kayinvalideyle oturmak ?

Herkes kabul etmez tabi şimdi kız arıyoruz istiyoruz felan i.yanıma alacam diyor istemeyenler oldu tabi valla ona göre bulsun artık bulamazsa da ben yine oturmam yani bananede ben karışmam kararlıyım zaten ayrilmaya nasip olursa bu yazı koydum kafaya ben

Ayyy sabrınıza hayran kaldım kolay gelsin..
Ne manyak anneler var ya.
Kız bakıyormuş da yanında oturacakmış.
Kendi sanki haremi kurmuş da şehzadesine saray adabında kız yetişterecek manyak!!!
Valla kabul eden kız ve ailesinde akıl yok. Benim kızımı tanımak için şart koşacaklar ben de olur diyeceğim!!
Gerçi sizin de anneniz de kabahat var.
Biz severek evlendik ama anası babasına annem hep kendini gösterdi. Kızımı üzen olursa düğünü de iptal ederim, kızımı da göstermem dedi geçti. Hala çekinirler annemden. Sıkar biraz bizle otur demesi.
Baştan kabul etmeyecektiniz.
Bana teklif ettiler hayır dedim geçtim.
Şimdi atama dolayısıyla başka şehirdeyiz, on günlüğüne annelerin olduğu şehre gidicez. Benim annem de kayınvalide de aynı şehirde. Ben eşime dedim valla babası ve kardeşleri varken hiç rahat edemiyorum ve annemde bir hafta kalacağız ama kayınvalidede en fazla üç gün mümkünse iki gün kalacağız.
Nerede kaldı beraber yaşamak ben bir hafta kalamıyorum yahu..

Kızlar kayinvalideile oturmak hakkında ne dusunuyorsunuz aranızda oturan var mi ben bir buçuk sene olmak üzere evleneli ve kayinvalidemle oturuyorum artık ayrılmak istiyorum zaten uzun süreli oturma durumumuz yok kayınim da evlenme yaşında ve o evlenince ben çıkacağım ama hemen olsun istiyorum sorunumuz yok evde ama kendi evimi istiyorum
benım hayatta kabul etmeyecegım bırsey mecburı sebepler olur bırlıkte kalınır ama ev ev ustune olmaz..
bır kere rahatca bırbırınıze sırnasamazsınız, sevısemezsınız, kavga bıle edemezsınız, duşa gırmek, uzanmak ayyy hersey problem...
evımde esım dısında bır ıkıncı erkek ya da ıkıncı bır kadın ıstemem acıkcası.
mecburı durumlarda kalınır bırlıkte ama kalıcı degıl gecıcı surelı olarak..
onlarda hastalık olur, logusalık donemı olur, bakıma muhtac olurlar alr bakarsınız yada sızın bebegınız falan olur bakmak ıcın gelırler ama onun dısında gule oynaya ne kendı annemle ne kayınvalıdemle aynı evde sureklı yasamam..

benım hayatta kabul etmeyecegım bırsey mecburı sebepler olur bırlıkte kalınır ama ev ev ustune olmaz..
bır kere rahatca bırbırınıze sırnasamazsınız, sevısemezsınız, kavga bıle edemezsınız, duşa gırmek, uzanmak ayyy hersey problem...
evımde esım dısında bır ıkıncı erkek ya da ıkıncı bır kadın ıstemem acıkcası.
mecburı durumlarda kalınır bırlıkte ama kalıcı degıl gecıcı surelı olarak..
onlarda hastalık olur, logusalık donemı olur, bakıma muhtac olurlar alr bakarsınız yada sızın bebegınız falan olur bakmak ıcın gelırler ama onun dısında gule oynaya ne kendı annemle ne kayınvalıdemle aynı evde sureklı yasamam..

