- 8 Kasım 2019
- 2.042
- 1.214
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım genede halime şükrediyorum benden daha kötüleride varİnşallah hersey gönlünce olur
Aynen ama zamanla ne olacağı belli olmaz o yüzden fırsat imkan bulunca hemen ayrı eve çıkın kötülük olmadanAmin canım genede halime şükrediyorum benden daha kötüleride var
Beklemedeyim şuan bir yolu var aslında ama eşim yanaşmıyor biraz . Belediyeyle görüşme yapsaydık şuan başka yerde oturuyor olurduk .Eşim kandırılmaktan korktuğu için yanaşmadıAynen ama zamanla ne olacağı belli olmaz o yüzden fırsat imkan bulunca hemen ayrı eve çıkın kötülük olmadan
Hakkınızda hayırlısıBeklemedeyim şuan bir yolu var aslında ama eşim yanaşmıyor biraz . Belediyeyle görüşme yapsaydık şuan başka yerde oturuyor olurduk .Eşim kandırılmaktan korktuğu için yanaşmadı
Amin canım dua edin inşallahHakkınızda hayırlısı
Eee o zaman niye soruyorsun is isten geçmişOturdum bileşimdi kaçmak için çabalıyom
![]()
Konum eski canım ,şimdi merak edip soranlar olduğu için yazdımEee o zaman niye soruyorsun is isten geçmiş
Aferin burdakileri dinlemeyecekseniz neden sordunuzOturdum bileşimdi kaçmak için çabalıyom
![]()
Kendi düşen ağlamaz diyosun valla haklısınAferin burdakileri dinlemeyecekseniz neden sordunuz
Valla dediğin gibi mesafe candır ,sürekli diken üstündeydim ve artık tavrımı çok net belli ettim . Gitmiyorum ama zırt arıyor sabah 9 da kargalar b.kunu yemedenBana kalsa en iyisi erkek tarafının ailesinden ne kadar uzak olunursa o kadar iyi kv kp dün eşimle yaşadığım tartışmaya müdahil oldular meseleyi oğullarıyla halletse iyi ama beni aradılar ben de o sinirle verdim veriştirdim özellikle de eşime çok karışıyorlar bazen iyi ama çoğu zaman can sıkıcı bir durum evlerimiz çok yakın sanki aile apartmanı gibi. Hiçbir kişisel alanınız olamayacak ben kendi ailemle bile aynı apartmanda oturmak istemem. Mesafe candır benim kadar kv sine giden gelin yoktur birkaç gün gitmedim eşime sormuş kv neden gelmiyor diye. Burdaki yorumları dikkate alın lütfen. Evlenmeden önce abartıyorsunuz o kadar da değil diyordum evlendikten sonra bizzat yaşadım dediklerini. Kız tarafı genellikle evliliğe karışmaz ama erkek tarafı öyle değil.
