kayınvalideyle aynı şehirde olanlar memnun mu acaba

sayeste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
219
6
96
Kırıkkale
eşinin ailesi ile aynı şehirde kendi ailesniden uzak olan çalışan bayanlar memnun musunuz yoksa hiç tavsiye etmezmisiniz ?

Yani mutlulukta değil, mutsuzlukta değil. Sanırım o erkeğin ailesine bağlı. Davranışları nasıl? Sana çok karışıyorlar mı? vs...
Ben ama şunu fark ettim ki. Benim kendi ailem yurtdışına dönünce cıvıtıyorlar :)) ve bu da bir gerçek, alışmak çok zor. Geçen yemeğe gelidler mesela, ailemi öyle bir özzledim ki 2 gün ağladım,ağladım. Kendimi onların yanında ezik hissettim sanki :((

Tamam karar verdim.. Zor be yaa :(

canım bizim aileler Ankarada biz Batmandayız, arada 1100 km var, uçak biletleride malum pahalı her zaman gidemeyiz daha 2 aylık evliyiz tadını çıkarıyoruz evde donla geziyorum valla biliyorum çat kapı kimse gelmez, bu rahatlığa öyle alıştık ki şark dönüşü Ankara yazmamayı düşünüyoruz, çünkü onun annesi biraz dominant ve eylül başında Ankaradaydık eltimle sohbet ettik anlattıklarını duyunca Ankaraya dönmeme fikri iyice yerleşti kafama (eltim kayınvalidemle karşı karşıya apartmanlarda oturuyo)

görüşmüyorum kendileriyle...
umrumda bile değiller...
çok yakın değiliz ama aynı şehirdeyiz..

Evlendikten sonra 4 yil farkli sehirlerde
son 4 yildir da ayni sehirdeyiz

cok memnunum

tabi kayinvalide kayinpedere gore degisen bir durum...

Çalışmıyorum çalışsam farklı olurmuydu bilmiyorum ama cok da değişen bişey olmazdı sanırım
Evet kisilere gore degisir ama bence zor
Kendi ailene bı sekilde laf anlatabiliyorsun ama eşinin ailesine bişey demek zor

Koskoca şehir.. Herkes kendi yaşantısına bakacaksa sorun yok.. Ha senin yuvana kadar karışacaksa farklı şehirde de yaşasa fark etmez.. Yine karışır..

Eşin arayı bulmalı..

Ben annemlerle de kayınvalidemlerle de aynı şehirdeyim ve 1 hafta ya da 15 günde bir görüşüyorum..

Ayrı şehirlerdeyiz.
Bİr sorun olmuyor çünkü pek görüşmüyoruz.
Tamamen aradaki ilişkiye bağlı.
Bazıları başka ülkeden bile yetebiliyor canım

4 aylık evliyim

ama ne nişanlılıkta ne şimdi .. kaynanamın ağzı var dili yoktur..

ben hiç bu kadar şanslı olacağımı düşünmezdim :1:

haftada bir gideriz ayağa kalkmasam niye kalkmadın demez hizmet eder

iyidir çok iyidir ...

Son düzenleme:
eşinin ailesi ile aynı şehirde kendi ailesniden uzak olan çalışan bayanlar memnun musunuz yoksa hiç tavsiye etmezmisiniz ?

İmkanın varsa, yani başka seçeneğin varsa uzak dur derim. ister istemez mutlaka sorun çıkacaktır, sorun yaşatmayacak dilim %5-10 arasıdır, sana denk gelirse bilemem ama ben bu durumu yaşamasam da yaşayanlardan biliyorum; çokkk zor, ezmeye çalışırlar seni.

bende aynı ilçede yşaıyorum benim ailem uzakta çalışıyorumda ama öylee sıkıntı filan çekmedişmm haftada 10 günde bir gideriz ziyaret onlar arada gelirler 1-2 gece kalır giderler ben çalışıyorum diye gelir yazlık kışlık temizliğimi yaparr halılarımı filan yapar kışlık yiyecekti turşudur yapar ben ona değer verir saygımıda hiç yitrmemişimdir arada kırgınlıklasr tabiki olur eminim oda bana kırılıyodur ama herşeyi tatlılıkla halledip bişeylere çok kulak asar takıntı yaparsan sıkıntı çekersin eşimde saolsun anlayışlıdırr . mesela ben onlar ana oğul ilişkisine hiç karışmam bi tartışmalarımı oldu bana mı sordular haklısızmıyım diye ben ikisinede aynı cevabı veririrm herzaman ben karışmam anne oğul ikiniz arasında bunlar diye Allah bozmasın öyle abartılacakk şekilde sıkıntılarım yoktur

Bu aranızdaki ilişkiye bağlı canım.
Aynı şehirde olup memnun olan yakınım da var, hatta ayrı şehirde olup keşke yakın olsaydık diyen yakınım da.
Beni sorarsan, ayrı şehirdeyiz. Allah aynı şehirde yaşamayı nasip etmesin.

