Merhaba konunuzu daha yeni gördüm ve hemen hemen bütün yorumları okudum,size çok fazla katılıyor ve hak veriyorum..Bende rahatlıktan hoşlanan birisiyim ve evde rahat etmek isterim..Lakin siz sürekli böyle şeyleri düşünüp gününüzü gecenizi ne kendinize nede eşinize zehir etmeyin..valla eltimin taktiğini söyleyeyim size,kaynanam kırkta yılda bir gittiğinde,evde pek kalmıyorlar haftasonları yok isyerinin pikniği var yok arkadaşın düğünü var,aksamları sinemada kendileri hergün gezmede,ha gezmeye giderlerkende arkadaşlarına söz vermişler yok darılırlarmış yok çalışıyorlarmıs gezmek bunların hakkıymış öyle bir uyduruyorlarmış ki,kayınvalidede napsın aksama kadar onların özel istekleri yemekleri yapıp onlara hazırlıyor yediriyor sonra iyi gidin deyip yanlız başına oturuyor,evde kaldığında eltim sürekli hasta ay bugün çok hastayım ay belim ağrıyor ay anne bana şunu sür bunu sür deyip kadını yoruyor...size kısa bir özet geçtim kadında napsın çıkıp geliyor...Bu arada kayınvalidemde sürekli herseye karışan ,çocuklarını birbirine düşüren ,sürekli dedikodu yapan ,yaptığın birşeyi beyenmeyen,sürekli eleştiren,kısacası birşeyden memnun olmayan biridir..hakkından anca eltim geliyor biz ne yapsak yaranamıyoruz...anladığım kadarıyla kayınvalideniz iyi biri,bence siz de çok şanslısınız çünkü benim kayınvalidem gibi bir kayınvalideniz olabilirdi
Ah canım öyle kaynana bizde nerdeee?
Bir yere gidilecek olsun herkesten evvel hazırlanır,oturur..Eşimin beş yıldızlı bir otelde tıp kongresi vardı,önce eğitim sonra yemek sonra da eğlence olacaktı..
Ben işten gelirken fön çektirdim,giyinip çıkacağız.Eve geldim kaynanam hazırlık yapmış diyor ki bana"sence pantolon mu giysem,etek mi?"
Şimdi bu kaynanaya ne kadar işimiz var dışarda desen söker mi?Ne işin var senin be kadın tıp kongresinde?
Geldi mi yani?Eşiniz ne dedi görünce ?
Valla öyle bir ihtimalde var demek bizimkiside öyle,birde herkeze derki ay oğlum çok ısrar etti,sen gelmezsen olmaz tne,valla kıramadım neyapayım bende gitcem artık...:Ah canım öyle kaynana bizde nerdeee?
Bir yere gidilecek olsun herkesten evvel hazırlanır,oturur..Eşimin beş yıldızlı bir otelde tıp kongresi vardı,önce eğitim sonra yemek sonra da eğlence olacaktı..
Ben işten gelirken fön çektirdim,giyinip çıkacağız.Eve geldim kaynanam hazırlık yapmış diyor ki bana"sence pantolon mu giysem,etek mi?"
Şimdi bu kaynanaya ne kadar işimiz var dışarda desen söker mi?Ne işin var senin be kadın tıp kongresinde?
benim eşim kırmadan çzemedi maalesef. haftasonum çok kötü geçti, annesini aradı anneside kızına gitti. bende sabah konuştum. eşimle kavgalıyız. bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?