ilk evlendiğim aylarda geldi 2,5 ay kaldı bir ara verdi mersin kızı sonra tekrar geldi 3 hatfadır bize. zaten toplasan kaç aydır evliyim ki. evet kocası vefat etmiş.
mirka neden kızayım :)
evet idare edicem bir süre yapacağım bişey yok ama dişlerimi sıka sıka. eşimide üzmek istemme çok duygusal bir insan. kıyamma ona ne kadar arada kalıyor. off biraz kendime laf anlatabilsem. sabırlı olabilsem. ama işte o para biriktirecek diye benim keyfm kaçıyor onuda yediremiyorum kendime. mutsuzum kendi evimde
canım mutsuzum dersen mutsuz olursun ki...
istersen kayın valideyi biraz sevmeye çalış...onu alış verişe felan götür ...
iyi davranıyosundur ama böyle şeylerde yap idare et bir yıl allah rızası için...
ne olur bişey kaybetmezsin...
birde eşine şikayet etme kayınvalideni???
o onun annesi nekadar kötü olsada bişey yapamaz ki...
boştan tere konuştuğunla kalırsın ve yeri gelir sen benim annemi bir eve sığdıramamıştın der...
inan konu başlığındaki gibi ortada delirecek birşey yok...
abarta sakin ol,,, hoş görülü sabırlı ol....
tamam zordur daha yeni evlisiniz birlikte film izlemek felan istersiniz....
birşeyler yapmak illki bunlar kısıtlanıyordur ama bak önünüzde kocaman bir ömür var ,,,,
oda bir kısmını çalıversin sizden bişey olmaz...
oda kadın sonuçta daha rahat edersin onun yanında yine...kayınpeder olsa daha gerilirdin anlarım ...
ev nasıl canım küçük mü ona bir ada t.v fln koysanız salonda yatmasa....
bizde aynı evde yaşıyoruz kayınvalide ile eşim görevden gelene kadar ama bizim ev dubleks 3 katlı
ayrı ayrı tv. bilgisayar odaları var ...o yüzden canım sıkılınca yukarı çıkarım... bahçeye çıkarım...
sizinde imkanınız varsa canım odasını ayırabilirsin...
yapamıyorum...yapamayacamda sonucu ne olursa olsun. herkese çookk teşekür ederim
Canım sorun kayınvalidesini sevmemesi değil ki, başka biriyle aynı evde yaşayamaması. Kendi ailem de olsa yaşayamıyorum diyo kızcağız....
Ben de öyleyim. Eşimin anneannesi geldi, çok severim, gerçekten coook severim, sohbeti falan mükemmeldir. İki hafta kaldı ama beynim ambale oldu. Yapamıyorum, eşşimden başka bir insanla aynı evde yaşamayamıyorum. Zaruriyet olmadığı sürece katlanmak zor oluyor.
bir arada yaşayınca mesafeli olursan vede saygılı hiç birşey olmaz....
bende çok agresif dim ,, harşeyi yanlış anlıyordum ama zamanla daha olumlu ,
daha iyi niyetli ,olgun olmayı öğrendim....
bak kardeşim ben hiç kimsenin mutsuz olmasını istemem o kadıncağaz belki evde yalnız başına ,,
sıkılıyordur diye üzüldüm onun adına...tabi sende yeni evlisin bunun tadına çıkarmak istiyosun sanada
hak veriyorum... ama hayırlısı neyse o olsun hakkınızda...kayınpederin vefat etti heralde....
hmmmm anlıyorum canım....
herkesin ayrı huyu var ...,
bende evime sürekli birileri gelsin isterim sıkılırım yalnız...
yatıya gelip kalsınlar isterim...ve keyınvelidem tek kalsa gel benimnle yaşa derdim...
herkes farklı dediğin gibi....
o zman açık sözlü olması lazım ...
desin anne sorun senle alakalı değil ben aynı evde yapamıyorum biraz önce evişni bulalım desin....
sinir olucana... içinden başka şeyler geçirip rol yapıcana...
DÜRÜST olmak daha mantıklı....
hmmmm anlıyorum canım....
herkesin ayrı huyu var ...,
bende evime sürekli birileri gelsin isterim sıkılırım yalnız...
yatıya gelip kalsınlar isterim...ve keyınvelidem tek kalsa gel benimnle yaşa derdim...
herkes farklı dediğin gibi....
o zman açık sözlü olması lazım ...
desin anne sorun senle alakalı değil ben aynı evde yapamıyorum biraz önce evişni bulalım desin....
sinir olucana... içinden başka şeyler geçirip rol yapıcana...
