Hanımlar merhabalar, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Uzun zamandır devam eden ciddi bir ilişkim var. İkimiz de 30 yaşından büyüğüz. Ben şu an ev arkadaşımla yaşıyorum ancak bu ilde yatırım amaçlı aldığım bir evim var. Ailem çok uzak bir şehirde yaşıyor ve orada yaşama ihtimalim yok. Sevgilim biz tanışmadan önce evlendikten sonra yaşayabilmek için ailesinin yaşadığı mahalleden bir ev almış. Evlendiğimizde benim evimde yaşayalım eğer yapamazsan evi taşırım hem ailem baskıcı bir aile değil sen bizim evimize gelmiyorsun biz ayrı bir aile kuruyoruz rahat olman için elimden geleni yaparım diyor. Sevgilim mizaç olarak sessiz sakin bir insan. Aile babası olmaya meyilli bir insan bununla birlikte anladığım kadarıyla ailesine de düşkün. İlk başlarda olumlu düşünüyordum. Çocuğum olduğunda geniş aile nedir bilsin, çocuğum için ayarladığım bakıcıya arada göz kulak olur. Ben de onlara destek olurum diye düşünüyordum ama hata yaptığımı söyleyenler var. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bir de evlendikten sonra ekonomi nasıl olmalı? Eve iki maaş girecek. Karı-koca çalışan çiftler bunu nasıl yapıyorsunuz?
Ben sevgilimin ailesiyle henüz tanışmadım. Nasıl insanlar bilmiyorum. Sevgilimin anlattığına göre kendi hallerindelermiş. Benden sürekli temizlik yemek bekleyecek insanlar değilmiş. Yalnızca birlikte yemek yediğimizde sofrayı toparlamaya yardım etmemi bekleyebileceklerini, sürekli onlara gitmeyeceğimizi, haftada bir ailesini ziyarete gitme ihtimalimiz olduğunu söyledi.
Yani benzer karakter farklı hayatlar diyeyim.Benim ailem yurtdisinda, her hafta goremiyorum. Kendi ailemi gormuyorken tutupta eşimin annesinin her hafta çekmek zorunda değilim.
Ha ailem yakinda olsa, kendi aileme de her hafta gitmem zaten, ben sevmiyorum kurala bağlanmiş gibi ziyaretleri o ayri.
Yeni evliyken biz gelmiyoruz diye annesi emrivaki yapiyordu.Onu da hallettik sonra.
Evlenirken de eşime bir söz vermedim ölene kadar burda yasarim diye.
Eşim zirt pirt annem diye tutturursa ben de annem diye tuttururum ne kadar evlilik yaşariz sonra oturur izlerdi.Öyle annemcilik yapan biriyle evlilik yurutemem ben sabir etsem de boşanirdik.
Yani benzer karakter farklı hayatlar diyeyim.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama lakin fakat koyduğunuz sınırlar, sergilediğiniz tavırlar karşıdaki insanın anladığına göre değişiyor.
2 gün geçince aramalar, dün görmedik torunu özledikler havada uçuyor. Çocuğum onlara bırakabileceğim durumda bebek değil artık. Eşimle göndersem bile en kötü haftada bir gitsem onun bile altında sorun aramalar, olmayan sorunu sorun haline getirmeler, eşimin bunlarla baş edemeyişi, ben baş etsem küslükler vs vs uzayıp giden konular.
Bizimkisi bütünüyle toksik ilişki.
Allah mutluluğunuzu daim etsin bu arada
Konu sahibi daha anlatayım mı?R rakim
çok üzüldüm anlattıklarınıza boşanmayı hiç düşündünüz müBenim eşim sünepelik derecesinde pasif sessiz uzaktan beyfendi görünümlü
aynı konuşmalar geçti aramızda
ailecek üzüntüler icerisindeyiz
ailesine düşkün adamla ev le nil meeez
aynı apartman aynı site aynı cadde aynı aynı mahallede o tu rul maaaaz
akıl sağlığımı kaybettim ben burada antidepresanlarla duruyorum durup dururken ağlama krizlerine giriyorum ardından kahkahalar atıyorum
marketteki erkek reyon görevlisine birşey danıştım diye kayınvalidem uzaktan gördü rezil etti beni herkesin içinde eşimin ağzını bıçak açmadı
otobuse binmeye kalksam spora gitsem nereye gidiyorsun diye hesap sormalar..
bacım etme eyleme dertsiz başına iş alma
Gecmis olsun, sevgilinizin eli kolu yok galiba sofra toplamaya yardimci olamadigina göre.Ben sevgilimin ailesiyle henüz tanışmadım. Nasıl insanlar bilmiyorum. Sevgilimin anlattığına göre kendi hallerindelermiş. Benden sürekli temizlik yemek bekleyecek insanlar değilmiş. Yalnızca birlikte yemek yediğimizde sofrayı toparlamaya yardım etmemi bekleyebileceklerini, sürekli onlara gitmeyeceğimizi, haftada bir ailesini ziyarete gitme ihtimalimiz olduğunu söyledi.
