Kayınvalideyle aynı apartmanda oturmak nasıl bir duygu 🤔

Hepinizin mi kayınvalidesi kötü anlamadım ki başlık bile kayınvalide ile aynı apartmanda oturmak kayınpeder ile sıkıntı yok sanırım onlar hep melek oluyor sanki. Bizler de kadınız hatırlatırım ve hep karşımızdaki tüü kaka olamaz sanırım belki evlerden Irak kısmına biz de katkı sağlıyoruzdur ne dersiniz çünkü bakarsaniz erkeklerin hiç dahili yok olay hep bizle ilgili, ama sorsan erkekleri de biz yetiştiriyoruz yetmiyor evlenince biz adam ediyoruz diyenler var neyse…
Ben kayınvalidem ile karşılıklı dairelerde otursam bile tek sorun yaşayacağımı sanmam çünkü sınırlarını bilen ve çizen bir insan. Tek bende olamaz değil mi yaa yapmayın amaaaa…….
Tekrar bir neyse burda o kadar bilen insan varsa 300km uzakta yaşayın her iki aileden yuvaların selameti için diyorum

Yakın oturuyorsunuz ya ne gibi sıkıntı yaşadınız acaba 🙏
Alt katımdalar. Kayınvalidem oğlu benle evlendi diye 3 gün oruç tutmuş kadın tam bir canıma okuma seansı gerçekleştirdi. Haftaiçi 2 gün evden çalışıyordum. Sabah başlardı hadi kahvaltıya hayır diyemez giderdim ordan başka yere sürüklerdi. Sonraki izin günümde de. Pazar da kahvaltı akşam yemek. Tabi misafiri geliyor misafirliğe gidiyorsun hep bir aradasın. Görümcede geliyor. Annem geliyor çağırmasan laf sokuyor çağırsan tek ağırlayamıyorsun. Kocanla gezmeye gitsen geçerkwn uğruyorsun akşam uğruyorsun. Yola gidicekler gelinsin hazırlık yapman lazım. Gelicekler senden yemek kahvaltı bekliyorlar emri vaki yapıyorlar. Ay sinir hastası oldum kocamla sürekli kavga kıyamet. Evimde sürekli yemek dökmekten ağladım. Eşim çok iyidir ama erkekler anlamıyor. Ne var nolcak sanki diyorlar. En iyi gelin uzakta ki gelindir.

Ve son bir şey ekleyim hanımlar az önce eşimle dışarıdan geldik dolaştık yemek falan yedik alışveriş yaptık...neyse eve geldik kadın radar gibi eşim arabadan iner inmez hemen camda bitti🤣 nerden geliyorsunuz bu saatte dedi sert bir dille sanki yanış birşey yapmışız gibi...
Eşimde karı koca gezdik sakıncasımı var dedi🤣 ben hiç cevap vermeden binaya girdim eşim tekrar sordu gezmeyelim ? Geziiinn dedi içeri girdi..🤣
Eşimde bazen oluyor böyle ani durumlarda annesini tersleyebiliyor..ne yalan söyleyim çok hoşuma gidiyor bu halleri..canım kocam🤣🤣

Ve son bir şey ekleyim hanımlar az önce eşimle dışarıdan geldik dolaştık yemek falan yedik alışveriş yaptık...neyse eve geldik kadın radar gibi eşim arabadan iner inmez hemen camda bitti🤣 nerden geliyorsunuz bu saatte dedi sert bir dille sanki yanış birşey yapmışız gibi...
Eşimde karı koca gezdik sakıncasımı var dedi🤣 ben hiç cevap vermeden binaya girdim eşim tekrar sordu gezmeyelim ? Geziiinn dedi içeri girdi..🤣
Eşimde bazen oluyor böyle ani durumlarda annesini tersleyebiliyor..ne yalan söyleyim çok hoşuma gidiyor bu halleri..canım kocam🤣🤣
Hahahahah ya yemin ediyorum alemsiniz benimde çok hoşuma gidiyor özelle kaynanam neden gelmiyorsunuz diye hesap sorunca eşim nedemek neden gelmiyoruz alla alla diyince bayılıyorum🤣🤣

Kızlar valla yorumlardan darlandım 😬 akışına bıraktım Rabbim ne gösterir bilemem ama inşallah hayırlısı olur benim için diyorum ve zamana bırakıyorum .

Hepinizin mi kayınvalidesi kötü anlamadım ki başlık bile kayınvalide ile aynı apartmanda oturmak kayınpeder ile sıkıntı yok sanırım onlar hep melek oluyor sanki. Bizler de kadınız hatırlatırım ve hep karşımızdaki tüü kaka olamaz sanırım belki evlerden Irak kısmına biz de katkı sağlıyoruzdur ne dersiniz çünkü bakarsaniz erkeklerin hiç dahili yok olay hep bizle ilgili, ama sorsan erkekleri de biz yetiştiriyoruz yetmiyor evlenince biz adam ediyoruz diyenler var neyse…
Ben kayınvalidem ile karşılıklı dairelerde otursam bile tek sorun yaşayacağımı sanmam çünkü sınırlarını bilen ve çizen bir insan. Tek bende olamaz değil mi yaa yapmayın amaaaa…….
Tekrar bir neyse burda o kadar bilen insan varsa 300km uzakta yaşayın her iki aileden yuvaların selameti için diyorum
Hepsı aynı degıl tabı. Benımkı varya aynı mahallede otursam da zırt pırt gelır, aşırı meraklı. Misafir gelse benı de cagırır. Ev uzak şuan zırt pırt cagırıyor. O zaman daha cok cagırır.

Aynı benım kv. Aşırı itici bu tıpler

2 sayfa anca okudum ne kvler varmis bee. Bizimkiyle hep yakin oturduk yurume mesafesi smdi karsi binasina tasiniyorum. Ama ne davetsiz gelir ne temizligine cagirir ne misafirine cagirir. Ne anahtarimi ister hic iyle seyler yapmiyo. Sadece ne zaman hamile kalsam her soyledigi batiyo bana ama o da benden kaynakli bence😁😁 gelinler oglanlari bosamasin diye agzini acmaya korkuyo valla🤭

Başlığı görünce tüylerim ürperdi :eek::eek:

Kocanız akıllıymış ki karşılık vermiş 😁 benimde eşim yeri geldimi cevabı yapıştırır 😬 bu kayınvalideler neden hep böyleler anlamıyom ,oğlunu paylaşamıyorsa evermicek arkadaşım :işsiz:

2 sayfa anca okudum ne kvler varmis bee. Bizimkiyle hep yakin oturduk yurume mesafesi smdi karsi binasina tasiniyorum. Ama ne davetsiz gelir ne temizligine cagirir ne misafirine cagirir. Ne anahtarimi ister hic iyle seyler yapmiyo. Sadece ne zaman hamile kalsam her soyledigi batiyo bana ama o da benden kaynakli bence😁😁 gelinler oglanlari bosamasin diye agzini acmaya korkuyo valla🤭
🤣🤣🤣 Demekki o hissiyatı vermişsin ki boşamandan korkuyoo 🤣🤣🤣

Kızlar tecrübeli bayanlar bir konuda fikir almak istiyorum 🙏 Kayınvalidesiyle aynı katta oturanlar nasıl bir yaşantınız var . Tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen beni aydınlatın 🙏😊
Ağustos ayında hiç sönmeyen sobanın atesken kizardigi 10 metrelik penceresiz bir odada durmak gibi :)

Back
X