Kayinvalideye taktim

kayınvalidenin gelini kıskanması görülür de gelinin kayınvalideyi oğlundan kıskanması tuhaf geldi.

ya derdinizi anlatamadınız ya da gerçekten abartıyorsunuz.

Ah oyacik vah oyacik , yapma oyacik. . Kendinize eziyet etmeyin, ciddi bir sorun yok ki. Sizin de evlatlariniz olacak nasipse. Durduk yere huzursuzluk çıkarmayın. İnsanlar evlenince evlat olmaktan çıkmıyor. Sen de yasayinca anlarsın. Kayinvalidenle yarışma, sen eşisin o annesi . Herkes konumunu biliyorsa üstünlük sağlamaya, ego kasaya gerek yok. Bak gerçekten gerek yok. Düzgün insanlar anladığım kadarıyla. Oğlunu çok sevmesinden niye rahatsız oldun ki? Ah ah evladınız olunca anlarsınız. .

Bence kadının yaptığı birşey yok siz abartıyorsunuz
Tabiki gitmek zorunda değilsiniz ama aile kahvaltıları güzel oluyor bence ya
Kayınvalideme taktım diyorsun ya bence dikkatli ol o sana takmasın

Tabiki baska seylerde oldu, herseyi böyle bir yazmada anlatamiyor insan ve kolayda degil yazarak anlatmasi. O yüzden size az geliyor böyle bunu abartmam..

Yazınızda kayınvalidenşn yaptığı bi iğrençlik yok. Oğlunun resmini asarken de sana soracak değil heralde senin eşinse onun oğlu doğurmuş büyütmüş kadın. Sizin derdiniz benim annem beni her gün görmüyor da o niye oğlunu görüyor bence. Ama oturmasaydın dibine sen de annenin dibine otursaydın madem. Yapmayın bu kadar ya o da bi anne yani resmen sorun bulmaya çalışmışsınız da sorun yok ortada

Kadın nasıl bir kötülük yapmış o kısmını anlamadım.

Çocuğun evlenince anneligin bitiyor diyorlar artık annesi de eşi oluyormuş öyle diyolaa.

Kime yakınsan onunla daha fazla gorusuyorsun bu diğer aileye haksızlık olmuyor. Benimde kendi annem babam bana yakın eşimin ailesi uzaktalar . Şimdi annemi babamı görmeyelim mı? Kayinvalideme haksızlıkmi oluyor ?

Konunuzda size yapılan bir haksızlık yada kötü tutum göremedim . Abartiyorsunuz bence küçük şeylere takılmayin hayat geçmez bu sekilde

Haha en başta yazdıkların aynı Benim kayınvalidemin yaptıkları, konu sahibi görsün ibret alsın. Beterin beteri var.

Kadın nasıl bir kötülük yapmış o kısmını anlamadım.
Aslında yaptığı şey pazar günleri kahvaltıya çağırmak.
Konu sakini bunun için konu açtı ve taraftar bulamadı. Şimdi tekrar bir atak yaptı gene taraftar bulamadı. Şimdi konu sahibi başka şeylerde var diye giriş yapıyor. Ben sonradan söylenenlere inanmam. Muhtemelen şimdi bir sürü iğrençlikler yazıp kaynanayı taşlayacak.
Diyorlar aslında ben kaynanamı kıskanıyorum.
Kadın çocuğunu evlendiği için sevmesin. Adam benim malım olsun.

Her iki aileye de illa eşit sayıda mı gidilecek ne kadar basit şeylere kafa yoruyorsunuz bi tarafa az gidilince ne oluyo kolu bacağı mı eksiliyor insanların, anlaşılan derdiniz yok ki dert arıyorsunuz, kendinize eziyet etmeyin. Kayınvalidenizin yüzüne iyi görünüp arkasından istediğinizi yaptığınızı belirtmişsiniz bir de şaka gibi... Emin misiniz ona iyi davrandığınızdan?

