Kayınvalideyle tartışmıştık ama ufak bir operasyon geçirdi, sizce ziyarete gitmeli miyim?

Firework27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
105
Puanlar
53
Kv ile 2 ay önce çok fena tartıştık ağzıma geleni saydım (küfür hakaret yok)
bugün ufak bir ameliyat oldu sizce hastaneye mi gideyim evine mi
Hastaneye gidersem tek gitmek zorundayım
Ama nişanlım da beraber gidelim bir gün dedi
Sizce?

Son düzenleme:
Ben de eve ona ortam yaratmamak için gitmek istemiyorum ama tek gitmek zorundayım maalesef

Olay ne bilmiyorum ama nişanlım anneme ağzına geleni saysa bir daha nişanlım olamaz. Daha evli değilsiniz bir şey değilsiniz ne yaşadınız da ağzınıza geleni saydınız? Şok
Olayı bilmediğiniz için böyle yargılamanız çok normal, karşınızdaki insan size iftira atıp da ikili oynayıp seni istemiyorum derse çok da güzel sayarsınız..

Olayı bilmediğiniz için böyle yargılamanız çok normal, karşınızdaki insan size iftira atıp da ikili oynayıp seni istemiyorum derse çok da güzel sayarsınız..
E muhatap olmayın o zmaan Alla allaa gururunuz haysiyetiniz yok mu

E muhatap olmayın o zmaan Alla allaa gururunuz haysiyetiniz yok mu
Olmuyorum ki 2 aydır karakterime ters ama ameliyat olduğu için gitmem lazım en azından haksız duruma düşmem

Malesef işin içine sevgi ve emek girince öyle kolay olmuyor
canım hayatın boyunca o kadın hep karşında duracak sevgi emek falan iyi guzel ama yani bir gün annesını tercih edrse sap gıbı kalırsın ortada

Olmuyorum ki 2 aydır karakterime ters ama ameliyat olduğu için gitmem lazım en azından haksız duruma düşmem
E ağzınıza geleni saydıysanız biter yani bir daha görüşülmez. Ameliyat filan da mühim değil. Nişanlınız da adam olsaydı ayrılırdı sizden zaten.

canım hayatın boyunca o kadın hep karşında duracak sevgi emek falan iyi guzel ama yani bir gün annesını tercih edrse sap gıbı kalırsın ortada
Sap gibi kalacağımı kim söyledi ki gayet de ayaklarımın üzerinde duran biriyim ayrıca toy da değilim :)

Yavrucum o kadın senin nişanlını doğurdu. Armut dibine düşer. O zaman ayrıl gitsin niye şimdiden bu kadar yüz göz oldunuz?

Yavrucum o kadın senin nişanlını doğurdu. Armut dibine düşer. O zaman ayrıl gitsin niye şimdiden bu kadar yüz göz oldunuz?
Nişanlım annesine karşı beni savunduğu sürece bir problem göremiyorum ayrıca insan ailesini seçemiyor

Doğru söyle kv misin görümce mi

`