Evet malesef bende yemek yapamadigim icin sizin dediginiz gibi beslendim kimseye bisey soylemedim ama icimde bi kirginlik olarak kaldi bu aramak gelmedigi icin icimden burdan sizin fikirlerinizi almak istedim siz olsaydiniz hic birsey yokmus gibi devam edermiydiniz iliskinize bunu ogrenmek icinYemek yapamıyorsam peynir-zeytinle beslenirim ki öyle de yaptım neredeyse 3 ay.
Beklenti ve mutluluk arasındaki ters orantının farkında olmayan yoktur.
beklenti içinde olmayın diyen arkadaşlara katılsam da,
bazı dönemler insan gerçekten yardıma ihtiyaç duyuyor,
hani düşmanından istesen gelir yardım eder,
ama sen istemek istemiyorsun kimseden bir şey,
seni sevdiğini iddia eden insanlar sen söylemeden azıcık yardım etsinler istiyorsun.
kimine şımarıklık gibi gelebilir aöa,
ben de bir önceki taşınmamda o kadar yoruldum ki, biri gelip çocuğuma baksa yetecekti,
ben de o zaman çok üzülmüştüm.
Evet malesef bende yemek yapamadigim icin sizin dediginiz gibi beslendim kimseye bisey soylemedim ama icimde bi kirginlik olarak kaldi bu aramak gelmedigi icin icimden burdan sizin fikirlerinizi almak istedim siz olsaydiniz hic birsey yokmus gibi devam edermiydiniz iliskinize bunu ogrenmek icin
Neden bunlar birebir aynı?Aynı durumdayım bende. Seninki en azından arıyormuş Bizimkinden hiç ses soluk çıkmaz. İlkinde de aynıydı. Hatta ilk torunları olmasına rağmen hiçbir şeyiyle ilgilenmedi bile. Bende onları çok umursamıyorum. Hatta sdc kocama laf vermemek için hastalık falan duyarsam laf olsun diye arıyorum. Yine de ne beni nasıl olduğumu ne de bebeği sormaz. Keyfi bilir. Kendi kızı grip oldu diye 2 hafta yanında kalır. Yaşlılığında da kızı bakar artık.
Tabi ki kimseye guvenip hamile kalmadim.Zaten en basindan beri soyluyorum kesinlikle gelip evimi temizlesin bende kalsin bana yemekler doktursun de demedim..Bunun birilerine guvenmekle alakasi yok..Eger ayni seyi yasamis olsaydiniz ve yasadiginiz yerde tanidik olarak sadece kayinvalideniz olsaydi ailenizden uzakta yasasaydiniz ve hamile olsaydiniz ve hamileliginiz gercekten cok zor gecseydi emin olun ki yemek yapmasina gerek yok keske kayinvalidem bi kapimi tiklatsaydi nasilsim kizim deseydi derdiniz...Bence kayınvalidenize güvenip hamile kalmamışsınızdır. Annenize dw güvenmemişsinizdir çünkü uzaktaymış. Eşinizden beklediğiniz desteği gördüyseniz gerisi teferruat takmayın derim. K.v yede eşinize yansıtmadan mesafeyi koyun.
Neden görmüyor? Uzakta mi?hamılelıgım boyunca benı hıc aramadı
hatta cocuk yapmasaydınız bıle dedı
2 aylık bebegımle tek basıma ev tasıdım
torununu 5 aydır gormuyor
7 aylık bebegım var
senı en azından arıyormus
beklentı ıcıne gırdıgın ıcın uzulmussun
ınan gelmemesı daha ıyı
yoo onun evıyle benım evım arası arabayla 10 dkNeden görmüyor? Uzakta mi?
Taşinmanizami bozuldu acaba Benim kayinvalidem buna bozulmustuda ustelik onun yakininda bile oturmuyodumyoo onun evıyle benım evım arası arabayla 10 dk
kaynanalıgından gormuyor gelıp gormek ıstemıyor :)
hıc bı sorun yok onun benım kumam gıbı davranması dısında
bizimki de 10 dk.yoo onun evıyle benım evım arası arabayla 10 dk
kaynanalıgından gormuyor gelıp gormek ıstemıyor :)
hıc bı sorun yok onun benım kumam gıbı davranması dısında
yoo kadının ayarı bozukTaşinmanizami bozuldu acaba Benim kayinvalidem buna bozulmustuda ustelik onun yakininda bile oturmuyodum
benım kayınvalıdede namusuna kadar ıftıra ettıgı eltımle ılgılenıyor kayınvalıdemın dedıgıne gore 7 yasındakı yegenımızın daha cok bakıma ıhtıyacı varmıs...bizimki de 10 dk.
hiçbir özlemi yok, tum yatırımını kızına ve onun çocuğuna yapıyor.
Benimki de dostuna ev açtı diye laf dönen damadını yere göğe sığdıramıyor.yoo kadının ayarı bozukhamıleykenden aynıydı
yenı evlıyken nolduysa oldu buna bı delırdı
benım kayınvalıdede namusuna kadar ıftıra ettıgı eltımle ılgılenıyor kayınvalıdemın dedıgıne gore 7 yasındakı yegenımızın daha cok bakıma ıhtıyacı varmıs...
babanesı olmadan yasayamazmıs oyle dıyor :)
ne kadar uzak okadar ıyı vallahı
kayınbabama param bıttıgı ıcın senle barıstım dıyen bı kadın daha ne beklersın kı
Benimkide kendini evinden kovan kizina can muamelesi yapiyo resmen cifte standart oglu dururken once damadina ve kizina ev aldi dusunun biz kirada otururkenBenimki de dostuna ev açtı diye laf dönen damadını yere göğe sığdıramıyor.
Ama ben pis, kaka
Ben önce oğlu ya da kizi demiyorum ama bize de şöyle dedi: yazligimi kızım ev alırken satacağım, ona söz verdim.Benimkide kendini evinden kovan kizina can muamelesi yapiyo resmen cifte standart oglu dururken once damadina ve kizina ev aldi dusunun biz kirada otururken
Aynı şeyi yaşayan biriyim zaten bende burda tekim eşimin ailesi dışında kimse yok ve kimseden bi şey görmedim k. V başta olmak üzere ve bi hamilelik geçirdim şimdi kızım 9 aylık.Tabi ki kimseye guvenip hamile kalmadim.Zaten en basindan beri soyluyorum kesinlikle gelip evimi temizlesin bende kalsin bana yemekler doktursun de demedim..Bunun birilerine guvenmekle alakasi yok..Eger ayni seyi yasamis olsaydiniz ve yasadiginiz yerde tanidik olarak sadece kayinvalideniz olsaydi ailenizden uzakta yasasaydiniz ve hamile olsaydiniz ve hamileliginiz gercekten cok zor gecseydi emin olun ki yemek yapmasina gerek yok keske kayinvalidem bi kapimi tiklatsaydi nasilsim kizim deseydi derdiniz...
delı delıyı gorunce sopasını saklarmısBenimki de dostuna ev açtı diye laf dönen damadını yere göğe sığdıramıyor.
Ama ben pis, kaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?