- 18 Şubat 2018
- 13.012
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.634
- 598
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anahtarınızı isterler, çat kapı gelirler, misafir çağırırlar size sormadan sizin evinize. Bir yere giderken onlardan izin almak zorunda kalırsınız. Misafirin gelse pat diye damlarlar. Onlarda yiyip içmenizi isterler ya da sizde yiyip içerler.Siz yaşadınızmı aynı kattadetaylı anlatın nolur biraz fikir verin
Ben hiç bir şey anlamadım.Arkadaşlar şöyle izah edeyim . Ben kayınvalidemlerle birlikte oturuyorum . Biz eşimle yeni evliyken çok güzel hayaller kurarken kayınpederim içine ettiği gibi birde karıştı akıl çeldi . Biz eşimle bankadan kredi çekecektik uzaktan bir ev alacaktık . Kayınvalidem tutturdu aşağıda bir ev var alalım diye . Biz eşimle istemedik . Ne yaptılar ettiler akıl çeldiler aldırdılar o evi . Bende inat ettim orda oturmam diye . Kiraya verdim kayınvalidemlere çöktüm para biriktirim diyeşimdi onlar benden kaçmaya çalışıyor
Şimdi önümde 3 seçenek var . Kaynım evlenince bunlar ev içini kabul ederse ben aşağıda oturcam . Kabul etmezse kaynım benim aldığım evde oturup ben başka yerden ev alıp taşıncam . Yada ben bu evde oturup kayınvalidemgil büyük ev alıp taşıncak . Demem o ki sabırsız davranırsam aşağıda ben oturmuş olucam ve bu dediğiniz sıkıntıları yaşıyor olucam . Ama 1 sene daha sabredersem başka yerde oturma şansım olacak . Sizce kendi evime geçsem eşim ailesini karıştırmaz komşu gibi oluruz diyorum ,kimse kimseye karışmaz diyorum yanılıyor mym acaba
![]()
Aynı apartmanda yaşıyoruz. Şuana kadar hiçbir sıkıntı olmadı iki yıllık evliyim ve hamileyim ben deKızlar tecrübeli bayanlar bir konuda fikir almak istiyorumKayınvalidesiyle aynı katta oturanlar nasıl bir yaşantınız var . Tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen beni aydınlatın
![]()
Bende öyle düşündüm evime çıkıp öyle çocuk yapmayı ama istediğim gibi olmadı biraz maddiyattan dolayıda çıkamadım. Çok şükür kavgalı gürültülü bir yaşantım yok ama arada ufak sürtüşmeler göze batmalar oluyor tabiBen hiç bir şey anlamadım.
Siz zaten kadınla aynı evdesiniz,para biriktirmek için.
Bundan kötü olacak değil ya alt kat. Keşke istediğiniz,kendi duzeninizi kurmadan hamile kalmasaydiniz. Şimdi her şey ekstra zor olacak
Umarım asla nasıl bir duygu olduğunu tecrübe etmeyiz.Kızlar tecrübeli bayanlar bir konuda fikir almak istiyorumKayınvalidesiyle aynı katta oturanlar nasıl bir yaşantınız var . Tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen beni aydınlatın
![]()
NEYYYYArkadaşlar şöyle izah edeyim . Ben kayınvalidemlerle birlikte oturuyorum . Biz eşimle yeni evliyken çok güzel hayaller kurarken kayınpederim içine ettiği gibi birde karıştı akıl çeldi . Biz eşimle bankadan kredi çekecektik uzaktan bir ev alacaktık . Kayınvalidem tutturdu aşağıda bir ev var alalım diye . Biz eşimle istemedik . Ne yaptılar ettiler akıl çeldiler aldırdılar o evi . Bende inat ettim orda oturmam diye . Kiraya verdim kayınvalidemlere çöktüm para biriktirim diyeşimdi onlar benden kaçmaya çalışıyor
