Kayinvalideye taktim

Anlattıklarınızın birçoğunu benim annem de yapıyor. Eşimin sizin gibi düşündüğünü bilsem çok kırılırım. Çocukları evlenince annelerin duygusu eksilsin mi istiyorsunuz?

Anne o tabii ki çocuklarına düşkün olacak. Laf soksa bir şey dese anlarım ama kadın gayet normal. İnsanlar değişmez. O zaman en baştan evlenmeyecektiniz eşinizle ve altlı üstlü oturmayacaktınız.

Kayınvalidenizin iğrençliği nerede ben anlamadım.
Yani ne yaptı da iğrenç oldu ?
Seviyormuş oğullarını ya ondan olmalı bir Anne ne kadar Evlatlarına düşkünse O evladına hayırlıdır Annesine Ogulda hem annesine hem karısına iyi bir köprü kurabılse hem hayırlı evlâd hem hayırlı koca olur bazen maalesef günümüzde Anneye olan saygıdan rahatsız olan gelinlerde iğrençlik diye adlandırıyorlar bu mutlu aile tablosunu çekemediklerinden bir kaç zaman sonra ya evladı Atasına düşman eder başaramazsada hem kocayı hem kocasının anasını kendisine düşman eder .Tersi olmuyormu oluyor dünya iyisi gelin ve hiç-bir şeyden mennun olmayan koca ve anası vs insan herkesin hakkına hukukuna saygı duysa ne birbirinden iğrenir nede sorusorun çıkar ben diyorumki bunun çözümü ise büyük küçük hepimiz uysak şu Altın kurala " Edep illaki edep "

Evin borcunu odeyip iki sene sonra baska ev alacaksiniz .Kim kandirdi sizi kuzum .
Kocamız mı .Cok uyanik .

Gelinle yarismak nedir biliyo musunuz;
Eslerin arasini karin yemek yapmayi bilmiyo vs diye bozmaya calismak,
Gelinin evine aldigi 2 kilimden birini istemek, gelinin gezidigi yerlere gitmek.istemek, gelin ne zaman disari ciksa nereye gidiyosunuz bende geleyim demek, gelinin dugunundegelinden daha pahali gelinlik gibi kiyafet giymek
Siz yanlis anlamissiniz yani

Adin kayinvalide olmaya gorsun..
Haftada 1 gun kahvalti, dusunceli bir kadin.

Cok su kaldiran bir konuda neyse..
Evladiniz olunca hak verirsiniz.

Yalnız uzak bı hayat istiyorsunuz sanırım yediğiniz içtiğinizi bile görmesinker falan... Kendinizi kurmayın ortada sorun yok biz olelim o zaman valla Kaynanalar in yaptiklarindan

Ne kadar garip bi insansınız. Yorumları okumadım ama konuda kaynananızın size yaptığı hiç bişey yok! Kadın çocuk yapmış,doğurmuş,büyütmüş bi zahmet evine fotoğraflarını asarken size sormasın! Yada kolye yaptırır takar size ne ? Sizin ailenizin evinde sizin fotoğrafınız yok mu ? Kaynanasıyla çok anlaşamayan,sizin yazdıklarınızdan kat kattttt fazla şeyler yaşamış biri olarak benim eşimin annesi isminde kolye taksa evinin her tarafını fotolarıyla doldursa oğlunu ne kadar seviyo diye sevinirim.

Dün beraber yemeğe gittik kayınvalidemle. Kv yemek yemedi eşim kendi kaşığıyla kendi yemeğinden verdi. Kvnin kucağında oğlum vardı ağzına kendi götürdü filan eşim. Ben eşim için helal olsun ne güzel evlat diye düşündüm mesela. Çok hoşuma gitti bu tavrı. Biz anlaşamasakda zaman zaman o benim sevdiğim adamın annesi. Bazen çıldırtsa da beni,kırılsam da benim aşık olduğum adamı doğurmuş,büyütmüş şimdi o adamdan benim bi oğlum var. Her zamanda başımın üstünde yeri var.
Bu kadar pis düşüncelerde olmayın lütfen.

