Olay yerinden bildiriyorum kardesim 2 gun gorusmesek aglayarak ariyor gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz vs tabi cat kapi gelme filan asla yok en basindan cizgimi cektim esimde taviz vermedi cok sukur gezme yeme icme hic bir seye karisamiyor ama drama queenlige devamBen sevgilimin ailesiyle henüz tanışmadım. Nasıl insanlar bilmiyorum. Sevgilimin anlattığına göre kendi hallerindelermiş. Benden sürekli temizlik yemek bekleyecek insanlar değilmiş. Yalnızca birlikte yemek yediğimizde sofrayı toparlamaya yardım etmemi bekleyebileceklerini, sürekli onlara gitmeyeceğimizi, haftada bir ailesini ziyarete gitme ihtimalimiz olduğunu söyledi.
Aslında bu sevgilinizin tavrı ve ailesi ile alakalı rahat etmeniz ama bana sorarsanız bence uzak olsun. Mesala benim eşimde kv.nın üst katında yaşamamızı teklif etmişti başta tamam dedim sonra işi uzak olduğu için işe yakın bir yerden fırsat çıktı ve ev aldı. 16 aylık evliyim ve şimdi diyorum iyi ki üst katında yaşamıyoruz. Kv.nın bir kötülüğü yok ama sürekli işte oğlum şunu yer bunu sever sanki yemekleri bu kadar aydır oğlu yapıyorHanımlar merhabalar, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Uzun zamandır devam eden ciddi bir ilişkim var. İkimiz de 30 yaşından büyüğüz. Ben şu an ev arkadaşımla yaşıyorum ancak bu ilde yatırım amaçlı aldığım bir evim var. Ailem çok uzak bir şehirde yaşıyor ve orada yaşama ihtimalim yok. Sevgilim biz tanışmadan önce evlendikten sonra yaşayabilmek için ailesinin yaşadığı mahalleden bir ev almış. Evlendiğimizde benim evimde yaşayalım eğer yapamazsan evi taşırım hem ailem baskıcı bir aile değil sen bizim evimize gelmiyorsun biz ayrı bir aile kuruyoruz rahat olman için elimden geleni yaparım diyor. Sevgilim mizaç olarak sessiz sakin bir insan. Aile babası olmaya meyilli bir insan bununla birlikte anladığım kadarıyla ailesine de düşkün. İlk başlarda olumlu düşünüyordum. Çocuğum olduğunda geniş aile nedir bilsin, çocuğum için ayarladığım bakıcıya arada göz kulak olur. Ben de onlara destek olurum diye düşünüyordum ama hata yaptığımı söyleyenler var. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bir de evlendikten sonra ekonomi nasıl olmalı? Eve iki maaş girecek. Karı-koca çalışan çiftler bunu nasıl yapıyorsunuz?
Hanımlar merhabalar, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Uzun zamandır devam eden ciddi bir ilişkim var. İkimiz de 30 yaşından büyüğüz. Ben şu an ev arkadaşımla yaşıyorum ancak bu ilde yatırım amaçlı aldığım bir evim var. Ailem çok uzak bir şehirde yaşıyor ve orada yaşama ihtimalim yok. Sevgilim biz tanışmadan önce evlendikten sonra yaşayabilmek için ailesinin yaşadığı mahalleden bir ev almış. Evlendiğimizde benim evimde yaşayalım eğer yapamazsan evi taşırım hem ailem baskıcı bir aile değil sen bizim evimize gelmiyorsun biz ayrı bir aile kuruyoruz rahat olman için elimden geleni yaparım diyor. Sevgilim mizaç olarak sessiz sakin bir insan. Aile babası olmaya meyilli bir insan bununla birlikte anladığım kadarıyla ailesine de düşkün. İlk başlarda olumlu düşünüyordum. Çocuğum olduğunda geniş aile nedir bilsin, çocuğum için ayarladığım bakıcıya arada göz kulak olur. Ben de onlara destek olurum diye düşünüyordum ama hata yaptığımı söyleyenler var. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bir de evlendikten sonra ekonomi nasıl olmalı? Eve iki maaş girecek. Karı-koca çalışan çiftler bunu nasıl yapıyorsu
tanışın ilk önce sonra karar verirsinz . Onlar sizinle aynı mahalede oturma istiyorlar mı)))))Hanımlar merhabalar, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Uzun zamandır devam eden ciddi bir ilişkim var. İkimiz de 30 yaşından büyüğüz. Ben şu an ev arkadaşımla yaşıyorum ancak bu ilde yatırım amaçlı aldığım bir evim var. Ailem çok uzak bir şehirde yaşıyor ve orada yaşama ihtimalim yok. Sevgilim biz tanışmadan önce evlendikten sonra yaşayabilmek için ailesinin yaşadığı mahalleden bir ev almış. Evlendiğimizde benim evimde yaşayalım eğer yapamazsan evi taşırım hem ailem baskıcı bir aile değil sen bizim evimize gelmiyorsun biz ayrı bir aile kuruyoruz rahat olman için elimden geleni yaparım diyor. Sevgilim mizaç olarak sessiz sakin bir insan. Aile babası olmaya meyilli bir insan bununla birlikte anladığım kadarıyla ailesine de düşkün. İlk başlarda olumlu düşünüyordum. Çocuğum olduğunda geniş aile nedir bilsin, çocuğum için ayarladığım bakıcıya arada göz kulak olur. Ben de onlara destek olurum diye düşünüyordum ama hata yaptığımı söyleyenler var. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bir de evlendikten sonra ekonomi nasıl olmalı? Eve iki maaş girecek. Karı-koca çalışan çiftler bunu nasıl yapıyorsunuz?
