Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın evlenmeKızlar tecrübeli bayanlar bir konuda fikir almak istiyorumKayınvalidesiyle aynı katta oturanlar nasıl bir yaşantınız var . Tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen beni aydınlatın
![]()
Sakın sakınKızlar tecrübeli bayanlar bir konuda fikir almak istiyorumKayınvalidesiyle aynı katta oturanlar nasıl bir yaşantınız var . Tecrübelerinize ihtiyacım var lütfen beni aydınlatın
![]()
Maalesef evliyimSakın evlenme
Siz yaşadınızmı aynı kattaSakın sakın
![]()
Siz aynı binaya mi gececeksiniz sakın öyle bir hata yapmayın hiçbir özeliniz olmicak Cat kapı her dakika evinizde oluyorlar evi bazen temizlemek istemeyiz ya onlar geleceği için hasta da olsan temizluyorsun çocuğuna her dakika bu aç bu ince girdirmişsin yok kalın girdirmişsin muhtemelen senin çocuğuna kendi istediği terbiyeyi verecekler ve eşinle aran da çok bozulur biz o hataya düştük sen düşmeMaalesef evliyimbebiş bekliyom . Kızlar nolur detaylı anlatın tecrübelerinizi paylaşın ki bilgi sahibi olayım lütfen
Nokta atış; izninle bir 2 ekleme daha yapmak istiyorumÇat kapı gelip gidilir.
Misafir gelecekse hop ya sendeler ya sen onlardasin.
Ya yemek birlikte olsun masraf olmasın denilir ya ben yaparım siz evinizde yersiniz denir.
Temizliklerde yardım et denilir ya da trip atılır.
Çocuğa ben bakarım sen şu işi yap denir yada sen çalış ben çocuğa bakarım denir.
Misafirin gelecek davet etmezsen küser kv.
Davet ettin ne çok geliyorlar derler.
Kocanla kavga ettin anında haberleri olur çok konuşuyorsun kavga ediyorsunuz diya dahil olurlar.
Temizliğine karışır,yemeğine karışır,uyumana karışır geç uyumana karışır.
Daha neler neler.
Kabul etmek zorunda mısın?Geceleri uyuyamıyorum yemin ederim düşünmekten nasıl bi yaşantım olacak diye![]()
Şuan varya süper konuya değindinNokta atış; izninle bir 2 ekleme daha yapmak istiyorumalışveriş paketlerini eve sokamazsın, çok harcıyorsun olur, dışarı eğlenmeye yada yemeğe çıkarsın, seni sıkıştırdığı yerde yapıştırır çok harcıyosunuz bukadar çıkmayın gezmeyin der(haftada 1dir
Yani onada laf edilir) kıyafetine karışır mesela, kısa giyiyor söyle uzun giysin diye eşini üstüne salar, çocuk bile onun isteği üzerine yapılır![]()
Esin nasıl biri?????Geceleri uyuyamıyorum yemin ederim düşünmekten nasıl bi yaşantım olacak diye![]()
Hadi bir ekleme daha yapalımNokta atış; izninle bir 2 ekleme daha yapmak istiyorumalışveriş paketlerini eve sokamazsın, çok harcıyorsun olur, dışarı eğlenmeye yada yemeğe çıkarsın, seni sıkıştırdığı yerde yapıştırır çok harcıyosunuz bukadar çıkmayın gezmeyin der(haftada 1dir
Yani onada laf edilir) kıyafetine karışır mesela, kısa giyiyor söyle uzun giysin diye eşini üstüne salar, çocuk bile onun isteği üzerine yapılır![]()
Birkaç eklemede ben yapayımÇat kapı gelip gidilir.
Misafir gelecekse hop ya sendeler ya sen onlardasin.
Ya yemek birlikte olsun masraf olmasın denilir ya ben yaparım siz evinizde yersiniz denir.
Temizliklerde yardım et denilir ya da trip atılır.
Çocuğa ben bakarım sen şu işi yap denir yada sen çalış ben çocuğa bakarım denir.
Misafirin gelecek davet etmezsen küser kv.
Davet ettin ne çok geliyorlar derler.
Kocanla kavga ettin anında haberleri olur çok konuşuyorsun kavga ediyorsunuz diya dahil olurlar.
Temizliğine karışır,yemeğine karışır,uyumana karışır geç uyumana karışır.
Daha neler neler.
Bizimkide gece banyonuzdan çok ses geliyor camı yavaş kapatın uykudan uyanıyorum falan diyordu bir ara..oğluna söyle bana değil dedim...eşimede söyledim en sonunda..biraz zaman geçti bu kez oğluna söyledi yedi zılgıtı ondan sonra bidaha duymadımHadi bir ekleme daha yapalım
Kocanla baş başa oturup fil izleyeceksin ama ne oldu bil bakalım kv bize gelin çay içelim dedi
Bayramda izin günün var 2 gün tatile gidelim dedik aaa cok ayıp olur gidilemez.
Kocanın doğum gününe supriz yapay diyeceksin ama olur mu kv varken ne munasabet hep beraber kutlanır.
Hadi romantiklik yapayım giyinip susleneyim mum yakalım dersin kapı çalar
Birde kv alt katta oturuyorsa gece hiç uyutmadiniz demesin mi![]()
Bizimkisi az banyo yapıyorsunuz o işi de mi yapmiyorsunuz demişti.Bizimkide gece banyonuzdan çok ses geliyor camı yavaş kapatın uykudan uyanıyorum falan diyordu bir ara..oğluna söyle bana değil dedim...eşimede söyledim en sonunda..biraz zaman geçti bu kez oğluna söyledi yedi zılgıtı ondan sonra bidaha duymadım
Hadi bir ekleme daha yapalım
Kocanla baş başa oturup fil izleyeceksin ama ne oldu bil bakalım kv bize gelin çay içelim dedi
Bayramda izin günün var 2 gün tatile gidelim dedik aaa cok ayıp olur gidilemez.
Kocanın doğum gününe supriz yapay diyeceksin ama olur mu kv varken ne munasabet hep beraber kutlanır.
Hadi romantiklik yapayım giyinip susleneyim mum yakalım dersin kapı çalar
Birde kv alt katta oturuyorsa gece hiç uyutmadiniz demesin mi![]()