DÜRÜST olmak daha mantıklı....
canım mutsuzum dersen mutsuz olursun ki...
istersen kayın valideyi biraz sevmeye çalış...onu alış verişe felan götür ...
iyi davranıyosundur ama böyle şeylerde yap idare et bir yıl allah rızası için...
ne olur bişey kaybetmezsin...
birde eşine şikayet etme kayınvalideni???
o onun annesi nekadar kötü olsada bişey yapamaz ki...
boştan tere konuştuğunla kalırsın ve yeri gelir sen benim annemi bir eve sığdıramamıştın der...
inan konu başlığındaki gibi ortada delirecek birşey yok...
abarta sakin ol,,, hoş görülü sabırlı ol....
tamam zordur daha yeni evlisiniz birlikte film izlemek felan istersiniz....
birşeyler yapmak illki bunlar kısıtlanıyordur ama bak önünüzde kocaman bir ömür var ,,,,
oda bir kısmını çalıversin sizden bişey olmaz...
oda kadın sonuçta daha rahat edersin onun yanında yine...kayınpeder olsa daha gerilirdin anlarım ...
ev nasıl canım küçük mü ona bir ada t.v fln koysanız salonda yatmasa....
bizde aynı evde yaşıyoruz kayınvalide ile eşim görevden gelene kadar ama bizim ev dubleks 3 katlı
ayrı ayrı tv. bilgisayar odaları var ...o yüzden canım sıkılınca yukarı çıkarım... bahçeye çıkarım...
sizinde imkanınız varsa canım odasını ayırabilirsin...
Bir arada yaşayıp mesafeli olmak ve saygıyı korumak cümlesini tanımlar mısınız bana???
Tabiki bana kanıtlamak zorunda değilsiniz ama belki içerden srgulamak istersiniz bu ruh haliniz bana hiç içten gelmiyor...
Bununla anne olmanın da bir alakası olduğunu düşünmüyorum...Ben de yenmi anneyim...Ama 50 yaşına geldiğimde kızımın evine kurulup param bankada artsın ben burda kalacağım deme dşüncesizliğini göstereceğimi zannetmem...Önce kızımın huzurunu düşünürüm...genç olduğunu, benim şartlarımdan farklı şartlarda olduğunu vs vs...
50 yaşında sağlığı yerinde parası cebinde bir kadını "kadıncağız" yapan olguyu düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum...
Kadın evini alıp atıyorum tadilatı yapılana kadar kalayım dese kimsenin sesi, çıkmazdı...
Kadın hasta olup bir süre kalacak olsa da kimse bişey demezdi...Kadın param bankada artsın ben burda kalıyorum diyor...
Kadın sapasağlam...kadın kendi rahatını düşünen evdeki gelinin keyfini kaçırdığının farkında olmayan ya da bunu umursamayan bir kadın...
konu sahibi kendinden fedakarlık edip hiç ihtiyacı olmadığ halde eşinin annesinin rahatını arttırmaya çalışınca mı yüce gönüllü olacağık anlamıyorum ki...
Tabi 3 katlı dubleks evde herşey daha kolay olabilir...
Bakın şartlar olayları nasıl değiştiriyor...
Hemen çözümler de bulmuşsunuz odasına tv, sıkılınca dışarı çıkıyorum...
Aslında aynı evde gibi görünüp farklı evlerde yaşamak kolay olsa gerek...
hem kayınvalideyle aynı evde yaşayan gelin olma sıfatına da sahip olunuyor...
hem kayınvalideniz de kadıncağız olmuyor...
evim çok küçük değil oturma odamda oturuyo çoğu zaman bende salonda onun izlediklerini zaten izleyemme. kızlar bence sorun bunlar değil.. benim özelim ksıtlanıyor bir başkasıya aynı ve tuvaleti paylaşmak istemiyorum. kocama doğumgününde süpriz hazırlayacaktım aylar öncesinden elbisemi bile aldım ama yapamıyıcam işte bunlar beni delittiği için başlığımda öyle.
çözümler buldum kötü çözümler mi bulmuşum....
belki arkadaş salonda kayınvalidesi uyuduğu için tv izleyemiyodur....
hiç bi art niyetim yok yazdıklarımda tamamen aralarını bulmak için yazdım...
lütfen konuyu saptırmayın yok 3 katlı dubleks evde yaşamak daha kolay,, sıkılınca dışarı çıkın...
ne demek istediğiniz ortada...
siz niye cephe aldınız bana ...
ben kötü birşey mi söylüyorum...
idare edin diyorum ne var bunda ya....
sizin gibi olmaz tabi gitsin deyip yangına körükle gitmediğim içinmi sorguluyorsunuz acaba...
yoo yangına körükle gitmekle ne alakası var...konu da saptırılmıyor...cephe filan da almadım size...niye alayım ki tanımam etmem sizi...doğrucu davutluk malesef benim de huyum...gerçekleri farklılıkları ortaya koymayı severim...
sizin kolaylıklarınızı söyledim...dışarı çıkın demedim siz söylediniz çıkıyorum diye...rahatsız olacak bişey yok...
bakın konu sahibi tuvaletimi paylaşmak istemiyorum diyor sizin böyle bir zorunluluğunuz yok di mi...
konu sahibi çalışıyor, konu sahibi evine yorgun geliyor, konu sahibi özgür yaşamaya alışık yemek yapmayı sevmiyorum diyor...
Konu sahibi önce ben diyor çünkü kayınvalidesi için fedakarlık yapmasını gerektirecek hiçbir nedeni yok...
kayınvalide genç...kayınvalidenin parası cebinde...kayınvalide sağlıklı...kayınvalide konu sahibinin rahatını hiçe sayıp önce ben diyor...
bunu taryışarak sorun çıkararak yapmıyor belki ama sonuç aynı...
yani kayınvalideyi acınası bir hale getirerek vicdan yapmanın anlamı yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?