayinvalidem bu durumu bilmesine ragmen sadece arada bir telefon etmekle yetindi..Gelip evimi temizlemesini beklemedim zaten ama gidip yazliginda keyif yapmasi ben burda yatarken cok dokundu..Cunlu benim burda kimsem yoktu.Simdi icimden arayip sormak gelmedigi icin esimle bazen bu konuda anlasmazlik yasiyoruz..Sizin fikriniz nedir cok merak ediyorum kirgin olmakta haksiz miyim
Bende şöyle bir baktım da yazdığınız cevaplara;devamlı yalnızım şuradaki bayanlar buluşalım, burdaki bayanlar buluşalım demekten ,çok yalnızım diye söylemekten başka birşey yapmayan boş bir insansınız. Demekki millete sardığınız gibi kaynanaya da sarmissiniz. Yapışkan tiplerden olmalısınız. Doğru düzgün yazdığınız bir cevap da bulamadım. Üzgünüm sizin gibi boş ve cahil insanlarla daha fazla yazışamam.ne isterseniz yazın size cevap vermicem.zira anlamaya kapasiteniz yetemiyor canım zorlamayalim. Karakteriniz ortada.duyanda size önceki msjlarimda bişey demişim zanneder. Sabahtan beri saldırıyorsunuz.Aslinda gercekten su yorumu yazmak istemedim en basta..Ama hayal dünyanizdan cikip gercek dunyaya yolculuk yapmanizin zamani gelmis diye dusunuyorum..Nitekim bana paragraflar dolusu cevap yazma geregi duydugunuza gore bu kadar sinirlenip kendini yipratan sizsiniz..Demek istedigim o ki tanimadiginiz insanlar icin o sorunsuz mukemmel hayatinizi yipratmayin nacizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?