Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinin ailesi ile aynı şehirde kendi ailesniden uzak olan çalışan bayanlar memnun musunuz yoksa hiç tavsiye etmezmisiniz ?
4 aylık evliyim
ama ne nişanlılıkta ne şimdi .. kaynanamın ağzı var dili yoktur..
ben hiç bu kadar şanslı olacağımı düşünmezdim
haftada bir gideriz ayağa kalkmasam niye kalkmadın demez hizmet eder
iyidir çok iyidir ...
bende aynı ilçede yşaıyorum benim ailem uzakta çalışıyorumda ama öylee sıkıntı filan çekmedişmm haftada 10 günde bir gideriz ziyaret onlar arada gelirler 1-2 gece kalır giderler ben çalışıyorum diye gelir yazlık kışlık temizliğimi yaparr halılarımı filan yapar kışlık yiyecekti turşudur yapar ben ona değer verir saygımıda hiç yitrmemişimdir arada kırgınlıklasr tabiki olur eminim oda bana kırılıyodur ama herşeyi tatlılıkla halledip bişeylere çok kulak asar takıntı yaparsan sıkıntı çekersin eşimde saolsun anlayışlıdırr . mesela ben onlar ana oğul ilişkisine hiç karışmam bi tartışmalarımı oldu bana mı sordular haklısızmıyım diye ben ikisinede aynı cevabı veririrm herzaman ben karışmam anne oğul ikiniz arasında bunlar diye Allah bozmasın öyle abartılacakk şekilde sıkıntılarım yoktur
aaaaaaa aynı ilçede oturuyorsunuz ve kaynananlar gelip birde sen de kalıyorlar öylemi
ne ayıp,nasıl kalırlar
canım yanlış anlama bu yazdıklarımı.bu forum da,kaynanaların gelinlerin evinde yatması yanlış karşılanıyor da ironi yaptım,hatta kaynananın geline iş yapması da yanlış karşılanıyor
allah mutluluğunuzu daim etsin.sonuna kadar muhabbetiniz bozulmasın inşallah![]()