Aynen katılıyorum. Gerçekten kayınvalidelik değilde annelik yapacaksa artısı çok olur ama diğer türlü ı ıhTavsiye etmemekle beraber bence kayınvalideye yakın oturulabilir artıları çok bana göre eger kayınvalide makul biriyse. Aklı başındaysa, analık yapmak istiyorsa, artık 2. sırada geldiğini kabullenebiliyorsa... İyi analiz edin. Bu kayınvalideler azınlıkta bu arada.
Böyle kayınvalideye maşallah yaaKayınvalideye göre değişir bu durum. Ve eşe göre..
Benim kayınvalidemle aramda 1 sokak var, 2 aydır evliyim hiç bir sorun yaşamadım aksine çok rahatım neredeyse her akşam yemek gönderir ya da gelin yiyin öyle gidin der, yemeğim var dediğimde de asla ısrar etmez.
Misafirim gelecekse çalıştığım için mutlaka bi çeşit yapmak ister yorulmayayım diye.
Karışmaz, müdahale etmez, gereksiz soru sormaz.. Özetle çok saygılı ve sevgi dolu bi ilişki içindeyiz.
Eşim de anneci değildir bunu sevgiliyken de ölçüp biçmiştim. Saygısını, sevgisini eksik etmez ama ikimizin ayrı bir aile olduğunun çok bilincinde.
Kayınvalide adayınızı ve eşinizi çookk iyi gözlemleyin.
Öyle gerçekten.. Allah bozmasın inşallahBöyle kayınvalideye maşallah yaa
1 yıl öyle yaşadım aynı mahallede değil aynı semtte oturduk , olmuyor hiç tavsiye etmiyorum . Yakınsınız diye devamlı gelinsin gidilsin isteniyor. Biri geliyor falanca geldi sizde gelin hadi diye ansızın aranıyor şuraya gidiyoruz gelin beraber gidelim . Ben gelemiyorum böyle seylere bu yüzden de baştan tavsiye etmiyorum uzak ve mesafe iyidir her zamanHanımlar merhabalar, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Uzun zamandır devam eden ciddi bir ilişkim var. İkimiz de 30 yaşından büyüğüz. Ben şu an ev arkadaşımla yaşıyorum ancak bu ilde yatırım amaçlı aldığım bir evim var. Ailem çok uzak bir şehirde yaşıyor ve orada yaşama ihtimalim yok. Sevgilim biz tanışmadan önce evlendikten sonra yaşayabilmek için ailesinin yaşadığı mahalleden bir ev almış. Evlendiğimizde benim evimde yaşayalım eğer yapamazsan evi taşırım hem ailem baskıcı bir aile değil sen bizim evimize gelmiyorsun biz ayrı bir aile kuruyoruz rahat olman için elimden geleni yaparım diyor. Sevgilim mizaç olarak sessiz sakin bir insan. Aile babası olmaya meyilli bir insan bununla birlikte anladığım kadarıyla ailesine de düşkün. İlk başlarda olumlu düşünüyordum. Çocuğum olduğunda geniş aile nedir bilsin, çocuğum için ayarladığım bakıcıya arada göz kulak olur. Ben de onlara destek olurum diye düşünüyordum ama hata yaptığımı söyleyenler var. Sizler ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?