- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
yaaa sorma yarama parmak bastin tatlim yaaa
zaten gicigim bide ayy ne cok benziyosunuz kizinizmi demezlermi alll karsindakini zevk icin agda yap bagirttirr
oğlu brad pit ben ben bülent ersoyum onun gözünde :)
aksam aksam çok güldürdn beni yaaaa gözümden yaş geldi
Yarın ilk işim ayrı oturmak istediğimi söylemek olacak
of karnım ağrıdı gülmekten erken doğuracam senin yüzünden
sÖyleee söyleee hepimiz arkandayizzz ayyy sey gibi olduuu taksimde pankart acip hepimiz .... YIZ gibiii ahahahaha:90::90::90:
benim kaynanayla oturma odalarımın duvarları bitişikti
evde ne konuşsam tv de ne izlesem eve kim gelse bu duyuyo
bi de utanmadan geliyo anlatıyodu dün geç yattınız yok bu mu geldi yok şöylemiydi
sırf bu yüzden otuma odamı başka odaya taşıdım ...
bi gün babam geldi bi süre sonra çat kapı bizim cadaloz geldi senin ne işin var beniim babamın yanında
adama demez mi ayakkabılarını içeri almış görseydim gelsiginizi anlardım :S babam neye ugradıgını şaşırdı kızım bu kapındaki ayakkabıları mı kontrol ediyor dedi
pislik sen ne bilecen benim babamın ayakkabısınıda boş boş konuşuyon densiizzzz
Heralde hepiniz tesadüf değilsiniz bi bildiğiniz var ki ayrı otur diyosunuz en iyisi ayrı oturmak
saol valla şöyle bi düşünüyorumda aklımı kulanmayıp birde eşimi kendi tarafıma çekmeyeydim şuan huniyle dolaşıyordum itiraf ediyim onun kadar asla olamam ama bende karşılıksız bırakmadım canım kvdemin bana olan sevgisini ilk başlarda ağlaya ağlaya yorgun düşerdim öyle öyle bi baktımki ruh ve sinir hastalıkları hastanesine düzenli ziyaretlerim oluyor :) silkelenip kendime geldim alahın izniyle eğer birlikte oturmakta kararlı isen düğünden sonra beni bul burdan kaynana nasıl delirtilirAllah sabrınızı versin bi yandan çok üzüldüm bi yandan bu sözünüze çok güldm çok yaşayın
Canim biraz degil cok dusun enine boyuna baya dusun hatta dusunme ayri ev iste evin i bile rahatca dagitamayacaksin ya heran kapim calacak korkusuyla surekli evi toparlama derdìnde olacaksin yorgun oldugunda gel cay yaptin mi gelin gelip icip gidiyim falannnn iyyyyyy nefret ediyommmm
tesadüf değil yaşanmışlıklarla konuşuyoruz.keyifle yaşamak istiyorsan bu konuda hep kararlı ol derim.yoksa işini kendin zorlaştırırsın.kaç yaşındasın?
Böyle insanların olduğunu duyunca şok oluyorum yahuSanane ayakkabıdan töbee töbee
Ben daha hiç bişe yaşamamışım
benim kaynanayla oturma odalarımın duvarları bitişikti
evde ne konuşsam tv de ne izlesem eve kim gelse bu duyuyo
bi de utanmadan geliyo anlatıyodu dün geç yattınız yok bu mu geldi yok şöylemiydi
sırf bu yüzden otuma odamı başka odaya taşıdım ...
bi gün babam geldi bi süre sonra çat kapı bizim cadaloz geldi senin ne işin var beniim babamın yanında
adama demez mi ayakkabılarını içeri almış görseydim gelsiginizi anlardım :S babam neye ugradıgını şaşırdı kızım bu kapındaki ayakkabıları mı kontrol ediyor dedi
pislik sen ne bilecen benim babamın ayakkabısınıda boş boş konuşuyon densiizzzz
saol valla şöyle bi düşünüyorumda aklımı kulanmayıp birde eşimi kendi tarafıma çekmeyeydim şuan huniyle dolaşıyordum itiraf ediyim onun kadar asla olamam ama bende karşılıksız bırakmadım canım kvdemin bana olan sevgisini ilk başlarda ağlaya ağlaya yorgun düşerdim öyle öyle bi baktımki ruh ve sinir hastalıkları hastanesine düzenli ziyaretlerim oluyor :) silkelenip kendime geldim alahın izniyle eğer birlikte oturmakta kararlı isen düğünden sonra beni bul burdan kaynana nasıl delirtilir
nerde ne yapman gerek yardımcı olurum :))))
saol valla şöyle bi düşünüyorumda aklımı kulanmayıp birde eşimi kendi tarafıma çekmeyeydim şuan huniyle dolaşıyordum itiraf ediyim onun kadar asla olamam ama bende karşılıksız bırakmadım canım kvdemin bana olan sevgisini ilk başlarda ağlaya ağlaya yorgun düşerdim öyle öyle bi baktımki ruh ve sinir hastalıkları hastanesine düzenli ziyaretlerim oluyor :) silkelenip kendime geldim alahın izniyle eğer birlikte oturmakta kararlı isen düğünden sonra beni bul burdan kaynana nasıl delirtilir
nerde ne yapman gerek yardımcı olurum :))))
O yuzden iyi tart olc bic .. ben sinirden yatamadim bu gece senin yaziyi da gorunce dayanamadim. Kv nin guler yuzune bilgisine kulturune aldanma evlendikten sonra supurgesiz bir cadi oluyo hepsi. kizim der simdilerde sonra el kizi olursun yasli ya arada cagirir seni gel camimi sil gel perdemi as ben yapamiyorum. Ooooooo daha neler neler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?