Ha bide kadının evinde oturup bu ev bizim olacağı için oturduk diyip bakın eşimin değil BİZİM! Hiç bi hakkınız olmadığı bi evi nasıl sahiplenmişsiniz. Bırakında kadın kendi oğlunu bi zahmet sahiplensin

Ay bizim gelin geldi aklıma.Allah anneciğimin de yardımcısı olsun.
Gelinler lütfen eşlerinizin ağaçtan turemedigini kabullenin

Ister kolye yapar ister künye yapar
Anne o anne.

Oğlunu seven bir anne evlenince sevmekden vazgeçsin istiyorsunuz. Oğlum olsaydı ve gelinim sadece fotoğrafını dahi bana çok görseydi kahrımdan hasta olurdum lütfen empati yapalım daha mutlu olursunuz.

diğer konunuzda da insanlar size ortada bir problemin olmadığını söylemişti. şimdi 2. konuyu açmışsınız yine kv nin sizin tabirinizle "iğrenç" olan bir şeyi yok. sizi eve mi hapsediyorlar ailenize gitmek istiyorsanız gidin. ailenizin evinde fotoğrafınız hiç mi yok sizin? ne kadar kötü bir insansınız ki bir annenin evlatlarına olan düşkünlüğünü kıskanıyorsunuz. kadın size kötü davranır anlarız ama buraya yazabileceğiniz bir kötülüğü bile yok demek ki.

kendinize gelip insanlara biraz huzur verin

siz k.valideyi öldürün de kurtulun

ortada bir şey yokken huzursuzluk çıkarıp gelinlik yapmak için bu kadar çabalayan bir insan daha görmedim

oğlumun resmini de asarım ismini de kolye yaptırırım gelinime ne keşke biraz haddinizi bilseniz

Ha diyorsun ki evi almak için altli üstlü oturuyoruz ama sanki 20 dakikz ilerde oturuyormuşuz gibi davransin.

Yani hem yemek hem pastam dursun derdindesin. Ki kv'de öyle kötü birşeyde yapmiyor. Kahvaltiya cağirmak ile yardimci olmak istiyor.

Yine ben almiim diyorsan taşinman lazim. Yok taşinmiyorsan o zaman söz hakkin yoktur.

Sizin kv benimki yanında yunmuş yıkanmış valla. Laf sokmuyor, aranızı bozmaya çalışmıyor, oğluna sizi kötülemiyor.

Öncelikle kv'niz neden iğrenç anlamaya çalıştım fakat anlamadım.
Çocukları konusuna gelince istediği yere 50 foto gene asar.
Yani bunu sizin aileniz yapmamış diye başkalarının önemm verdiği şeyler mantıksız gelmesin size.
Herkesin evladı var ,açıkçası bu konuda duyarlı olmanızı ve empati kurmanızı öneririm.

Kayinvalideniz yalniz mi yasiyor yani ogullarinin evlenmesine alismak icin size yakin olma cabasi bundan mi? Eger böyleyse bu biraz tuhaf oglun artik evlendi ise buna alismayai ogrenmeyi yakin kalmakla basaramaz ters teper.uzak.kalsin ki alissin.ogullarina bagli bir k validenkz var normal erkek annelerinin cogu daha bi duskun olur ogullarina.mevzu kolye fotograf degil galibag ama size batmis artik.cunku yuzgoz olurum diye korkuyorsunuz ve boyle seylere de tahammul edemiyorsunuz.biraz relax olun.kayinvalideniz pazar gunu kahvaltiya mi cagiriyor anne gec uyaniyoruz bizim yuzumuzden sen de ac kalma lutfen dersin olur biter..haftada bir kere falan da ugramaya calisin yada sen ugra ..birkac saat dur don evine ..sen esinin esinin ailesine belli bir zmn ayir, az yada cok..sonrs nereye isterden gezmeye tozmaya git gerisini de dert etme cnku k validene vakit ayirdin mi ayirdin .. bazi seyleri gorev gibi yapmaksa evet görev gibi yap ama kendini de bunaltma k validen sonucta bariz bir problem de yok.kendi kendini doldurmamaya calismalisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…