Biz aynı şehirde, hatta aynı binada oturuyoruz, kendi ailem başka şehirde. Eltim ben kayınvalidem hepimiz aynı apartmandayız. Çok şükür hiçbir sorunumuz olmadı şimdiye kadar çünkü eşimin ailesi çok iyiler çok anlayışlılar, eltim de öyle. Ben onlardan değil de hep kendimden korkmuşumdur bir sorun çıkartırım diye. Sağolsunlar evlatları gibi tutarlar ama şöyle de bir gerçek var ki herkes böyle değil. Ayrıca arada şeytan"lar" da var ille birşeyleri karıştırmaya çalışıyolar, özellikle de insan kılığındakiler :) Aradaki muhabbet sağlam ve samimi tutulursa hiçbir sorun olmaz Allah'ın izniyle...

biz ayrı sehirlerdeyiz Allaha cok sukur...aynı sehirde olsak ben heralde sinir hastası olurdum..benden uzak olsunlar..

4 aylık evliyim

ama ne nişanlılıkta ne şimdi .. kaynanamın ağzı var dili yoktur..

ben hiç bu kadar şanslı olacağımı düşünmezdim :1:

haftada bir gideriz ayağa kalkmasam niye kalkmadın demez hizmet eder

iyidir çok iyidir ...

Masallah canım..boyle kayınvalıde var mı yaaa:))

bende aynı ilçede yşaıyorum benim ailem uzakta çalışıyorumda ama öylee sıkıntı filan çekmedişmm haftada 10 günde bir gideriz ziyaret onlar arada gelirler 1-2 gece kalır giderler ben çalışıyorum diye gelir yazlık kışlık temizliğimi yaparr halılarımı filan yapar kışlık yiyecekti turşudur yapar ben ona değer verir saygımıda hiç yitrmemişimdir arada kırgınlıklasr tabiki olur eminim oda bana kırılıyodur ama herşeyi tatlılıkla halledip bişeylere çok kulak asar takıntı yaparsan sıkıntı çekersin eşimde saolsun anlayışlıdırr . mesela ben onlar ana oğul ilişkisine hiç karışmam bi tartışmalarımı oldu bana mı sordular haklısızmıyım diye ben ikisinede aynı cevabı veririrm herzaman ben karışmam anne oğul ikiniz arasında bunlar diye Allah bozmasın öyle abartılacakk şekilde sıkıntılarım yoktur

aaaaaaa aynı ilçede oturuyorsunuz ve kaynananlar gelip birde sen de kalıyorlar öylemi:53:

ne ayıp,nasıl kalırlar:60:

canım yanlış anlama bu yazdıklarımı:16:.bu forum da,kaynanaların gelinlerin evinde yatması yanlış karşılanıyor da ironi yaptım,hatta kaynananın geline iş yapması da yanlış karşılanıyor:34:

allah mutluluğunuzu daim etsin.sonuna kadar muhabbetiniz bozulmasın inşallah:nazar::nazar::nazar:

bende eşimin ailesiyle aynı şehirdeyim çalışıyorum kendi ailem çok uzak ama inanın kendi ailemi aratmıyorlar kayınvalidem dünya tatlısıdır..iyikide aynı şehirdeyiz yoksa kafayı yerdim sımsıkı sarıldım onlarsız olamam 1 hafta görmesem özlüyorumm..
iyiki varlar..

Son düzenleme:
Bizde aynı şehirdeyiz.Ama ben onlardan çok çok uzaklara gitmek istiyorum..Bıktım çünkü pat diye sabahın 7 sinde 8 inde evimize geliyor ben yataktayken yatak odsına kadar girıyor lap diye kadar sinir oluyorum ki ağlıyorum bazen..Her allahın günü geliyor vallahi uzak olmak çok çok iyidir.Vallahi paramız olsa direk başka şehire vallahi canım..kendi ailemem de yan binada ama benim annem telefon eder kızım müsaitseniz gelirim veya gele bilirmiyim der ama kayınvalidem öyle değil aramaz musaitmi değil mi acayip sinir oluyorum vallahi uzak olmak en iyisi..:ssz:

aaaaaaa aynı ilçede oturuyorsunuz ve kaynananlar gelip birde sen de kalıyorlar öylemi:53:

ne ayıp,nasıl kalırlar:60:

canım yanlış anlama bu yazdıklarımı:16:.bu forum da,kaynanaların gelinlerin evinde yatması yanlış karşılanıyor da ironi yaptım,hatta kaynananın geline iş yapması da yanlış karşılanıyor:34:

allah mutluluğunuzu daim etsin.sonuna kadar muhabbetiniz bozulmasın inşallah:nazar::nazar::nazar:

=))) canım benim evim bahçeli eşimin annesi genç ama babası bir hayli yaşlı buraya gelip kalınca mutlu oluyo bahçede oyalanıyo filan kayınvalidemde bahçede uğraşmayı severr ama evime geldiklerindearkadşlarınki gibi karışsalar filan bende rahat edemezim heralde ama benimkilerde çok şükür öyle bişiy yoktur :nazar::nazar: kapımı vurmadan odama girmezler onlar erken kalkarlar beni kaldırmazlar uyuduğumu bilirler ama bende onlar geldiğinde elimden geldiğince erken kalkmaya filan dikkat ederim bende bişeyleri gözlerine soksam heralde kötü olurumm dengeyi kurmak lazım biraz :21::21::21:

Back
X