- 9 Aralık 2009
- 17.181
- 54.755
- 1.123
Hepinizin mi kayınvalidesi kötü anlamadım ki başlık bile kayınvalide ile aynı apartmanda oturmak kayınpeder ile sıkıntı yok sanırım onlar hep melek oluyor sanki. Bizler de kadınız hatırlatırım ve hep karşımızdaki tüü kaka olamaz sanırım belki evlerden Irak kısmına biz de katkı sağlıyoruzdur ne dersiniz çünkü bakarsaniz erkeklerin hiç dahili yok olay hep bizle ilgili, ama sorsan erkekleri de biz yetiştiriyoruz yetmiyor evlenince biz adam ediyoruz diyenler var neyse…
Ben kayınvalidem ile karşılıklı dairelerde otursam bile tek sorun yaşayacağımı sanmam çünkü sınırlarını bilen ve çizen bir insan. Tek bende olamaz değil mi yaa yapmayın amaaaa…….
Tekrar bir neyse burda o kadar bilen insan varsa 300km uzakta yaşayın her iki aileden yuvaların selameti için diyorum
Ben kayınvalidem ile karşılıklı dairelerde otursam bile tek sorun yaşayacağımı sanmam çünkü sınırlarını bilen ve çizen bir insan. Tek bende olamaz değil mi yaa yapmayın amaaaa…….
Tekrar bir neyse burda o kadar bilen insan varsa 300km uzakta yaşayın her iki aileden yuvaların selameti için diyorum