Kayınvalideyle birlikte yaşayamıyorum

[FONT=Comic Sans M[COLOR="#800080"]Canımmm gerçekten çook saBırlı ve iyiniyetlisin..o kadar haklısın ki.. Ben de senin giBiyim..özel alanıma inanılmaz düşkünüm.. ama gene de inan Bu saBrının mükafatını alacaksın.. kayınvaliden kötü Bi insan olmayaBilir ama Bu aynı evde yaşamak için Bir seBep olamaz.. yani insanın evinde sürekli Başka Bi insan gerçekten çok gerer insanı.. aslında kayınvaliden de hatalı.. hiç düşünmez mi rahatsızlık vereBileceğini.. nasıl olsa zamanım var diyeBilecek kadar rahat ! gerek yok iç içe dip diBe yaşamaya canım.. oğlu da olsa kızı da olsa Belli Bi yere kadar kalınır Bu kadar da rahat olunmaz.. eşin konuşsun güzelce.. ama kafana çok takma odak noktan haline getirdikçe daha da rahatsız olursun.. gideceğini düşün.. geçicek merak etme.. terapi yap kendine =)) [/COLOR]S][/FONT]

Ah canım öyle kaynana bizde nerdeee?

Bir yere gidilecek olsun herkesten evvel hazırlanır,oturur..Eşimin beş yıldızlı bir otelde tıp kongresi vardı,önce eğitim sonra yemek sonra da eğlence olacaktı..

Ben işten gelirken fön çektirdim,giyinip çıkacağız.Eve geldim kaynanam hazırlık yapmış diyor ki bana"sence pantolon mu giysem,etek mi?"

Şimdi bu kaynanaya ne kadar işimiz var dışarda desen söker mi?Ne işin var senin be kadın tıp kongresinde?

keyfi kimse kimsenin duzenini bozamaz
aile dedigimiz fertler bunu ozellikle dusunmeli

kendi kizinin evinde yapamayan gelininin evinde
cadir kurmasin..
hasta degilse yardima muhtac degilse
eli ayagi tutuyorsa bu kadar keyfi kalmasin

paraciklar faiz yapsin diye ustelik
kredi kartlarini gelin odesin ustelik

o yasa gelince anlarsiniz edebiyati komik geliyor
boyle bir bencillik konusunda..

bir haftadan fazla ailemde kalamiyorum
onlarda bende kalamiyorlar
cunku oyle bir duzen oturturmusuz ki
herkes kendi hayatina alismis durumda
ama benim ailem hasta ve beraber yasamayi dusundugumuz vakit
duzenimizi bozup yeni ortak bir duzen kurmak icin projelerimiz olacak
hazirlikli olacagiz
aile bagi duygularimiz, gorevlerimiz buyuklerimize karsi, merhametimiz sevgimiz
tum bu duygularimizla destek olacagiz
alanlarimizi kisitlamadan desteklerimizi sunacagiz

munir ozkul adile nasitin o sirin kalabalik aile filmleri gibi
bir hayat olmuyor maalesef ev ev ustune olunca

Bir de kayınvalideler kızlarının evindeki misafirliklerini damat rahatsız olaBilir diye pek uzatmazlar.. ama gelinlerinin rahatsız olmaya hakkı yoktur.. Böyle Bi mantık var.. kızımın evinde misafirim ama oğlumun evi kendi evim acelem yok !!! asıl sinir Bozucu olan Bu..

arkadasım benzer belki daha kötu durumları ben de yaşadım ama sen sanslısın eşin seni desteklemiş,annem o benim gitmeyecek hiçbir yere dememiş. ben de ankareadayım ve cok yalnızım kendimi cok kötu hissediyorum hatta ankaradan NEFFRET ediyorum, bir an önce gitmek istiyorum bu iğrenç sehirden...

Geldi mi yani? Eşiniz ne dedi görünce ?

Geldi mi yani? Eşiniz ne dedi görünce ?

Tabi ki gelmedi eşli davetiyeli kongrede kaynanamın ne işi var?Altın günü mü bu?

Koca koca profesörlerin katıldığı birşey..

Eşim annesine biz seni bir akrabamıza bırakalım sıkılma evde,dedi..

Kaynana da hazırladığı kıyfetlerle akrabanın evine gitti..Biz de kongreye..

Valla öyle bir ihtimalde var demek bizimkiside öyle,birde herkeze derki ay oğlum çok ısrar etti,sen gelmezsen olmaz tne,valla kıramadım neyapayım bende gitcem artık...: dedimya benim eltim ayarlıyor, nasıl bilmem...Ama eşinize bravo kırmadan olaya çözüm getirmiş...

benim eşim kırmadan çzemedi maalesef. haftasonum çok kötü geçti, annesini aradı anneside kızına gitti. bende sabah konuştum. eşimle kavgalıyız. bakalım hayırlısı.

benim eşim kırmadan çzemedi maalesef. haftasonum çok kötü geçti, annesini aradı anneside kızına gitti. bende sabah konuştum. eşimle kavgalıyız. bakalım hayırlısı.

