- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum
evlenmeden çnce aman canım ne olacak evim ayrı nasıl olsa diyordum
ahh kafam ahhh
evlendim gördüm neler oldu
şimdiki aklım olsa dört nala uzaklasır kaçarım
değil aynı evde aynı binada bile oturulmaz..
Tabi istisnalar iyi kaynana modelleride vardır.. Ama benimki cadolozun teki
burnumdan getirdi zehir etti elimden gelse bi kaşık suda boğarım o kadar nefret ettirdi
valla kardeşim iyi düşün doğru karar ver.. Hiç bişey evlenmeden önceki gibi güllük gülüstanlık olmuyor.. Bazı şeyler köprüyü geçene kadar
sonrası ise ahlar vahlar keşkeler pişmanlıklarla dolu oluyor ..
herseyden önce özelin olmuyor bütün gözler senin üzerinde gelin sıfatını taşıyosun ya sorumlulukların var
bi de ben tek kızım çok rahat yetişmiştim kimse karışmaz bişey demezdi bana
ama evlendim kaynanam ipleri eline almak istedi sanki nikahı ona kıydım
gelenime gidenime dışarı çıkmama kıyafetime yemem içmeme yatmama kalkmama artık aklına ne geliyosa herseyime laf etti
inanın düşündükçe allahım nasıl dayanmışım nasıl bir sabır varmış ben de diyorum ..şu an yazarken bile aklıma geliyor yaşadıklarım titriyorum resmen
şu an ölse gözümün önünde bir bardak suyu bile verirsemm allahtan korkuma veririm
ben bu kadının böyle olacağını bilseydim aynı apartmanda oturmanın bu kadar iğrenç bişey olacağını bilseydim kocamın aşkından ölsem gebersem evlenmezdim bu kadar net !
yorumları üzülerek okudum doğrusu, kaynanalarından can düşmanı gibi bahseden kişilerin yorumlarını özellikle. oysa onların en kıymetlileri, oğullarıyla evlisiniz. sizin annelerinizin gelinleri yada ileride sizin gelinleriniz bu şekilde konuşsa hoşunuza gider miydi acaba? burda atıp tuttuklarınızdan sonra onların yüzüne nasıl bakıyo, nasıl saygıda bulunuyosunuz ilginç?
konuya gelince; ev ev üstünde olmaz derler ama iki insanın konuşma dilini kullandıktan sonra anlaşamayacağı hiçbir konu aşamayacağı hiçbir sorun olamaz diye düşünüyorum ben. bu noktada biraz kendini sorgulaman gerekiyo sabırlı mısın, anlayışlı mısın, alttan alabiliyo musun, çok mu hassas ve alıngansın bunları tartıp ölçüp kendi kararını kendin vermelisin beş parmağın beşi bir değil ki aynı evin içinde mutsuz olanlar var da mutlu olanlar yok mu ?
allahım seninle aynı şeyleri yaşıyormuşuz demekki bende evlenmezdim o kadar yani...
Superisi sana katılıyorum nurtene o yüzde onluk kısmı gelmiş herhalde yaşadıklarımızı anca yaşayan anlar daha şimdiden bana neler yaptı sinir tedavisi göreceğim insanlara basit geliyo herhalde...
malesef ateş düştüğü yeri yakıyor .yaşamayan bilmiyor. Bende kayınvalidemin altında oturuyorum.tecrübelerle sabit
ondan sonrasında zaten herşey güllük gülistanlık kocanı arkana almışsın ha kaynanan görümcen vs sana lafmı soktu bişimi yaptı yani kulağın duya duya seni birinemi kötülüyo durmadan kocandan paramı istiyo kimse yokken şahit delil bırakmadan deliyi oyna bildiğin deli gibi davran öyle bi laf söyle ki şok geçirsin eşinemi şikayet etti inkar et birde üste çık hep sen mağdursun unutma valla kaynanam kendi üstünü yırttı baktım öyle olmuyo tuttum ben yırttım bu kez konuşmuyorumda aynı zamanda eşimle dolaşıyoruz annenin ayakabısı yok tuhaf bi ayakabıyla geziyor konuşmasamda senin annen sonuçta diye aldım ayakabıyı dedim sakın ben aldım deme sen aldın verdim eşimin eline kadın oğlundan ayakabıları aldı eşim söyledi pat diye bak sen böyle iftira atıyosun ama karım aldı bunları dedi kv min gözlerini görecektin :)
Kayınvaliyde değil dubleks aynı bina da bile oturulmaz ben iki alt katında aynı binada oturuyoruz ve şimdiden beni sinir hastası etmiş durumda psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum o derecedeyim...
yaaa sorma yarama parmak bastin tatlim yaaa
Zaten gicigim bide ayy ne cok benziyosunuz kizinizmi demezlermi alll karsindakini zevk icin agda yap bagirttirr
yeşim bu ne hız maşallahh 2 ayda çok çabul yılmışsın hemen....
Ben küçük bi ailede yasıyorum annem,kız kardeşim ve ben.Geniş bir ailem olmasını hep çok istedim .
Acaba pisman olurmuyum diye sizdende fikir almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?