Kayinvalideye kirginlik

Haklisin bu konuda ama iste bir insanda allah korkusu merhamet yoksa o insandan korkacaksin belkide uzak durmasi senin icin daha hayirlidir guzelim

Insan olan gelir bir tas corba verir hic degilse kirilmakta haklisiniz ama eminim oda sunu soyluyor anneside gelip yardim etmedi kizina
Bende zorlandim bu hamileligimde ustelik evde de cocuk var birgun nasilsin dedi biraz zorlaniyorum dedim annende bari bu kadar zor zamaninda gelseydi dedi dedim hakli gelseydi keske ondan sonrada hep iyiyim dedim cunki kendisi kizina yapiyor hemde fazlasiyla

Eminim benimki de aynı şekilde düşünüyordur. Peki bizim tek annemiz biyolojik annemizse, biz bu diş mandallara niye anne demeye mecbur bırakılıyoruz?

Eminim benimki de aynı şekilde düşünüyordur. Peki bizim tek annemiz biyolojik annemizse, biz bu diş mandallara niye anne demeye mecbur bırakılıyoruz?
Iste bu harika neden anne diyoruz annemiz degiller annemiz yanimizda degilken ihtiyacimiz oldugunda annelik yapmazlar

Iste bu harika neden anne diyoruz annemiz degiller annemiz yanimizda degilken ihtiyacimiz oldugunda annelik yapmazlar
Kendime çok kızıyorum. Yıllarca bu acımasız kadına anne dediğim için. O bana "nerisonaaaa" diye iğrenç bir tonlama yaparken ben ona anne demeye mecbur kaldım. Essek kafam

Bu kv lerinde yazlık keyfi bu sıra coştu da coştu...

Sende hiç bir şey yapma ona, o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran. Bi laf sokarsa da (ki bu en çok yaptıkları şey) ben hamileyken siz bana yardım ettinizmi en zor zamanımda yazlığınızda keyif yapmayı tercih ettiniz.

Ne ekersen onu biçersin sevgili kvciğim de tatlı tatlı sok lafını.

tabikide haklısın. ya sen el kızı olsan bile oğlu var arada. senin için olmasada oğlunu düşünmez mi insan. birde hamileymissin canım ortada torun var kendi öz evladının canı sonuçta. bu kadın hiç mi düşünmüyo bunun burda bizden başka kimsesi yok. hamile gidiyim evine bi bakıyım bi sıkıntıları var demez mi. peki eşin ne diyo bu duruma

Eşimde farkinda ama annem boyle diyo yani onlar boyle kabul etmisler..Bana degisik geliyo bu kadar kopukluk

Eşimde farkinda ama annem boyle diyo yani onlar boyle kabul etmisler..Bana degisik geliyo bu kadar kopukluk
hiçte gelmesin benim ablamın kaynanası daha beter oğlu astım hastası ölüyodu resmen kılını bile kıpırdatmadı mesela. var yani böyleleri hayatta. sende napcaksın artık eşinlede konuş güzelce minnet etmeyin onlara. kendi anneni dahada tut. eşinede sevdir o gelir gider sana. gelemiyosa bile eşin azda olsa sana çocuğu büyütmeye ev işlerine yardım etsin. sana dahada bağlanır. boşver daha iyi kaynananın gelip gitmememesi aman napacan kız millet kaynana istemiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…