Kadın nasıl bir kötülük yapmış o kısmını anlamadım.kizlar bilmiyorum ben mi cok abartiyorum ama kayinvalidemin bazi yaptiklari cok sinirimi bozuyor, biz alt üst oturuyoruz ben kv ve eltim, kaynanamda iki ogluna cok baglidir ve damatlik resimlerini büyütüp evinin duvarina asmis, kolye yaptirmis ogullarinin ismiyle. Yani görmemisin oglu olmus derlerya..
Bide alt üst oturuyoruz yok onun icin böylesi iyimis ilk bastan nasil olsa hepiniz birgün tasinip gideceksiniz bende böyle yavastan alismis olurum evlendiklerine diyor, yani kendini düsünüyor sadece, eee bizim annelerimiz babalarimiz ne yapsin ozaman?
Önceki konumdada paylastigim gibi hemen hemen her pazar kahvaltiya cagriyor ve emri vakilerden hic hoslanmiyorum tabiki arada bir gitmek görünmek gerek bunun farkindayim, ama ben herseyi esit yapmak istiyorum onun ailesini nekadar görüyosak benimkinede ayni davranilmasini istiyorum ve benim aileme fazla gidemedigimiz icin onun ailesinede bende gitmiyorum fazla, tabi ister istemez merdivende biyere gidip gelirken bazen görüyo insan ama öyle oturup saatlerce zaman gecirdigim olmuyor pek zaten calisiyorum bende.
Off bilmiyorum ama herseyden haberdar olmalarini istemiyorum, gecici süreligine tasindik buraya zaten evin borcunu falan biz ödüyoruz yani bedavaya oturmuyoruz ama ev alma düsüncemiz var bir kac seneye.
Size sorum.. ben yine kaynanama iyi davraniyorum kötü davranipta arkamdan beni esime sikayet etmesini istemiyorum cünkü, bende onun gibi yüzüne iyi görünüp icten arkadan istedigimi yapiyorum.. ama kime söylesem anlatsam herkes diyor böyle kaynanaya bak igrenc diye, ben ne yapicam ne düsünecegmi sasirmis durumdayim.. her insanin vardir tabi iyi kötü hareketleri ne bilim ya aklim cok karisik..
Kv sizi devamlı temizliğe falan çağırır mı? Gelinsin hizmet et kafasında mı? Pazar kahvaltısı dışında hergün size oturmaya gelir mi? Eşinize sizi kötüler mi? Size arada laf sokar mı?
Bahsettiğinize göre ben bunları konunuzda görmedim. Altlı üstlü oturmayı kabul ettiyseniz şuan yaşadıklarınızı yaşamak zorundasınız zaten. Bunlar altlı üstlü oturmanın doğasında olan, minimum da olması gereken şeyler.
Buradaki kv konularını çok okuyup kendinizi biraz doldurmuşsunuz bence. Eğer kendi ailenizle görüştüğünüz kadar görüşmek istiyorsanız aynı mesafedeki başka bir yere taşının.
Aslında yaptığı şey pazar günleri kahvaltıya çağırmak.Kadın nasıl bir kötülük yapmış o kısmını anlamadım.
Her iki aileye de illa eşit sayıda mı gidilecekkizlar bilmiyorum ben mi cok abartiyorum ama kayinvalidemin bazi yaptiklari cok sinirimi bozuyor, biz alt üst oturuyoruz ben kv ve eltim, kaynanamda iki ogluna cok baglidir ve damatlik resimlerini büyütüp evinin duvarina asmis, kolye yaptirmis ogullarinin ismiyle. Yani görmemisin oglu olmus derlerya..
Bide alt üst oturuyoruz yok onun icin böylesi iyimis ilk bastan nasil olsa hepiniz birgün tasinip gideceksiniz bende böyle yavastan alismis olurum evlendiklerine diyor, yani kendini düsünüyor sadece, eee bizim annelerimiz babalarimiz ne yapsin ozaman?
