Kayınvalideyle aynı şehirde oturanlar geliş-gidiş sıklığınız nedir?

ya şimdi burda yazmıyım konu başka yerlere gider. demesinler banuuuu nispetmi yapıyosun diye. bu yadıklarım ufacık şeylerrr. daha neler. allah onu başımdan eksik etmesinnnn. canım o benim. o böyle oldugu içinn bende onu hep rahat ettirmeye çalışır ve herşeyde fikrini alırım. canım benim

neden nispet yapmış olasın canım.elde iyi çok.5 parmağın 5'i bir mi?her kaynana kötü olacak diye birşey yok ya.benim kayınvalidemin bana bir kötülüğü yok ama ben mesafemi koruyorum.evlatları arasında ayrım yapan,zamanında çocuklarını kanatları altında tutamayan aileye karşı sıcak davranamıyorum.zaten eşimde ailesiyle görüşmekten haz etmez.a.s

bendede aynı problem oooof of haftanın 2 günü 7 yatak seriyorum evde bazen adım atıcak yer kalmıyo
aynı şehir ,yürüsen 15 dk.sürmez ama yatmaktan hizmet ettirmekten zevk duyuyolar ben evde koşuşturup dururken hiçkimse de kalkıp yardım edeyim demiyo

ya ne kadar ayıp ya aynı şehirde üstelikte 15 daklık mesafese yatıya kalmak sanki gelin değilde köle alıyorlar bizmkilerde öyle canım evleri benmiknden sıcaktr kışın yinede benim evde kalmaktan mutfağıma girip orda yemek yapmaktan zevk alırlar allah yarım etsin...

canım kayınvaldeini kıymetnin bil bizimkiler olsa yok ne bodrumuymuş kayınvaldiem araba boş bende geleyim yani bi yere gitmek için sanki arabanın tıka basa dolu olması gerekiyor muş gibi asılnda böyle kayın valdieler koruma altına alınmalı zor bulnuyorlar çnükü şanslısn canm yani

aynen valla yeni evliyiz ama daha birkere başbaşa şehir dışına çıkmadık nereye gittiysek oda geldi dönüşte yalnız döneriz onun yakınları var orda o sonra döner dedim yok bende sizinle geleyim dedi. benim anneminde gelinleri var hayatta onlarla şehir dışına çıkmaz onlar yalnız gitsin der kaç aydırda evlerine gitmemiş onlar istediği zaman geliyolar

canım benmi kayınvalidem ailem şehir dışında onları bayramda ziayrete gittik ilk bayramımız onda bile araba boş ben de gideyim birde eşimn arabasını kendi arabası gibi sahiplenir ev eşyalarımı evimi her şeyimizi sanki kendisinin gibi davranıyor.....sinirlerim bozuk...

saol feryalcan gerçekten allah bana yardım etsin...
daha 2 yılımız bitmedi olurya bazen başbaşa vakit geçirmek isteriz tam bebeği uyuturum zil çalar ve 7 kişi gelir biz uyumaya gideriz gece 3 de onlar kalkıp ziyafet yaparlar eşime derdimi zaten hiç anlatamam anlamaz hele bide eşimle tartıştığımız güne rastlarsa gerçekten ağırlamak çok zor oluyo zaten derdim bana yetiyo keşke bitek problemim bu olsaydı...

Canım görümcen küçük kızını kesin konuşmaları dinleyip laf taşısın diye yolluyo bence. Bu çok açık. Baksana kendileri gelmeyip küçük kızı yollamak başka ne anlama gelir ki? Dikkatli olun valla bence CADIARZU

valla bir saat arayla farklı şehirlerde oturuyoruz ama bir ayın 2 haftasınız bızde geçiriyorlar ooff offff CADIARZU

Sen yüz veriyorsun da ondan arkadaşım..
Ben yeni evliyken aynısını yaşadım, neredeyse her pazar günü kahvaltıya, hadi bilemedein 5 çayına garanti bizdelerdi..
Eşim mutlu olsun diye kek, börek, pasta yapar, yedirir içirirdim..
Ki benim k.validem eşimin üvey annesi, yani oğlunu özlemek gibi bir durum asla yok..
Kendini ağırlatıyor işte, hatta kardeşini falan da çağırırdı..
Ohh, bir yandan sohbet, bir yandan çaylarrrrr....sırnaşık şey

Neyse sonra kendi öz evladı evlendi.. Gelin hn küçük yaşına rağmen uyanık çıktı..
Biz kaç defa elimizde hediyelerle (yok gelin görme, yok doğumgünü bilmem nesi) kalktık gittik, bir bardak çaydan ötesini göremedik..

