kayinvalideyle oturmak ?

Kızlar kayinvalideile oturmak hakkında ne dusunuyorsunuz aranızda oturan var mi ben bir buçuk sene olmak üzere evleneli ve kayinvalidemle oturuyorum artık ayrılmak istiyorum zaten uzun süreli oturma durumumuz yok kayınim da evlenme yaşında ve o evlenince ben çıkacağım ama hemen olsun istiyorum sorunumuz yok evde ama kendi evimi istiyorum
Yeni gelinin onceligi ayri ev olucak. Bu sebeplede sen o evde kalirsin kaynananda sana kalir. Bu yuzden kaynin evlenmeden ayir evini derim.

Yok allah korusun öyle bişeyi kayinvalidemde istemiyor o geliniyle de bi süre oturmak istiyor tanimak için
Tanışmak için aynı evde mi oturacakmış? :KK57: O mu alacakmış koynuna? o_ODiyelimki sevmedi, sevemedi. Napacakmış? Boşa mı diyecekmiş oğluna. :KK14: Töbe yarabbiiimmm :KK53::KK53:

Bahaneye bak taniyacakmis gelini oglu begenip anlasip evlenicek o testten mi gecirecek kriterlerine uymazsa iade de etsin töbe yarabbim
Buyuk konusmayayimda evleneli temmuzda 5 sene olucak 9 aylik oglum var maddi olarak zor zamanlarimiz da oldu ama buyuk konusmayayim asla istemem boyle bir seyi esim tek cocuk ailesi bastan beri beraber yasamak istiyordu en basindan tavrimi koydum dusunemiyorum oyle oldugunu en iyisi de olsa ayni cati altinda olmazz

kendim için aklımın ucundan geçirmeyeceğim bir şeydir.

ama çevremde gözlemlediğim kadarıyla kimse de memnun değil.

KK da gördüm bir kaç kişi, memnunuz diyen, onları da takibe aldım :)

genelde memnun olan kişiler bile özellikle çocuktan sonra sıkıntı yaşıyorlar.

Hep merak ederim, bastan beraber oturmak neden kabul edilir ki?

bizim evleneceğimiz dönemde kayınvalidem eşini kaybetti zaten adam çok hastaydı beni bırakmayın tek kalamam falan dedi bende çok üzülüyordum haline çünkü eşine çok aşıktı falan..
nikahımız 6-7 ay öncesinden kıyılmıştı askerlik vs için,madem öyle beraber yaşayalım dedik bizim düğünümüz olmadan önce 5 ay falan yaşadım sonra eşime dedim ki eğer ayrı eve çıkmıyorsak düğün iptal çünkü dayanılacak gibi değildi..
alt kata indik ama olsun kendi evim var en azından kapım ayrı..
diyeceğim o ki herkesin kendi açısından bazı sebepleri vardır hiç kimse kötü olmak için çıkmıyor aynı eve o an şartlar onu gösteriyor..
ama konu sahibi ve diğer tüm beraber yaşayan hanımlar yol yakınken evleri ayrırın bir evin tek hanımı olur.
benim kv herşeye karışıyor hala bile karışıyor ama yinede ben neyse şükür ki beraber yaşamıyoruz deyip yutuyorum..

Canım insanlar çeşit çeşit..
Ben 6 yıl beraber oturdum.. Çok rahat yaşadım K.validem melek gibidir her sabah öperek uyandırdı kahvaltı hazır diye :KK200:
Çocuklar peşpeşe gelincede çok yardımcı oldu. 6senelikken artık çocuklar kendini kurtardı sende kendi evini bil geçinmeyi öğren dedi ve o ayırdı Beraber ev aradık..
Halada melek gibidir. İnsan neyse o değişmiyor..
Ben çok şanslıymışım okuduğum yorumlara çok üzüldüm..
Kötü k.validesi olanlara allah sabır versin.

Allah tan ki sorununuz yok bu bile şükür sebebi
İnşaallah tez zamanda evine çıkarsın

Back
X