Evet öyle oluyor zaten eşimle muhabbet etmedigim günler oluyor bazen artık sabrın yok zaten şimdi zaten kış bide doğum yapacakm şu an çıkamam da sürekli yaza durumlar el versin nasip olsun diye dua ediyorum

Evet öyle oluyor zaten eşimle muhabbet etmedigim günler oluyor bazen artık sabrın yok zaten şimdi zaten kış bide doğum yapacakm şu an çıkamam da sürekli yaza durumlar el versin nasip olsun diye dua ediyorum
zor valla bastan kabul etmeseymısınız keske..

Canım şimdi karışmam der çocuğa ama bezini değiştirirken bile şöyle yap böyle yap der
Emzirirkende yok öyle tutulmaz falan oooooofffffffffffffffffffff karışır canım karışır

Su devirde kaynanayla oturmak bana cok ters geliyor... Kocamla ozelim oldugunda ne olacak ? Onlarin varligi bile beni rahatsiz eder yatarken... Cok zor... Kaynanayi gectim kayinpederin varligini bile bile o evde nasil rahat hareket ederim?

Kendi evi gibisi varmi insanin istedigin gibi yaşa kimsenin sorumlulugunda degilsin...

O hatayı yaptım evvel yıllar önce
Hala o psikolojiyi yasiyorum.
Yani hassas insan isi degil boyle seyler hastalik sahibi oldum.
K.v k.p falan ayni evde oturan insanın rahat,gamsın falan olması lazim.

Merhaba arkadaslar, benim erkek arkadasimda evlenip bir sure annesiyle oturmayi teklif etti. Evleri dublex, ve yeri cok ama cok guzel biyerde. Annesi babasi ve ben hepimiz calisan insanlariz. Annemin sana faydasi olur zarari olmaz para biriktiririz dedi. Simdilik tum ailesiyle cok iyi anlasiyorum cok seviliyorum ama evet demeden once bidaha dusunmek istedim. Siz olsaniz ne yapardiniz.

Anlasiyosanız ne güzel ama ne kadar iyi de olunsa ev ev üstüne olmaz derler herkes kendi düzenini ister kaynanan kayinbaban kayninla mi yasiyosun yani

Merhaba arkadaslar, benim erkek arkadasimda evlenip bir sure annesiyle oturmayi teklif etti. Evleri dublex, ve yeri cok ama cok guzel biyerde. Annesi babasi ve ben hepimiz calisan insanlariz. Annemin sana faydasi olur zarari olmaz para biriktiririz dedi. Simdilik tum ailesiyle cok iyi anlasiyorum cok seviliyorum ama evet demeden once bidaha dusunmek istedim. Siz olsaniz ne yapardiniz.
Tabiki Hayır şimdi iyi olur aynı eve çıkınca hersey batar tecrübeyle sabit..

Kızlar kayinvalideile oturmak hakkında ne dusunuyorsunuz aranızda oturan var mi ben bir buçuk sene olmak üzere evleneli ve kayinvalidemle oturuyorum artık ayrılmak istiyorum zaten uzun süreli oturma durumumuz yok kayınim da evlenme yaşında ve o evlenince ben çıkacağım ama hemen olsun istiyorum sorunumuz yok evde ama kendi evimi istiyorum
uzaktan sevin birbirinizi. hiiç dertsiz başını ağrıtma. bir an önce ayrıl kendi evinizi kurun

Evlenirken nasil bir toz bulutur ki birlik oturalim dendiginde o kara bulutu goremiyorsunuz.
Benim icin evlilikten vazgecme nedeni olurdu eger basima gelseydi.gelmedi.net yani.
Degil kv ile esimle kendi ailemlede oturmazdim.
Tek cikmay ontemi isyan bayragi cekip hirgur cikarmak.benim bi arkadasim boyle yaparak1 ay icinde cikti

bence çok saçma bir düşünce ben oturmam elalemin kadının adamın evinde şuan evli değilim ama sözlümün anne babasıyla çok mesafeliyim yani öyle yaklaşmam her ne kadar çocugunu sevsemde bana hep yabancı gelicekler ve evlenince anne baba nasıl dıcem onları dusunuyom şimdiden çok uzattım ama saçma obaştan oturmak bana göre.

Back
X