Önceki konumdada paylastigim gibi hemen hemen her pazar kahvaltiya cagriyor ve emri vakilerden hic hoslanmiyorum tabiki arada bir gitmek görünmek gerek bunun farkindayim, ama ben herseyi esit yapmak istiyorum onun ailesini nekadar görüyosak benimkinede ayni davranilmasini istiyorum ve benim aileme fazla gidemedigimiz icin onun ailesinede bende gitmiyorum fazla, tabi ister istemez merdivende biyere gidip gelirken bazen görüyo insan ama öyle oturup saatlerce zaman gecirdigim olmuyor pek zaten calisiyorum bende.
Off bilmiyorum ama herseyden haberdar olmalarini istemiyorum, gecici süreligine tasindik buraya zaten evin borcunu falan biz ödüyoruz yani bedavaya oturmuyoruz ama ev alma düsüncemiz var bir kac seneye.
Size sorum.. ben yine kaynanama iyi davraniyorum kötü davranipta arkamdan beni esime sikayet etmesini istemiyorum cünkü, bende onun gibi yüzüne iyi görünüp icten arkadan istedigimi yapiyorum.. ama kime söylesem anlatsam herkes diyor böyle kaynanaya bak igrenc diye, ben ne yapicam ne düsünecegmi sasirmis durumdayim.. her insanin vardir tabi iyi kötü hareketleri ne bilim ya aklim cok karisik..
Niye? Oğullarımızı evlendirince evlatlıktan azad mı edelim?Beni yanlis anladiniz, bende tabiki yaparim cocugum olunca, ama evlendikten sonra insan biraz dikkat eder yaptiklarina kaynana olarak bence gelinle yarismaya girmez.
Çok ilginç. Insanın evladının adıyla kolye yaptırması ya da fotoğrafını asmasi kadar doğal ne olabilir.kaynana kıskanmak da moda oldu. Madem istemiyorsun yetimhanede büyümüş biriyle evlen.Aslında yaptığı şey pazar günleri kahvaltıya çağırmak.
Konu sakini bunun için konu açtı ve taraftar bulamadı. Şimdi tekrar bir atak yaptı gene taraftar bulamadı. Şimdi konu sahibi başka şeylerde var diye giriş yapıyor. Ben sonradan söylenenlere inanmam. Muhtemelen şimdi bir sürü iğrençlikler yazıp kaynanayı taşlayacak.
Diyorlar aslında ben kaynanamı kıskanıyorum.
Kadın çocuğunu evlendiği için sevmesin. Adam benim malım olsun.
Beni yanlis anladiniz, bende tabiki yaparim cocugum olunca, ama evlendikten sonra insan biraz dikkat eder yaptiklarina kaynana olarak bence gelinle yarismaya girmez.
Yoo.Beni yanlis anladiniz, bende tabiki yaparim cocugum olunca, ama evlendikten sonra insan biraz dikkat eder yaptiklarina kaynana olarak bence gelinle yarismaya girmez.
Yazın o zaman.Tabiki baska seylerde oldu, herseyi böyle bir yazmada anlatamiyor insan ve kolayda degil yazarak anlatmasi. O yüzden size az geliyor böyle bunu abartmam..
Sanırım kocasını dolduruyor kv ye karşı.Her iki aileye de illa eşit sayıda mı gidilecekne kadar basit şeylere kafa yoruyorsunuz bi tarafa az gidilince ne oluyo kolu bacağı mı eksiliyor insanların, anlaşılan derdiniz yok ki dert arıyorsunuz, kendinize eziyet etmeyin. Kayınvalidenizin yüzüne iyi görünüp arkasından istediğinizi yaptığınızı belirtmişsiniz bir de şaka gibi... Emin misiniz ona iyi davrandığınızdan?
Yazın o zaman.
Bu kadar laf kalabalığı yapacağınıza asıl mevzuyu yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?