- 3 Şubat 2018
- 25.915
- 111.541
- 598
Neler oluyor hayatta çok güldüm :)Benim kvdenin cep telefonunda uzun zaman bizim düğün resim ekran resimidi. Nasil olurd kocisimin resmini ekran resimi yapar. Vay haline
Kusura bakmayın kavga edecek yer ariosunzMesela bisey oldugu zaman gidip soruyor esime niye böyle böyle dedi gibisine heralde bana gelip sormaya cekindigi icin ama benim icin bu bile arkamdan sikayet etmek demek yani.
Tabiki doldurur yapar eder ama oglun evlendikten sonra insan biraz geri cekmez mi kendisini? Sanki gelinle yarisiyormus gibi
Neye dikkat etsin seninle evlendi diye anneligimi bitiyor kadının ömür boyu o eşinin annesi bence sen yarışmayı birak kayınvalidenleBeni yanlis anladiniz, bende tabiki yaparim cocugum olunca, ama evlendikten sonra insan biraz dikkat eder yaptiklarina kaynana olarak bence gelinle yarismaya girmez.
Bu tutum çok sinir bozucu.Haklısınız bence.Mesela bisey oldugu zaman gidip soruyor esime niye böyle böyle dedi gibisine heralde bana gelip sormaya cekindigi icin ama benim icin bu bile arkamdan sikayet etmek demek yani.
Tabiki doldurur yapar eder ama oglun evlendikten sonra insan biraz geri cekmez mi kendisini? Sanki gelinle yarisiyormus gibi
Resmen ihtimal üzerine yorum yapmış.Evet 50 kişi içinden 1 tanesi sizi anladı.
Yoksa siz garip değilsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?