Şimdi önümde 3 seçenek var . Kaynım evlenince bunlar ev içini kabul ederse ben aşağıda oturcam . Kabul etmezse kaynım benim aldığım evde oturup ben başka yerden ev alıp taşıncam . Yada ben bu evde oturup kayınvalidemgil büyük ev alıp taşıncak . Demem o ki sabırsız davranırsam aşağıda ben oturmuş olucam ve bu dediğiniz sıkıntıları yaşıyor olucam . Ama 1 sene daha sabredersem başka yerde oturma şansım olacak . Sizce kendi evime geçsem eşim ailesini karıştırmaz komşu gibi oluruz diyorum ,kimse kimseye karışmaz diyorum yanılıyor mym acaba
![]()
Mesela eşinle dışarı çıktığında eşinin ailesi sizi takip edermi nere gittiniz kaçta geldiniz diye ,aileniz gelse tavırları nasıl oluyor . Eşinle alışveriş yaparken göze batıyor msnz bunları merak ediyorum . Eşinize akıl verme gibi davranışları oluyor muAynı apartmanda yaşıyoruz. Şuana kadar hiçbir sıkıntı olmadı iki yıllık evliyim ve hamileyim ben de. Bir sıkıntı olmamasını geçtim bana çok yardımcı oluyor her konuda bazen yemek yapasım gelmiyor o yapıyor ben alıp yukarı çıkıyorum. Çok sıkmıyor hatta hiç sıkmıyor çok seviyorum sağolsun o da beni sever. Mutluyuz biz çok şükür
![]()
Olursa ne olacak, olmazsa ne??? Bizde altlı ustluyuz hiçbirine karismazlar hatta kv gidin gezin der.... Mesela sizinkiler takip etse, karissa eşin ne der ??Mesela eşinle dışarı çıktığında eşinin ailesi sizi takip edermi nere gittiniz kaçta geldiniz diye ,aileniz gelse tavırları nasıl oluyor . Eşinle alışveriş yaparken göze batıyor msnz bunları merak ediyorum . Eşinize akıl verme gibi davranışları oluyor mu
Ben ayni binada yasamiyorum ama aynilarini yaşadim nasil oldu bu yaHadi bir ekleme daha yapalım
Kocanla baş başa oturup fil izleyeceksin ama ne oldu bil bakalım kv bize gelin çay içelim dedi
Bayramda izin günün var 2 gün tatile gidelim dedik aaa cok ayıp olur gidilemez.
Kocanın doğum gününe supriz yapay diyeceksin ama olur mu kv varken ne munasabet hep beraber kutlanır.
Hadi romantiklik yapayım giyinip susleneyim mum yakalım dersin kapı çalar
Birde kv alt katta oturuyorsa gece hiç uyutmadiniz demesin mi![]()
Hayır takip gibi bir durum söz konusu bile değil açıkçası. Alışveriş konusunda da çok takılmazlar. Bir de ben fazla tutumlu bir insanım bunu bildikleri için bir şey demiyor da olabilirler. Eşime akıl vermeleri elbette oluyor bana da oluyor ben tamam deyip kendi bildiğimi yapıyorumMesela eşinle dışarı çıktığında eşinin ailesi sizi takip edermi nere gittiniz kaçta geldiniz diye ,aileniz gelse tavırları nasıl oluyor . Eşinle alışveriş yaparken göze batıyor msnz bunları merak ediyorum . Eşinize akıl verme gibi davranışları oluyor mu
İyide aynı evde yaşıyorum bir sıkıntım yok diyorum şimdilik , ama aynı katta oturursam neyle karşılaşacağımı bilmiyorum diyorum . Acaba herşeye karışıp sürekli herşeyimi takip ederlermi diyorum . Sen yorum yapma arkadaşım zorlamı yaptırıyorum ki milletide kışkırtıyorsunNEYYYYsize kardada çöldede ölüm yok; siz bakın keyfinize bence