Beni yanlis anladiniz, bende tabiki yaparim cocugum olunca, ama evlendikten sonra insan biraz dikkat eder yaptiklarina kaynana olarak bence gelinle yarismaya girmez.
Niye? Oğullarımızı evlendirince evlatlıktan azad mı edelim?
Fotoğraf asmak,kolye takmak gelinle yarışmak mı oluyor?
Siz kötü kaynana nasıl olur? Görmemişsiniz.
Ufak tefek konuları büyütüp kendinizi doldurmayın.
İş yerinde fazla yorulmuyorsunuz herhalde böyle ufak meselelere kafa yorduğunuza göre.

Çok ilginç. Insanın evladının adıyla kolye yaptırması ya da fotoğrafını asmasi kadar doğal ne olabilir.kaynana kıskanmak da moda oldu. Madem istemiyorsun yetimhanede büyümüş biriyle evlen.

Senin arkandan konuştuğunu kesin biliyor musun? "Ya konuşuyorsa..." diye düşünüp ihtimaller üzerine bir insana gıcık olmak çok saçma."Niye böyle yaptı?" diye sana değil oğluna soruyormuş.Tamam belki haklısın bunu sorması doğru değil ama abartıyorsun bence.

Adı kaynana diye doldurmuşsun kendini.Bir de seni orda zorla mı oturttular? Belki de kadın kendini ezik hissetme diye aynı apartmanda oturmayı iyiye yormaya çalışıyordur "Benim için de iyi oldu , çocuklarımın evlenmesine alıştım." diyerek.Sonra gidersiniz başlarda alışırım diyormuş zaten.Bence sen her cümleyi artniyetli olarak alıyorsun.Yani sorun kayınvalidende değil sende.

Beni yanlis anladiniz, bende tabiki yaparim cocugum olunca, ama evlendikten sonra insan biraz dikkat eder yaptiklarina kaynana olarak bence gelinle yarismaya girmez.

Bence gelin bir gelinliğini bilsin, evlenince anneyi kendine rakip görmesin kafi...

Haftada bir hazırladığı kahvaltıya çağırdı diye suçlu olmuş kadın.

Bir de iğrenç davranışlar vs diyorsunuz...
Bazı insanlar böyle oluyor sanırım, ortada bir şey yokken kendilerine dert edinmeye çalışıp böyle kötü bir ruh haline bürünüyorlar...
sizi bağlayan hiç bir durum yok.
İşinize bakın.
Eğer ailenize haksızlık olduğunu düşünüyorsanız gidin onlarla aynı apartmanda yaşayın.
Haftada bir gidersiniz, apartmanda karşılaştınız diye de derdinizden ölürsünüz o zaman da Eminim...
Sonra onlar da size ev versin ama olur mu?

Annemin boynunda 4 çocuğun isminin yazılı olduğu bir kolye var, babamın telefonunda ekran fotoğrafı yine biz 4 çocugunun fotoğrafı.
Evde de muhtelif yerler bizim ve torunların fotoğrafları ile dolu.
Neler batıyor size allah aşkına nasıl yazdınız bunu utanmadan?
Evlendi diye kadın sevmesin çocugunu. El olsunlar.

Eşinizin annesi , ne olursa olsun başkası ona " iğrenç " diyemez, dedirtmemelisiniz.

Ne gereksiz insanlar var. Kadının ne iğrençliği var ?

Yoo.
Bence siz kaynananızı kıskanıyorsunuz.
Sebebi yazmamışsınız sadece.

Tabiki baska seylerde oldu, herseyi böyle bir yazmada anlatamiyor insan ve kolayda degil yazarak anlatmasi. O yüzden size az geliyor böyle bunu abartmam..
Yazın o zaman.
Bu kadar laf kalabalığı yapacağınıza asıl mevzuyu yazın.

Sanırım kocasını dolduruyor kv ye karşı.

Yazın o zaman.
Bu kadar laf kalabalığı yapacağınıza asıl mevzuyu yazın.

Asıl mevzu olsa onunla başlardı zaten...
Kayınvalide bin kötülük yaptı da yazmaya gelince aklına gelen kahvaltıya çağırması ve oğullarının fotoğraflarını evine asması mı oldu sanki?
Ortada bir şey olduğu yok.
Kendisini kayınvalideye gereksiz bileyen ve yarıştıran bir gelin var sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…