Kayınvalideyle dubleks evde altlı üstlü yasamak mantıklı mı ?

benim erkek kuzenim ile eşi annesiyle yaşıyordu ama nasıl biliyor musun iki katlı ev kuzenim ve eşinin ayrı dairesi ve ama alt kat annesinin ve annesiyle birlikte yiyip içiyorlar bütçe aynı yerdeydi,yani yatıp uyumak vs üst katta ama bütçe ve yeme içme hep beraber dayım,yengem,kuzenim ve küçük yengem böyleydi
sonra bir gün küçük yengem yani kuzenimin eşinin bana o gün dediklerini hiç unutmuyorum
yalnızdık otururken dedi ki;
-atractive bir gün evlendiğinde sakın ama sakın kaynananla birlikte oturmayı kabul etme yengecim benden sana tavsiye olsun çok sevsen de evlenince ayırırız bir süre yaşıcak deseler de ne derlerse desinler kabul etme kaynanayla aynı yaşamak çok zor ayrı ev ve ayrı yaşam iste demişti
hiç unutmam ben bu lafı
sonra komşumun gelini bir gün geldi bana der yandı resmen dedi ki
-atractive inan şuan olsa deli gibi sevsemde kaynanamın üst dairesini kabul etmezdim herşeyime karışıyor ses dinliyor gittiğime geldiğime herşeye karşıyor şuan ki aklım olsa eşime ayrı bir yerden ev isterim diye diretirdim dedi
daha bissürü örnek verebilirim sana
kaynana mutlaka karışıyor hatta ben öyle bir şey istiyorum ki ALLAHIM'dan aynı daireyi bırak aynı apartmanı bırak aynı sokakta bile olmayayım İNŞALLAH ilerde ki kayınvalidemle hayatıma müdahele edemeyecek gibi bir uzaklıkta olur İNŞALLAH AMİN

Kv nin diğer gelinleriyle arası nasıl? Hem çok kültürlü çok iyi demişsin ya bu kadar duyarlı olan bir insan neden aynı evde yaşamak isterki bi anlam veremedim!
Ayrıca ne o öyle şimdiden annemin mutlu olması için böyle daha uygunlar falan. Kadın bunca zaman mutlu olmak için seninle aynı evde yaşamayı mı beklemiş. Burada onun değil sizin mutluluğunuz önemli kendin mutlu olmak için evleniyorsun. Sen saygını ve sevgini gösterir kv ni öyle mutlu edersin. Siz aile olacaksınız sizinle ilgili durumlarda uygunluğu ikinizin fikirleri belirlemeli

off off o aynı apartman olayı yokmuuu dün kız kardeşimin eşi bize geliyo otomatiğe bastık bekliyoruz bu açtı kapıyı geri kapatır gibi oldu enişteme soruyo bu saatte nerden geliyosun diye nasıl dolduysam hafladım resmen yaa benim gelenim gidenimden sanane halaamı vazgeçmedin bu huylarından sen ya diye nasıl cırladım ya kendime sinir oldum

merdivenleri silen kadına beni kötülüyo eskiden beri bunu yapar zaten bugün diyoki yüzüme bakmıyo oğluma büyü yaptı oda beni tanımıyo önceden hiç karşılık vermezdi şimdi ne desem bağırıyo kesin büyü yaptı yoksa nasıl bu kadar deişti diyo :) kapıyı açtım birden güldüm geri kapattım az daha aşa yuvarlanıyolardı :))))

canım ben evli değilim ama kv ile yaşamak konusunda bilgilerim muazzamdır. annem babanem ve halamla aynı evde yaşamış 6 yıl boyunca hani erkeklerin askerlik anıları vardır ya anlatır dururlar annem onlardan beter nasıl fena anlatamam. 20 yıl olmuş mesela evleri ayıralı ama hala öyle bir sinir stres var annemde aman aman.. kv konusu açıldı mı kadını sakinleştiremiyoruz babama şikayetler mi, herşeye karışmalar mı, evde bir sürü laf söyleyip dışarda annemi suçlamalar mı, bir sürü yalanlar dolanlar, annemin altınlarını almaklar mı ohooo bir rahat huzur vermemişler anneme. şimdi annem onlara gitmek bile istemiyor. bence sen hiç böyle bir hata yapma. yol yakınken vazgeç bu işten çok üzülürsün, travma yaratıyo olmalı ki yıllar sonra bile aynı sinirle öfkeyle anlatılabiliyor olaylar..

