Kayinvalideye taktim

Evine astığı resme, taktığı kolyeye ve nicesine karışamazsınız.
Kendiniz kabul etmişsiniz o şekilde oturmayı problem yaratmaya yer arıyorsunuz.

Benim kaynanam da keşke böyle oğlunu sevseydi ,sanki kadın ne yapmış öyle bi anlatmışsınız ki

Kusura bakmayın kavga edecek yer ariosunz

Beni yanlis anladiniz, bende tabiki yaparim cocugum olunca, ama evlendikten sonra insan biraz dikkat eder yaptiklarina kaynana olarak bence gelinle yarismaya girmez.
Neye dikkat etsin seninle evlendi diye anneligimi bitiyor kadının ömür boyu o eşinin annesi bence sen yarışmayı birak kayınvalidenle

Bu tutum çok sinir bozucu.Haklısınız bence.
Ne derdi varsa gelip yüzünüze sormalı.sinsilikten hiç hazetmiyorum.

Siz takıntı haline getirmişsiniz ve eşinizi kıskanıyorsunuz annesinden aynı sokakta olup yatmadan yatmaya evine giden gelinler duyduk temizliğini yemeğini yaptıranlar kadin haftada bi gün çağırmış çok mu

Doğurup büyüttüğüm, hastayken başında gecelerce beklediğim, dünyalar kadar çok sevdiğim oğlumun istersem damatlık fotoğrafını evin heryerine asarım, istersem adını ger yerime yazdırırım kime ne? Bazen erkek annesi olduğum için üzülüyorum. Ben doğup büyüteceğim ve gelinim gelip bi gün sadece oğlumu çok sevdiğim için benden nefret edecek öyle mi?
Ayrıca kv ile aynı apartmandasınız. Ailenizle değil. Tabiki kv ile daha çok göreceksiniz nirbirinizi. Sizin ailenizle birlikte otursaydınız onları daha sık görecektiniz. Bundan daha doğal ne var ki?
Edit: benim oğlan büyüdükçe kaynanalara daha yakın hissetmeye başladım. Yaşlanıyor muyum ne?

Gereksiz takmışsınız ve kendinizi böyle düşünerek yok yere yıpratıyorsunuz.

Gerçekten çok komiksiniz! Bir çocugum var öbürü de karnımda.çocugumun fotoğrafları evin her yerinde asılı.kolyeyi değil isimli istersem koca çerçeve yapıp asarım boynuma kim karışacakmış bakalım.

Bence kayınvalidenizin bir sıkıntısı yok sizle.ama bu fotoğraf, kolye meselesini duymasın .o zaman sıkıntı başlar.söyleyeyim.

Annesi o ya annesi.burada yazılanları okuyunca bazı kayınvalidelere hak veriyor insan bazen.yok fotoğrafını astı.yok öptü, yok sarıldı.yok dizine yatırdı,yok hergün telefon ediyor. yok bana nispet yapıyor...Gelin yüzünden sevmesin mi kadınlar çocuklarını ( NOT: kız çocugum var.erkek annesi değilim.yanlış anlaşılmasın :)) )

O kadar çok takmışsın ki, önünü göremiyorsun. Siz ne mutluluktan ne huzurdan ne evlilikten anlıyorsunuz böyle fitne fücür yaşanır mı kardeş. Kayınvalidenle sadece merdivende karşılaşmak ne hergün git halini hatırını sor.

yaa sahiden benim kv de bizim düğün fotografimizi telefonda ekran resmi yapmıştı...hatta sonra biz onlara gittigimizde disarda gezerken bi fotoğrafımizi çekti,onunla degistirdi ekran resmini..yaaa bi de görümcem arada whatsap hikayesine koyar bizim fotografimizi...cik cik cik..ben neden daha önce takilmadim nasil atladim bu koca meseleyi....(valla kv ile pek aram yoktur ama kalkip da bu durumlari elestirmek aklima gelmedi hic..abartmayin isterseniz..)

Evlendikten sonra artik o benim ,sen daha düş üstuneye getiriyor konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…