- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Ben hiç samimi olmadım hala sizli konuşurum bişey sorulduğunda cvp veririm yoksa susarım lavaboya bile çok nadir girerim orada bana sitem etmişler geçen alışamadı bize yaklaşamıyor bize demişler evliliğin ilk gününden itibaren hatta nişanlıykende davranışları o kadar korkuttuki beni nasıl yaklaşayım..Buna ragmen hiç çekinmeden 24 saatimizi nasıl geçireceğimize karar veriyorlar.
Ama sana yapılanda şu çok dikkatimi çekti eşin ailenin tarafında değil senin ve senin ailenin tarafında yer almış yani haklının yanında tebrik ederim..
ayy ne sinir birde tavır yapiıyo gelini ne sanıyolar ya kendileri için tasarlanmış bi makiner heralde canım seninkier yine gurur yapmış benmkilerde kovsamda gurur yapmaz oğlumuzun evi değil mi derler istediğimz kadar kalırız derler yaa oğlularıyla mı evlendik aileyle mi anlamadım....[/QUOT:
ayy çok sinir bozucu.noluyorsa sanki değilmi evlenildi diye el kızı ucuz oluyor.kendi kızlarına oğullarına kıyamıyorlar.gelin diye yapmadıkları kalmıyor.kimisi çok iyi kayınvalide görünsede inceden inceye lafıda sokuyorr,oğlunuda kayırıyorr,kıskanıyorda.bende çalışıyorum eşim gibi.eşim yardımcı her konuda ama ailesinden çok çekiniyor.annesi duyuncada yardım ettiğini anlıyorum oğluna kıyamadığını.kendi kızını çağırmaz iş yapılması gerektiğinde bana çalışıyorsun gelme demez..amannn nekadar iyide olsa kayınvalide kayınpeder insanın kendi anası babası gibi olmuyorr.annneme babama canım kurban..
Benim eşimle kayınvalidemler ortak iş yapıyolar. Haftasonu iş yokkenn iş çıkartıyo kayınvalidem oğluşu yanına gitsin, biz plan yapamayalım diye.. Bıktımmm. Başlarda çok severdim artık yüzünü görmek istemiyorum. Benm kayınvalidem çok iyi gözükür, ama alttan alttan eşimi dolduruyor. Evliliğin ilk zamanlarında yaptıklarını bile şimdi şimdi farkediyorum. Aynı işi yaptıkları için uzaklaştıramıyorum da. Takmama yolunu seçtim, bu sefer eşim neyin var durgunsun bişeye mi kızdın diyorr.. Söylesem kavga.. Ne yapıcağımı şaşırdım. Hiç mutlu değilim. Eşimi seviyorum şu aileler bu kadar herşeyin içinde olmasa, evlenince ellerini ayaklarını çekmeyi blseler keşke... Benim kayınvalidem hesapta çok gelmez bize, ama bi gelir habersiz.. Kendi haftada 3 kez çağırır, kalalım ister... Eşim en son habersiz gelmesine çok sık gitmemize kızdığımı söylemiş. Başta kızdım eşime. ama araya biraz mesafe girdii iyi oldu sanırım.. Fakat bu sefer de eşimi olur olmadık zamanlarda çağırmaya başladı.. Bıktım kadının kocası yok sanki, herşeyi benm kocamdan bekliyooo....
en azından eşin annesine uyarıda bulunabilmş .bnm eşim annesndende beterr gitsek bir ay annesnde kalsak hadi kalk ewe gidelm demez.ıyyyyyyyyyyyyyyyyy sinirlendim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?