ya şimdi burda yazmıyım konu başka yerlere gider. demesinler banuuuu nispetmi yapıyosun diye. bu yadıklarım ufacık şeylerrr. daha neler. allah onu başımdan eksik etmesinnnn. canım o benim. o böyle oldugu içinn bende onu hep rahat ettirmeye çalışır ve herşeyde fikrini alırım. canım benim
bendede aynı problem oooof of haftanın 2 günü 7 yatak seriyorum evde bazen adım atıcak yer kalmıyo
aynı şehir ,yürüsen 15 dk.sürmez ama yatmaktan hizmet ettirmekten zevk duyuyolar ben evde koşuşturup dururken hiçkimse de kalkıp yardım edeyim demiyo
ya şimdi burda yazmıyım konu başka yerlere gider. demesinler banuuuu nispetmi yapıyosun diye. bu yadıklarım ufacık şeylerrr. daha neler. allah onu başımdan eksik etmesinnnn. canım o benim. o böyle oldugu içinn bende onu hep rahat ettirmeye çalışır ve herşeyde fikrini alırım. canım benim
canım kayınvaldeini kıymetnin bil bizimkiler olsa yok ne bodrumuymuş kayınvaldiem araba boş bende geleyim yani bi yere gitmek için sanki arabanın tıka basa dolu olması gerekiyor muş gibi asılnda böyle kayın valdieler koruma altına alınmalı zor bulnuyorlar çnükü şanslısn canm yani
aynen valla yeni evliyiz ama daha birkere başbaşa şehir dışına çıkmadık nereye gittiysek oda geldi dönüşte yalnız döneriz onun yakınları var orda o sonra döner dedim yok bende sizinle geleyim dedi. benim anneminde gelinleri var hayatta onlarla şehir dışına çıkmaz onlar yalnız gitsin der kaç aydırda evlerine gitmemiş onlar istediği zaman geliyolar
ya ne kadar ayıp ya aynı şehirde üstelikte 15 daklık mesafese yatıya kalmak sanki gelin değilde köle alıyorlar bizmkilerde öyle canım evleri benmiknden sıcaktr kışın yinede benim evde kalmaktan mutfağıma girip orda yemek yapmaktan zevk alırlar allah yarım etsin...
valla 10 aylık evlıyım..evlerımızın arası 10 dakıka...evlendıgımden berı bır kere yemege bıle cagırmadılar...hamıle kaldım arayıp hayırlı olsun demedıler...ama gelmeye gelınce yuzsuzler basta gelıyolardı esıme dedım gelmesınler...bana deger vermedıklerı bellı..evımdede ıslerı yok dedım...bu aarada evde kendı aılemın..7 aylık hamıleyken kayınvalıdem aradı..yuz bulsa gelecek...hıc yuz vermedım..gorumcemde aynı..yese ıcse kendı cagırmasalar...gorumcem kucuk kızı var onuyollar sureklı o kalır..ben konusmuyorum hala yolluyolar dusunun... bu kadar zamanda hıc gorusmedım esım arada gorur..benı ılgılendırmez...
bendede aynı problem oooof of haftanın 2 günü 7 yatak seriyorum evde bazen adım atıcak yer kalmıyo
aynı şehir ,yürüsen 15 dk.sürmez ama yatmaktan hizmet ettirmekten zevk duyuyolar ben evde koşuşturup dururken hiçkimse de kalkıp yardım edeyim demiyo
Kızlar sizin sorunlarınızı okurum ama anlayamam belkide yanlış bir cümle kurmakta istemem belki çoğunuz vardır annesinizdir... çoğunuz görümce... biz eşimin ailesiyle çok farklıyız, kültürümüz, tavrımız, konuşmamız bile başlarda sık gitmek istemedim mesafe en doğrusu dedim :) ama onları hiç kırmadım hataları olmadımı oooo oldu tabiki ben görmezden geldim görümcem birgün ya yeter neden sormuyorsun niye böyle yaptın diye dedi ben gözlerine baktım ve dedimki bana bunu söylüyorsan sormama ne gerek varki? Bırakın insanlar sizin hoşgörünüzün yüceliğini bilsin inanın şimdi onlar bana o kadar saygı duyuyorki sıkta görüşürüz hatta görümcem haftanın 2 günü bizde kalır bizde bazzen aynı şehir olmasına rağmen onlarda kallırız eşimi, ailesi yüzünden üzememki o benim hayatım..empati tüm sorunların çözümüdür bence umarım tüm sorunlarınızı çözersiniz belkide bu benim şansım belkide çok kötü insanlar vardır ama tüm insanların kalbini fethetmenin bir yoluda vardır
Sen yüz veriyorsun da ondan arkadaşım..
Ben yeni evliyken aynısını yaşadım, neredeyse her pazar günü kahvaltıya, hadi bilemedein 5 çayına garanti bizdelerdi..
Eşim mutlu olsun diye kek, börek, pasta yapar, yedirir içirirdim..
Ki benim k.validem eşimin üvey annesi, yani oğlunu özlemek gibi bir durum asla yok..
Kendini ağırlatıyor işte, hatta kardeşini falan da çağırırdı..
Ohh, bir yandan sohbet, bir yandan çaylarrrrr....sırnaşık şey
Neyse sonra kendi öz evladı evlendi.. Gelin hn küçük yaşına rağmen uyanık çıktı..
Biz kaç defa elimizde hediyelerle (yok gelin görme, yok doğumgünü bilmem nesi) kalktık gittik, bir bardak çaydan ötesini göremedik..
Valla artık ben de aynıyım.. Hazır bisküvi ve çay çıkartıyorum geldiklerinde..
Saf olmaya gerek yok.. :içelim:
valla bir saat arayla farklı şehirlerde oturuyoruz ama bir ayın 2 haftasınız bızde geçiriyorlar ooff offff CADIARZU
e yani böyle kaynanaya hayran olunmaz mı
Allah herkese yardımcı olsun evlenmeden korkutuyosunuz insanıkaydirigubbakcemile3 şaka bi yana ne çok dertli varmş...Ama feryalcan anlatımına bayıldm sen derdini anlatıyosun biliyorum ama üslubun harika çok güldüm delikafadulden kızma bana olur mu?..Allah senin ve dert yanan herkesin kayınvalidesini ıslah etsin....
İyi anlaşanlarıda Allah nazardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?