benimkide disardan son derece kulturlu, anlayisli bir bayana beziyor ama içini ben biliyorum... esim ve benim yillardir çozemedigimiz bisey var annesi bana neden kafayi takti?
benden once uzun sureli iliskisi vardi esimin, annesi sevgilisinden nefret ediyordu, esim benimle baslayinca sevinmisti ama uzun surmedi, basladi hemen olaylar..

demekki şahsi deil oğlunun çift olmasına dayanamıyo sorsana bi gün derdin ne benle diye ne diyecek eşinde bunun farkındamı yani sana taktığının

demekki şahsi deil oğlunun çift olmasına dayanamıyo sorsana bi gün derdin ne benle diye ne diyecek eşinde bunun farkındamı yani sana taktığının

evet hatta oturup esimle ciddi ciddi acaba sunda mi takti? bundan mi? diye dusunduk
benden onceki kiz arkadasini ogluna yakistirmiyordu, hatta bi ara lafi geçti, "hantal bi fizigi vardi, burnu soyleydi" gibi yorumlar yapti...
beni fizik olarak yakistirdi ilk zamanlar pek istiyodu sonra ne olduysa takti kadin...
bizim tahminimiz beni kiskanmasi

amannn muhattap olmam ben onunla, ama neden taktigini bilsem bilerek sinir edicem

hımm ben anladım sanırım fizik süper oğluda senle gayet ilgili ve annesinin sana taktığını kabul ettiğine göre arkadaşlığınıda eşinle iyi ondan onun yanında eşini sev bildiğin laubali ol eşinle ahaha nasıl olmuşum falan diye sor eşine ama eşinide tembihle bi pot kırmasın :)

fizigimi kiskaniyor bi kere bebegim olmasina ragmen zerre gobegim yok o ise ameliyatla gobegini kuçuktmeyi bile dusunuyor ama esi izin vermiyor.. hatta bi kere bizde 1. çocukta boyleydik diye yalan soylemisti kiskaçligindan
esim bana çok deger veriyor diye de kiskaniyor, daha nisa bile yapmamistik annesi benimle abuk subuk konusunca esim annesine sert çikmisti..
birde bazi hayalleri var gerçeklestiremedigi, bazi ulkelere tatile gitmek gibi, biz gidicez diye odu kopuyo veeeee ben bu yaz onu çatlaticammmm ama maalesef ordek yavrumuz gibi pesimizden ayrilmiyor çok iyi organize etmeliyim ki ben de geleyim diyemezsin, mesela yarin sabah gidiyoruz ya da direk gittigimiz yerden aramak gibi...
madem benimle ugrasti ben de biraz egleneyim demi ama...

ahahahaha bu bayaa dertli ya eğlen tabiki en büyük ceza onlara gittiğin yerden aramak süper eşini organize et yap :))) ben yaptıklarıma kahkahalarla gülüyorum ya onun sinir olması benle yarışması süper oluyo spora gidip vücut yapmaya kalksan napar acaba ahahaha :)

ben arayip face'e resim attik bakin buralar çok guzel demeyi dusunuyorum
malum benimkinde facebook bile var...

