Kayınvalideyle aynı şehirde yaşamak ve ikna yolları?

kesinlikle katılıyorum arkadaşım..biz altlı ustlu oturuyoruz geçen arkadaşlarla bı yere gıttık gezmaya,vay nıe gıttınız yok görümcemi neden çağırmamışız yok zaten gelinin yüzünü mü gören varmıs vb.sankı ben her yere onları çağırmam lazım.tek aile olmak istiyorlar.
ama bu sefer eşimde çok sinirlendi.bazı işlerimiz yoluna girsin taşıncaz inş.
sadece sen değil eşinde arada kalacak.arkadaşın dediği gibi ha deyince gidilmeyecek bi yere oturun cnm
Canım ben zaten uzak istiyorum ama bunu sevgiline söyleyemiyorum yanlış anlaşılmaktan korkuyorum nasıl söylemeliyim sizce güzel bi dille

Canım ben zaten uzak istiyorum ama bunu sevgiline söyleyemiyorum yanlış anlaşılmaktan korkuyorum nasıl söylemeliyim sizce güzel bi dille
Deki cnm ben seninle bir aile olmak istiyorum evet srnin ailende benim ailem olacak ama cok muhabbet tez ayrilik getirir ben her iki aileyede ozleyerek gitmek cekirdek aile olmak istiorum de

Deki cnm ben seninle bir aile olmak istiyorum evet srnin ailende benim ailem olacak ama cok muhabbet tez ayrilik getirir ben her iki aileyede ozleyerek gitmek cekirdek aile olmak istiorum de
Evet bunu demeliyim canım mutlaka konu açıldığında söylicem umarım yanlış anlamaz böyle dersem ya da aynı ilde bile olsak her zaman gitmicez ki özleriz yine derse

Evet bunu demeliyim canım mutlaka konu açıldığında söylicem umarım yanlış anlamaz böyle dersem ya da aynı ilde bile olsak her zaman gitmicez ki özleriz yine derse
İsi nerdeyse orda oturursunuz ayni sehirde uzak yerlerde var cnm uzak semtler sec ona o semtleri oner

Tabi oda bir anne ne kadar saygı duysamda oda beni ne kadar sevsede annenin yerini tutmaz . Ayrı şehirlerdeyiz annesiyle (ve bütün ailesiyle) aynı şehirde olmamı istiyor ama çok zor bu şehirde hiç tanıdığım yok :(

Önünde iki yol var. Bunlardan biride
Bazen çok zor olsada mantığının sesini dinlemek gerek . En fazla birkaç sene üzülünür sonra istediğin şehirde hayatını istediğin gibi kurarsın. insanın ailesini yanında olması başka erkeklere yüzde yüz güvenemezsin yarın öbür gün bir şey olsa yalnız kalacaksın öyle bir durum olmasa bile çocuğun eşinin ailesi ile arası daha iyi olacak.

Back
X