Kayinvalideye taktim

Kv genç ve güzel mi acaba?
Niye kıskansın ki?
Saçma bir durum var ortada.

İnsanlar çocuklarının adını dövme yaptırıyor. Ben çocuğumun boyalı ellerinin ayaklarının resmini astım duvarıma. Görmemişin çocuğu olmuş mu demek bu? Çocuktan daha güzel bi sanat eseri olmuyor anne baba için, sizde anlarsınız ileride.

Altlı üstlü oturup haftada 1 görüşüyorsanız şükredin bence. Gayet normal ve olması gereken. Sizde gidin ailenize, eşiniz gelsin gelmesin. Evlenince anne babanın değeri mi azalıyor anlamıyorum.

Beni yanlis anladiniz, bende tabiki yaparim cocugum olunca, ama evlendikten sonra insan biraz dikkat eder yaptiklarina kaynana olarak bence gelinle yarismaya girmez.
Fotograf asmak gelinle yarismak mi?
Insanin karisinin yeri ayridir , anasinin yeri ayridir , ikisi de birbirinin yerini tutamaz ama annenin yerini kimse tutamaz
Iki gun sonra bosanirsiniz adam baskasiyla evlenir ama anneden bosanilmaz
Herkes yerini bilmeli

Beni yanlis anladiniz, bende tabiki yaparim cocugum olunca, ama evlendikten sonra insan biraz dikkat eder yaptiklarina kaynana olarak bence gelinle yarismaya girmez.

Yarışmamak için davranışlarına dikkat edip ne yapmalıydı mesela? Kolyeleri çöpe atıp fotoğrafları mı yaksın?
Anlattıklarınızda rahatsız edici ya da garip bir şey yok. Bunların dışında bir şey olsaydı anlatmış olurdunuz zaten. Kendinizi kayınvalideye gıcık olmaya şartlamışsınız.
Bahsettiğiniz kişi eşinizin annesi. Başkalarının "iğrenç" demesine izin vermeniz çok ayıp. Eşiniz aynı şeyi sizin anneniz için düşünse ne hissedersiniz, hiç düşündünüz mü?

İlk önce şu görmemişin oğlu olmuş olayını bir silin kafanızdan sizin oraları bilemem ama benim yetiştiğim çevrede kız çocuğu misafirdir derler. Evlendikten sonra çetele tutup aynı sayı görüşmek pek mümkün olmuyor. Ev size kalacağı için alt üst oturmuşsunuz tabi ki kendi ailenizden Fazla göreceksiniz. Eğer eşinize sizin için neden onu öyle dedi falan diye sormasından rahatsızsanız konuşun veya eşiniz size sorması gerektiğini belirtin. Bunun dışında ben anlayamadım oğlu evlendi dikkat etmesi gerekir Demişsiniz fotoğraflar ve kolye için nasıl dikkat? İzin mi istemeliydi mesela??

Çocuğu sonuçta resminide asar ismini de taşır. Aynı binada yaşıyoruz sürekli kaynanamı görüyorum kendi aileme haksızlık diyorsun eee taşınınca da komşularını ailenden daha çok gorucen bu da haksızlık diye bakacak mısın olaya? Saçma bir düşünce.

Senin nasıl tepki vereceğini kestiremedigi olayları gidip cocuguna sorabilir buda normal. Elle tutulur hiç birşey yok ortada KK'da fazla Kv konusu okuyup etkilendin galiba baksana durup durup kadına bilenmissin

BDV'de bir Kv tarafını tutacağım hiç aklıma gelmezdi

2 oğlum var ve isimli kolyem var, gelinlere şimdi de bu mu dert oluyor

Kadinin evlendiklerine alisirim bu sayede demesi cok garip geldi bagimli bu kadinlar ya bence sanki gelinler baskasinin evladi degil Dünya bir tek onlarin etrafinda donuyor saniyolar

Bedduaya gel
Konu sahibi yani dert diyeceğim hiçbirşey bulamadım cidden de

Çok saçmalamişsınız sizin başka işleriniz yok mu yoksa vakit bolluğundan mı yararlanıyorsunuz.

Altli ustlu oturdugunuz surece bunlar olacak
Alissan iyi olur
Ya da sabret.

Her haftasonu kahvaltiya gitmeyin madem
Agirligini koy kocana

Bu hafta basbasa yapalik de

Evine cocuklarinin fotosunu asmasina karisamazsin
Senin annen de assin senin kini.
Benil annemde asili 20 senedir mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…