- 30 Aralık 2009
- 4.708
- 20.603
- 833
- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Tamam bunu denerim
yok daha annesi ben nasıl istersem öyle olsun diyor
Kızlar suan bu konuları onunla kikirdiyerek konuşuyoruz nasıl olsa daha zaman var askere gidicek gelicek ozaman fikirler değişirz diye :18:
Annesine çok bağlıdır hiç kıyamaz annesine babasına falan .İşin güzel tarafı annesi kızım ne isterse öyle yapalım ayrı ev istiyosa ayrı oturun diyor..
Ama malesef oğlu annem istediyse öyle olsun yıllarca sıkıntı çekti mutlu olsun o evde bi otursun diyo manyak :78:
Arkadas diğer konulardada anlattığım gibi 2 yıllık bi iliskim var simdi askere gitti geldiğinde nasipse evleneceğiz.
Size bi sorum olacak kayınvalidesiyle oturan herkes çok pişman burda okuduğum kadarıyla :26:
Dubleks bir evde üst kat 3 oda alt kat 4 oda bir evde kayınvalide ve kayınbabayla oturmak sizce hata mı olur.
Üst kat kapıyla alt kattan ayrılacak ama sonucta aynı evin içi..
Annesiyle suanda çok iyiyiz fakat acaba ilerde evlilik durumunda beraber otursak pişman olurmuyum.
Sevgilerimle..
Tmm BULDUM bu anneler gününde kv me uzaya gidisi olup dönüsü olmayan bilet alicam netten
Arkadas diğer konulardada anlattığım gibi 2 yıllık bi iliskim var simdi askere gitti geldiğinde nasipse evleneceğiz.
Size bi sorum olacak kayınvalidesiyle oturan herkes çok pişman burda okuduğum kadarıyla :26:
Dubleks bir evde üst kat 3 oda alt kat 4 oda bir evde kayınvalide ve kayınbabayla oturmak sizce hata mı olur.
Annesiyle suanda çok iyiyiz fakat acaba ilerde evlilik durumunda beraber otursak pişman olurmuyum.
Sevgilerimle..
Sevgilerimle..
Sevgilerimle..
Sevgilerimle..
Geniş aileni kendin kur canım..kurulmuşların içine sonradan adapte olmak zor ...2-3 çocuk doğurursun al sana geniş %100 sana ait aile...Sanırım çok genç ve tecrübesizsin hepimiz öyleydik elbette.Zamanla neyin ne olduğu ortaya çıkıyor umarım hakkında hayırlısı olur.Ben küçük bi ailede yasıyorum annem,kız kardeşim ve ben.Geniş bir ailem olmasını hep çok istedim .
Acaba pisman olurmuyum diye sizdende fikir almak istedim
Bence sakın oturma asla kabul etme,ne kadar seversen sev zaten kimse kötü değil.fazla muhabbet tez ayrılık getiirir demişşler aynen doğru.Ben bi saat gidiorum evime dönmek için can atıyorum sürekli saygıdan sana yabancı ınsanlarla nasıl oturursun.uzansan uzanamazsın,kocanla konussan konusamazsın uyusan uyuyamazsın,cay getır cay götür yemegi koy yemeği kaldır bi süre snra hizmetçi moduna girersin sonucta gelinsin saygıdan dolayı bunları yapmak zorundasın kadın sofra kaldırrken sen yan gelip yatamazsın aman diiyim sakınnnnnnnnnn.tek özel yer yatak odanız olcak o bile belli değil herkesn evi yeri ayrı olcak yoksa çok büyük sornlar çıkar.
Konustuk akşam buluştuk
Annesi o evde oturmayı çok istiyomuş ,eğer rahatsız olursam o evi satar 2 ayrı daire alırmışız
Yıllar sonra anneciği bişe istemiş en küçük olarak o isteğini yapacakmış annesi son oğlunu yanında istermiş bide ben yemek falan tam yapamazmışım en azından öğrenene kadar öyle olması daha uygunmusYarın doğum günü olduğu için üzüp kırmak istemedim bu konuyu pek uzatmadım
Bide anan mı doldurdu pek soğuk bakmıyodun bu olaya diyor
Ayy gerçekten çok haklısın yaaa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?