ya kızlar yazdıklarınızı tebessümle okudum 3 yıla giricek bnmde evliliğim siz hep kaynanadan bahsediyosunuz benim eltilerim görümcemkayınların kaynımın çoçuklar oooo bu kadar ama çok kalabalıklar aramızdaki mesafe uzak ama bu tarafta işi olann kalmaya geliyo en az 3 çoçukla ee bunların yemek yatak bulaşık derdi bana ait bnm eşimde ailesinin delisi sen ölüyo olsan hizmet ettirir bnmde yeni bebeğim olduu sezeryanlıyım 1 haftada ayağa kalmak zorunda kaldım dikişlerim halen acır 1 kap yemek yapmak başka 1 kaç tencere başka ee artık çoçukluyuz onularla uğraşırken arkada bıraktığın bebişin ağlaması paha biçilemez
biraz rahatlayın diye anlatıyorum bunları elbet bi çaresi vardır diye düşünürken en küçük kaynım evleniverdi bn yani evliyken bnden ayrılamayan özel hayatımı komşulara taşıyan kaynanam yeni gelinin evine 1 yılda 3 kez misafir edilmiştir yeni geline öyle davranamayacak olan aile bnden de ellerini yavaş yavaş çekiyolar farkındayım ::
BENİM GÖRÜMCEMMM KAYNANAMDAN DA BETER BERBATTTTTTTTT NEFRETLİK GELDİ..BENDE DÜŞÜNÜYORDUM acaba bebek yaapsam bana daha yakınlaşırmı diye
benim kaynanamın elinden gelse hergün görüşecek .ilk bir yıl haftanın 4 5günü birlikteydikk.ama şimdi gitmiyrm çağırmıyorumda.hergün arar nefret ediyrm aradığı zaman.tlf kırasım gelio.açmayınca hemen eşimi arar gelin nerde die.sanki gizli bi iş çeviriomuşum gibi bi milleti rar açmayıncaaa geriiiiii kafalı gacııı
aynennn maonyaaa bende telefonu kırmak istiyorum.açmasan eşimi arıyor .. sesini duyunca tüylerim diken diken oluyor rahat bıraksın beni yaaa:84::84::84:
aynennn maonyaaa bende telefonu kırmak istiyorum.açmasan eşimi arıyor .. sesini duyunca tüylerim diken diken oluyor rahat bıraksın beni yaaa:84::84::84:
ya kızlar ne şansızsınız üzüldüm bazılarınıza oh beee ben kurtuldum valla kaç aydır evime bile gelemiyorlar yüzleri yok tabi ama telle arıyolar ve ben hiç açasım gelmiyo ama napiyim açıyorum çünkü kayınvalidem biraz ii benim için hemde şeker hastası ne biliyim ona kıyamıyorum bazen ama kayınpederin sözünden çıkmadıkça aramız hiç düzelmicek uzaktan uzaktan konuşur öle işte bide beni çok seviyo kayınpeerim sözde hıh yesinler 2ay önce kredi çekicektik kefil arıyoduk eşim babasını aradı ben olamam sen işten çıkarsan ben nasıl öderim korkarım öyle şeyden ben diyip kapatmış teli yüzüne eşimin,, bende kendi babama dedimde o oluverdi kefil bidahada konuşmadım kayınpederimle yazık yazık şimdiye kadar hiç yardımda bulunmadılar hep benim annem yanımızdaydı ilk ve son kez bi kefil oluve diye iyilik istedik ondada yalnız bıraktılar siz olsanız konuşurmusunuz ve bizim kerdi çekmemizde son çaremizdi allahtan babam kabul etti siz olsanız bizim yerimizde napardınız konuşmamakla haksızmıyım:26:
valla çalıştığım için baştan da bu düzeni oturttuğum için ( yeni evliyim ) ayda belki bir kere bazen de iki üç ayda bir oluyor.nişandan önce haftada bir arardım.Ama artık aramıyorum bile..Eşimi aradığında selam söyle diyorum...Diyeceksiniz ki sen de hiç hal hatır etmiyor musun diye.Asla öyle biri değilimdir.Sadece bir kere annem düğünümüze bir ay kala gelip evimde tencereleri yerleştirmişti kendisi annemin önünde kibarca bunu eleştirdi ve biz gittikten sonra o tencereleri alıp tekrar kendi istediği yere koydu.Ve bir de benim ısrarla vitrinden indirdiğim kahve fincanlarını ne yapıp edip yine vitrine koydu.Ki düğünden sonra ilk işim onları indirmek oldu.Bu ve bunun gibi küçük ama geleceğe yönelik potansiyel tehdit edici davranışlardan sonra gardımı aldım.Saygımı bozmam ararsa ararım aramazsa aramam.Soğuk ve mesafeliyim anlayacağınız..Annemi kırdığı ve el gibi hissettirdiği için kendiside şimdi bunu hak ediyor..
ahh kızlar dün kandil gecesi kayınvalidem beni kocama şikayet etmiş aklına ne gelirse söylemiş kocamda bana söyledi. biraz tartıştık çok ağladım yakınlık göstermiyomuşum her gittiğim yeri söylemiyomuşum daha neler neler.... aramızı bozacak bu kadın..kendi anneme anlatamam zaten hayattan çok çekti birde benim dertlerimle üzemem ne yapacağım hiç bilmiyorum. hala ağlıyorumsinirlerim perişan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?