Çalışan insanlar için haftada 1 fazla siz onu haftada 4 olarak düşünün. “Oğlum bunu yaptım gel, amcanlar geldi gel, kahvaltıya şunu yaptım gel, kardeşin şunu istiyor gel, boğazımdan geçmedi gel”. Gitmediğinizde ne olur biliyor musunuz ? Gelmediniz. Neden gelmediniz 10 dakkalık mesafeye ? Gelseniz ne olurdu ? Geçerken neden uğramadınız ? Ay bakın anksiyetem tuttu. Çeşitlendirin siz. İyi bir sınır çizerim derseniz buyrun oturun ama sınırın ağzına ediyorlar. İlk başlarda eşler kendi ailelernin düzenine alıştıkları için onu devam ettiriyorlar bu da sizi ekstra zorluyor.Ben sevgilimin ailesiyle henüz tanışmadım. Nasıl insanlar bilmiyorum. Sevgilimin anlattığına göre kendi hallerindelermiş. Benden sürekli temizlik yemek bekleyecek insanlar değilmiş. Yalnızca birlikte yemek yediğimizde sofrayı toparlamaya yardım etmemi bekleyebileceklerini, sürekli onlara gitmeyeceğimizi, haftada bir ailesini ziyarete gitme ihtimalimiz olduğunu söyledi.
Geniş aileden kastınız kavga olacak o yüzden hayır aslaHanımlar merhabalar, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Uzun zamandır devam eden ciddi bir ilişkim var. İkimiz de 30 yaşından büyüğüz. Ben şu an ev arkadaşımla yaşıyorum ancak bu ilde yatırım amaçlı aldığım bir evim var. Ailem çok uzak bir şehirde yaşıyor ve orada yaşama ihtimalim yok. Sevgilim biz tanışmadan önce evlendikten sonra yaşayabilmek için ailesinin yaşadığı mahalleden bir ev almış. Evlendiğimizde benim evimde yaşayalım eğer yapamazsan evi taşırım hem ailem baskıcı bir aile değil sen bizim evimize gelmiyorsun biz ayrı bir aile kuruyoruz rahat olman için elimden geleni yaparım diyor. Sevgilim mizaç olarak sessiz sakin bir insan. Aile babası olmaya meyilli bir insan bununla birlikte anladığım kadarıyla ailesine de düşkün. İlk başlarda olumlu düşünüyordum. Çocuğum olduğunda geniş aile nedir bilsin, çocuğum için ayarladığım bakıcıya arada göz kulak olur. Ben de onlara destek olurum diye düşünüyordum ama hata yaptığımı söyleyenler var. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bir de evlendikten sonra ekonomi nasıl olmalı? Eve iki maaş girecek. Karı-koca çalışan çiftler bunu nasıl yapıyorsunuz?
Anneye yakın olmak çok mükemmel bişey ama kaynanaya yakın olmak sanki pek cazip değil ya bir yere gidersin hesap vermek durumunda hissedersin bı komşu görür bana dememişti falan olayları olur sık sık gidip gelmek gerekebilir bilemedim yaniHanımlar merhabalar, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Uzun zamandır devam eden ciddi bir ilişkim var. İkimiz de 30 yaşından büyüğüz. Ben şu an ev arkadaşımla yaşıyorum ancak bu ilde yatırım amaçlı aldığım bir evim var. Ailem çok uzak bir şehirde yaşıyor ve orada yaşama ihtimalim yok. Sevgilim biz tanışmadan önce evlendikten sonra yaşayabilmek için ailesinin yaşadığı mahalleden bir ev almış. Evlendiğimizde benim evimde yaşayalım eğer yapamazsan evi taşırım hem ailem baskıcı bir aile değil sen bizim evimize gelmiyorsun biz ayrı bir aile kuruyoruz rahat olman için elimden geleni yaparım diyor. Sevgilim mizaç olarak sessiz sakin bir insan. Aile babası olmaya meyilli bir insan bununla birlikte anladığım kadarıyla ailesine de düşkün. İlk başlarda olumlu düşünüyordum. Çocuğum olduğunda geniş aile nedir bilsin, çocuğum için ayarladığım bakıcıya arada göz kulak olur. Ben de onlara destek olurum diye düşünüyordum ama hata yaptığımı söyleyenler var. Sizler ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?