Kayınvalideyle tartışmıştık ama ufak bir operasyon geçirdi, sizce ziyarete gitmeli miyim?

Kedigibi1453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
113
44
28
26
Kv ile 2 ay önce çok fena tartıştık ağzıma geleni saydım (küfür hakaret yok)
bugün ufak bir ameliyat oldu sizce hastaneye mi gideyim evine mi
Hastaneye gidersem tek gitmek zorundayım
Ama nişanlım da beraber gidelim bir gün dedi
Sizce?

Son düzenleme:
Olay ne bilmiyorum ama nişanlım anneme ağzına geleni saysa bir daha nişanlım olamaz. Daha evli değilsiniz bir şey değilsiniz ne yaşadınız da ağzınıza geleni saydınız? Şok
Olayı bilmediğiniz için böyle yargılamanız çok normal, karşınızdaki insan size iftira atıp da ikili oynayıp seni istemiyorum derse çok da güzel sayarsınız..

Olmuyorum ki 2 aydır karakterime ters ama ameliyat olduğu için gitmem lazım en azından haksız duruma düşmem
E ağzınıza geleni saydıysanız biter yani bir daha görüşülmez. Ameliyat filan da mühim değil. Nişanlınız da adam olsaydı ayrılırdı sizden zaten.

Olayı bilmediğiniz için böyle yargılamanız çok normal, karşınızdaki insan size iftira atıp da ikili oynayıp seni istemiyorum derse çok da güzel sayarsınız..
Yavrucum o kadın senin nişanlını doğurdu. Armut dibine düşer. O zaman ayrıl gitsin niye şimdiden bu kadar yüz göz oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…