Aynı sekilde bende hiç mutlu olana denk gelmedim :26: Neden acaba ben çok seviyorum annesini acaba ilerde bende mi kötü olurum annesiyle

Sevmek baska,anlaşmak başka,anlaşılmak başka,anlayışlı olmak başka.
Ben birlikte oturuyorum.Bu ne demek sana soyle özetleyeyim.Sadece eşimle evlenmiyorsun demek.Dublex düşünelim.Akşam gec yattın sabahta gec kalkmak istedin.o gün de Kvalide seni çağırıyor gel birtanecik gelinim sana kahve yaptım gel birlikte içelim.Eee sen yatakta keyif yapmak istiyorsun.Nasıl olacak?Ya kendi keyfinden ödün vereceksin ya da kayınv elinde kahvelerle bırakacaksın

Ya da hastasın.Kv cok sevdiği bir akrabası geldi.Aşağı inmedin nolcak?Hasat değilsin ama sevmiyorsun gelen kişiyi.Kv dünya iyisi ama ya gelen demicek mi geline bak biz geldik zahmet edip asağı inmedi.?
Eşinle plan yaptın basbasa yemek yemek isteyeceksin.Asağıdan bağırıyor cocuklar gelin size en sevdiğiniz yemekleri yaptım.Ne diyeceksin anneciğim kocamla basbasa mı kalmak istiyorum?

Bilemiyorum belki dersin.
(Hiçbir yorumu okumadım sadece arkadasın bu cvbına istinaden aklıma ilk gelen seyleri yazdım)

Şimdiden satsıt madem içinizde sevgi saygı varken.Şoyle soyleyeyim ne evliliğinden anlıyorsun ne eşinden ne çocuğundan ne kendinden.Ne yap ne et ikna et kardeşim.

kızlar merhaba,
arkadaşım bence kesinlikle ne şartla olursa olsun kabul etme. evlendikten sonra herşey okadar farklı oluyor ki öyle bir kaosun içinde bulursunki kendini ne oldunu anlayamazsın kendini tanıyamaz hale gelirsin. sonra kötü olacağına şimdiden tavrını koy.
kayın validen çok ii diyelim bu sefer sen eşinle hiç yalnız kalamayacaksın biyere gitselerde tek kalsam diye gözlerinin içine bakacaksın. gece rahat hareket edemeyeceksin, özelinizi yatak odanızdan başka biryerde yaşamak istesen yaşayamayacaksın, eşini işten geldiğinde gecelikle karşılamak isteyeceksin yapamayacaksın,yalnız kalmaya ihtiyacın olacak kalamayacaksın. arkadaşlarınızla toplanacaksınız akşamları sen rahat rahat davet edemeyeceksin etsen bile onlar sizde rahat olamayız bize gelin diyecekler bunlar gibi birsürü problem.evliliğinden hiç birşey anlamayacaksın... bana sorarsan aynı mahallede bile oturma derim.

burada yazılanları evlenecek olanlar kesinlikle dikkate almalı..

dizi değil, senaryo değil gerçeğin ta kendisi

biz yaşayarak öğrendik, siz bari yaşayanlardan öğrenin

bu pişmanlığı yaşamayın..

arkadaşım kendi başına iş açacaksın ne gerek var kocanla kavga etsen müdahale edecekler surat assan bize asıo diyecekler evinde rahat giyinip dolaşamaycaksın yani biraz ağır olucak ama cinsel hayatınızı bile aman biri duyucak şeklinde yaşayacaksın bence nerde kaldı aynı evde oturmak arabayla en az 1 saatlik mesafede bir semtte otur MESAFE İYİDİR canım :)

ben bir iki aylık evliydim

gece bir -bir bucuk falan

yatmıştık kapı çaldı o saatte korktuk bişey mi oldu diye

eşim apar topar kalktı baktı ... sürpriiiizzzz hayatıma karabasan gibi çöken kaynanam elinde bir tabak meyve ile kapıda

eşim anne hayırdır ne oldu dedii

hiiiçç uykum yok oturmaya geldim dedi daldı girdi içeri :S

bu kadının yaptıkları aklıma geldikçe kan beynime sıçrıyor ..

köprüyü geçince değişiorlar. bende kayınvalidemle anne kız gibiydim. daha nişanlılıkta ufaktan kendini gösterdi. evlenince tam gösterdi. sakın sakın kabul etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…