bizde burda , siz aynı yere taşıncaksınız, taşınma diye kendimizi paralıyoruz
bu arkadaşa daha fazla yorum yapmayalım AAAA DOSTLAR
![]()
Yakın olmak böyledir işteBen ayni binada yasamiyorum ama aynilarini yaşadim nasil oldu bu ya![]()
O kayinvalideye en onemlisi de esinizin tavrina göre degisir.Mesela eşinle dışarı çıktığında eşinin ailesi sizi takip edermi nere gittiniz kaçta geldiniz diye ,aileniz gelse tavırları nasıl oluyor . Eşinle alışveriş yaparken göze batıyor msnz bunları merak ediyorum . Eşinize akıl verme gibi davranışları oluyor mu
Benim eşimde şimdiden tavrını koyuyor biz aşağıda otururken bize karışmayın diye ama emin olamıyorum kestiremiyorumHayır takip gibi bir durum söz konusu bile değil açıkçası. Alışveriş konusunda da çok takılmazlar. Bir de ben fazla tutumlu bir insanım bunu bildikleri için bir şey demiyor da olabilirler. Eşime akıl vermeleri elbette oluyor bana da oluyor ben tamam deyip kendi bildiğimi yapıyorumeşim kendi doğru bildiğini yapan bir insan illa annemin dediğini yapacağız dediği zaman hiç olmadı ya da benim lafımı dinlemez ortak karar veririz. Bir de bu konularda eşim evlenmeden önce annesine çok demiş sıkmayın bizi diye benden önce yerimi hazırlamış sağolsun. Eşim aradaki mesafeyi koyduğu için benim bir şey yapmama gerek kalmadı
![]()
Maalesef ayni bina olmasa bile mesafe yakinsa sorun oluyor.Yakın olmak böyledir işte
En iyisi uzak oturmak uzak kalmak kendi ailende olsa en temiz bu
Anı yaşadım vallahiSiz aynı binaya mi gececeksiniz sakın öyle bir hata yapmayın hiçbir özeliniz olmicak Cat kapı her dakika evinizde oluyorlar evi bazen temizlemek istemeyiz ya onlar geleceği için hasta da olsan temizluyorsun çocuğuna her dakika bu aç bu ince girdirmişsin yok kalın girdirmişsin muhtemelen senin çocuğuna kendi istediği terbiyeyi verecekler ve eşinle aran da çok bozulur biz o hataya düştük sen düşme
Yahuu aynı evmi zor, aynı katta olmakmı zor??? Sen zaten zoru yapmışsın, kolayını soruyosun; aynı evde yaşamamışsın kayda değer bişi sorunki, kalkıp aynı katta sorun olurmu diyosun, bu saatten sonra daha ne yaşayabilirsin acaba??? Şaka gibisinİyide aynı evde yaşıyorum bir sıkıntım yok diyorum şimdilik , ama aynı katta oturursam neyle karşılaşacağımı bilmiyorum diyorum . Acaba herşeye karışıp sürekli herşeyimi takip ederlermi diyorum . Sen yorum yapma arkadaşım zorlamı yaptırıyorum ki milletide kışkırtıyorsunsadece ileriyi düşünüyorum nasıl olur diye tecrübeli arkadaşlardan fikir alıyorum
Canım valla bazı kv ler gerçekten geçinilmesi zor oluyor ama inan şu zamana kadar hiçbir saygısızlığım olmamıştır. Benimde bazı hoşuma gitmeyen durumlar yaşanıyor böyle çat kapı gelinmesi falan ama bunu tatlı dille gülerek dile getiriyorum. Ben gurbetteyim ona anne diyorum en neticede eşimin annesi bunları bilerek yol alıyorum. Saygısızlık işin içine girince durum karışıyorBenim eşimde şimdiden tavrını koyuyor biz aşağıda otururken bize karışmayın diye ama emin olamıyorum kestiremiyorum![]()