Valla artık ben de aynıyım.. Hazır bisküvi ve çay çıkartıyorum geldiklerinde..
Saf olmaya gerek yok.. :içelim:

Canım Allah gönlünün güzelliğini hayatıa ermiş maşallah.Şanslısın emin ol.
Bende hep Allah bilsin ben asla iyilikten vericilikten vazgeçmeyeceğim derdim.
Ama insanı öyle bir tüketiyorlarki, değil vermek, almak bile istemiyorsun.
Öncelikle anlayabilmek için mantıklı ve düşünceli olmak gerek.
Düşünmesie rağmen düşüncesizce davrananlara istersen ağzınla kuş tut, yaranamıyorsun.
Bizimkiler bu cinsten işte.
İnsanlara, kayınvalidemin yaptıklarının en küçüğünü bile anlatsam ağızları açık kalıyor.
O yüzden herkeste işlemiyor bu taktik maalesef :teselli:

canım haklsn çok yüz verdin mi yaranmıyorsun ve hayatımda yaşadıklarımdan şunu öğrendim bi nisana ne kadar verirsen senden daha fazlasını ister fazlasını vermedğinde de kötü olursun o yaptığın iyiklerde uçar gider nitekim bende evlenidğimn 3. günü eşim illa da anmleri çağırlaım dedi tamam dedim eşim mutlu olsun sonra ben sürekli çağırdım eşimn üzlümesin diye eşek gibi pervane gibi dolaştım çevrelerinde iyilk olsun diye sonra bu sık sık gelmeleir yatıya dönüştü arada 10dk mesafe sonra ben oğlunun başında durucam deyip yani bizi gözetliyo kavg ediyormuyuz etmiyor muyuz diye işte şmide bi yıl omladan evleiğim birbirimzden nefret ettik halbuki ben baştan azla yetindirseydim şimdi bunlar olmuyacaktı bu işler biraz taktik işi ki maalesf bunun yaşla ilgisi yok 26 yaşındayım ama 17 lik kızlar benden daha iş bilrdir:):)

valla bir saat arayla farklı şehirlerde oturuyoruz ama bir ayın 2 haftasınız bızde geçiriyorlar ooff offff CADIARZU

yüzsüz olan her koşulda yüzsüz bende bazaen diyorum başka şehre yerleşsem kurtulrum diye ama bu seferde acsını çıkartıp daha fazla kalırlar aslında ben kalmalarına kızmıyorum ama düşüncesizleri beni sinir eidyormutfığımı evimi her şeyim kendilerine aitmiş gibi kullanıyolar yani onlar geldiğinde ben kendimi evin yabancıı sanıyorum bana o hissi veriyorlar...

Allah herkese yardımcı olsun evlenmeden korkutuyosunuz insanıkaydirigubbakcemile3 şaka bi yana ne çok dertli varmş...Ama feryalcan anlatımına bayıldm sen derdini anlatıyosun biliyorum ama üslubun harika çok güldüm delikafadulden kızma bana olur mu?..Allah senin ve dert yanan herkesin kayınvalidesini ıslah etsin....
İyi anlaşanlarıda Allah nazardan saklasın

Ben de sevmiyorum kayınvalidemi, o bana kızım diye sarılıyor falan ama çok yapmacık geliyor bana.

e yani böyle kaynanaya hayran olunmaz mı

COK ILGINCIZ BIZ GELINLER YAV NIYE KADIN BIZDEN BI BARDAK SU ISTEMEYINCE MELEK OLUYOR ANNELERIMIZ ISTEMIYORMUYDU O NIYE RAHATSIZ ETMIYORDU ODA SEVDIGIMIZ AADAMI DUNYAYA GETIREN KADIN .A TABIKIDE KENDI SUYUNU KENDI ALSA DAHA IYI AMA KENDI ANNEMIZ BILE HATTA BIZ BILE ORTAMDA BIZDEN KUCUK BIRI VARSA SU ISTERIZ..DEMEK BIZIMDE YAPMAMAMIZ LAZIMkaydirigubbakcemile3

Ah kızlar 19 aylık evliyim evliliğiminin ilk zamanlarıydı bizim siteden apartmana şifreyle girebiliyorsun. birgün geldiler kapıya 3 aylık evliyim ve 5 dakıka önce özel bir durumdaydık. geldiler girdiler sustum, her gece 11-12 telefon açar kayınpeder, oğlum facebooka giremiyorum video gönderemiyorum, uykumuzdan uyandırır sabah şuraya buraya gidilecek. en sonunda patladım aramızda kavga geçti farklı konudan, ve 6 aydır ne evime geliyorlar ne ben gidiyorum. çok yıpratıldım kızlar gelip gitmeleri değil, bir insan ağzını tutabiliyorsa ozaman başımın üzerinde yerleri var. şimdi eşim diyor ki benim için sen önemlisin, onları özlediğimde gidip görürüm diyor ve ben eşime her hafta git ara diyorum. çooooooooooooook huzurluyum çoooooooooooook

bende yaşadıklarıma gülüyorum evlenmeden önce bu yaşadıklarım sadece gelin-kaynana fıkralarında olur sanıyordum şimdi ben yaşıyorum gerçekten traji komik ahh msore dert adamı söyletiyo işte:):):)

altlı ÜstlÜ oturuyoruz onların bınası bazeN Çok ıyıyız baZEnde o laf sokar bende ılk susarım sonra yıne susarım sonr anNee sus artık ısterseN kırıcı olcam derım anında korkar konuyu kapatırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…