Erkekler "dam demeden, güm derler" zaten.. Ortaları yok, ya hep ya hiç.

Neymiş tuvalete gidiyomuş gidicek tabi kadın sonda mı taksın ne yapsın? Ayrıca size karışıyor mu laf sokuyor mu kalbinizi kırıyor mu kii bunlardan bahsetmemişsiniz bile bırakın ev alana kadar kalsın...Unutmayın siz de bir kayınvalide olucaksınız....

Bu davranisiniz hic hos olmamis.
Insan en azindan esinin hatrina sabreder.
Ki zaten kayinvalidenizde cogu kaynanalar gibi degilmis.

konu sahibine çıkışanlar acaba kaç gün misafir etmişler

illaki menfi bi olay mı olmak zorunda

kızına gitmiyor damat rahatsız olmasın diye,ama oğlunda kalıyor istediği kadar

bence bu düşünce bile yeter huzursuz olması için

bütün yorumları okumadım ama konu sahibine hak veriyorum
insan evlenip kendi düzenine alışınca vallahi kendi ailesinin anasının babasının yanında bile rahat olamıyor
ben olsam bende dayanamm
tamam şartlar onu gerektirir bakıma muhtaç olur gidecek kimsesi olmaz neyse derim
ama parası varmış en azından size yakın bir yerden ev alınsın acil durumlarda hemen yanına gidebilirsiniz.

yok yaa ben kendimi düşündüm şimdi bende rahat edemem
insan evinde rahat rahat yaamak ister
ben canım ister gecelikle gezerim bazen otururken eşimi öpmek sarılmak isterim
buna benzer bir sürü şey

böyle bir durum benim başıma gelse eşimle güzelce konuşurum
güzel birde ev buluruz anne bak sana ev bulduk der ikna eder aldırırım o evi

Allah yardımıcın olsun dilerim herşey gönlünce düzelir ve rahatlarsın.. sanırım kayınvalideniz yalnızlıkdan sıkılmış onun için sığıncak bi yer arıyor sizde elinizden gelen saygı göstermişsiniz.. en kısa zamanda rahatlarsınız umarım

benim hem 5 dakkada bir wc ye giden
hem laf sokan hem yaşlı çok ve boş konusan
ne konuştugunu bilmeyen
hem temızlıkten anlamayan.
hem eli ağır mutfaga gider takk tukkk iş yapan..
daha sayayımmı aynı evdeyız bıde ben napıyım bi düşün...

kaynananı sevmediğin için çok batmış sana kadın gece tuvalete kalkıo ses yapıyo diye sinir krizi geçiriyosun ay aynı evde yaşayanlar ölsün ozaman....kadın size resmen batmış işte gelin kaynana çatışmazlığı böle şeylerden başlıyor...gerçi parası var ev almayı yalandan bekletio olabilir ama yalnızlıktan sıkılıp oğlunun yanında biraz kalmak istiyor hepsi bu

ben de olsam yaşayamazdım, ne bileyim, benim evim barkım da bi yabancının olması, yeni evliyken yani, rahatsızlık verici. bi kaç hafta önce kayınvalidem,kaynım ve kayınpederim bir hafta kaldılar, yaz günü gecelik giyiyorum tabi, wc ye giderken her gece üst değiştirmek bile işkence oldu. sabah işe gidiyorum, duşa girsem saçımı kurutsam hepsi uyanacak. olmuyor arkadaşım işte herkesin kendi evi herkes yerini bilecek. uzun süreli çekilecek iş değil.

ben şuanda 3 yıllık evliyim ve evlenmeden önce eşim ve aileside birlikte yaşamak istediler.ben eğer bu şekilde olursa kabul etmem evlenmem dedim eşime haklı olduğum yanları savundun sonradan kendiside bana hak verdi.birlikte yaşamak ne biliyim bana biraz uzak geliyo annenin babanın yanında ayrıl git başkalarına anne baba de hayatını bundan sonra böyle devam ettir.bana biraz saçma geliyo.. ozaman hiç evlenmem orda bu şekilde yaşayacağıma anamla babamla otururum.

ben sakin olmayı beceremedim,sabredemedim herşeyi mahvettim. şimdi eşimlede çok kötüyüz. ama hala yaşayamacağımın arkasındayım. eşimde fevri davrandı o da beceremedi bu işi sakin halletmeyi. hatta beni çok üzdü kırdı. ama bazı konularda haksızlığımı kabul ediyorum. sakin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…