Yaşanmış tecrübeyle sabit maalesefEski konu ama yine de yazayım. Aynı mahallede bile oturmayin evlilik düşünen hanimlar. İlk yıllar özellikle burnunuzdan getiriyorlar![]()
Ben kendi aileme de eş ailesine de çok yakınım hele eş ailesine epey yakınım bir apartman kadar uzağız birbirimize. Kendi ailem akşama kadar çalışır yorgun oldukları için akşam uzanıp dinlenmek ister kavgalarımızı da aileme anlatmam eşimle tartıştığımızda yanlarına gitmem o yüzden hiçbir şeyden haberdar olmazlar ama eş ailesi öyle mi düğünde bayramda seyranda hep birikteyiz kv çalışmıyor evde bundan mütevellit can sıkıcı bazı durumlar yaşayabiliyorum. Dün eşimle kavga ettik haklıydılar belki de ama evde mi diye eşimi aradılar evdeydi sonra kontrol amaçlı kv beni arayınca çıldırdım. En sonunda büyük yemin ettim ben bu ilk tartışmamız da değildi. Bir de eski kafalılar bunu aşağılamak için söylemiyorum neticede eşimin ailesidir, büyüğümdür bu yüzden zaman zaman zıtlık yaşarız. Bazı zaman evlendiğime pişman bile olurum keşke her şeyden uzak olsak diye düşünürüm.Kendi ailenden de eşinin ailesinden de uzaksa olursaniz daha iyi olur
Beni de çağırıyordu kv 9 olmasa bile ekmek yapıyoruz hadi gelsene, yengenlerdeyiz hadi gelsene diye şimdi herhalde rahatsız olduğumu anladı artık çağırmıyor. Elimde gül gibi mesleğim var olmazsa KPSS'ye dayanacağım. Varsın düzenim bozulsun normalde sakin bir insanımdır ama bazı zamanlar sakin kalamadım. Kv çalışıyor mu bir yerde peki? Çalışsa o kadar darlamaz aslında. Bu mesajımj okuyan bekarlara da tavsiyem olsun valla çalışmadan evlenmeyin eş ailesine yakın oturmayın.Valla dediğin gibi mesafe candır ,sürekli diken üstündeydim ve artık tavrımı çok net belli ettim . Gitmiyorum ama zırt arıyor sabah 9 da kargalar b.kunu yemedenısrarla çağırıyor derken neyse bi indim sonra eşime diyor bana koltuk takımı alcaksın , bana mutfak dolabı alcaksın diye . Gönül isterki evimin eksikleri olmasa alsın keşke eşim . Ama 1 senedir evime çıktım eksiğim çok ve bana hiçbişey almadılar . Evi bile krediyle aldık hala öderken bide demezmi kardeşlerine ev konusunda yardımcı ol diye . Biz borç içinde yüzerken kadının istekleri bitmiyor . Borcumuz olmasa yine yardımcı oluruz ama bi Allah razı olsun bile demezler o insanın zoruna gider işte. O yüzden evinizi uzakta tutun ve mesafeli olun derim
Ev hanımı kayınvalidem sürekli evde ama bahçeyle toprakla yazın uğraşıyor Allah tan . Adı üstünde kayınvalide mekan farketmeksizin laf sokar can sıkarBeni de çağırıyordu kv 9 olmasa bile ekmek yapıyoruz hadi gelsene, yengenlerdeyiz hadi gelsene diye şimdi herhalde rahatsız olduğumu anladı artık çağırmıyor. Elimde gül gibi mesleğim var olmazsa KPSS'ye dayanacağım. Varsın düzenim bozulsun normalde sakin bir insanımdır ama bazı zamanlar sakin kalamadım. Kv çalışıyor mu bir yerde peki? Çalışsa o kadar darlamaz aslında. Bu mesajımj okuyan bekarlara da tavsiyem olsun valla çalışmadan evlenmeyin eş ailesine yakın oturmayın.
Ve kv ye gitmekten kurtulur dünden beri moralim bozuk benim de. Uzak olsaydık kavgamıza müdahil olamaz ve benim sert çıkışımı da duyamazlardı. Ben de aile apartmanında oturuyor gibiyim dediğim aramızda sadece bir apartman var yürüme mesafesinde birkaç dakika. Keşke şehrimizden çevremizden uzaklaşsak yeni bir hayat kursak. Öyle çok istiyorum ki bunu.Ev hanımı kayınvalidem sürekli evde ama bahçeyle toprakla yazın uğraşıyor Allah tan . Adı üstünde kayınvalide mekan farketmeksizin laf sokar can sıkarAynen çalışmadan kimse evlenmesin en azından kendi ayaklarının üstünde durdunmu kimseye boyun eğmezsin
Arada bir apartman mesafesi varken nasıl duydular kiVe kv ye gitmekten kurtulur dünden beri moralim bozuk benim de. Uzak olsaydık kavgamıza müdahil olamaz ve benim sert çıkışımı da duyamazlardı. Ben de aile apartmanında oturuyor gibiyim dediğim aramızda sadece bir apartman var yürüme mesafesinde birkaç dakika. Keşke şehrimizden çevremizden uzaklaşsak yeni bir hayat kursak. Öyle çok istiyorum ki bunu.