Tek kayınvalide olsa yemin ederim tamam kabul ederim ömür boyu bu on beş tatilde iki görümcem gelecek çocuklarıyla e elti ve 4 çocukta var tabi eşim değişik bişey konuşamıyorum bile konuştuğum gibi ağlamaya başlıyor ne yapacağımı bilmiyorum kaynanm iyi güzelde sürekli oğlunun yanında diyorki ben bu koca evde hayatta tek yaşayamam kısım var diyor buyusun ben okula götüreceğim falan oğluna tabi sen götüreceksin diyor of bilmiyordum böyle olacağını ve eşimle görücü usulü tanıştık aileler tanışıyırdu adamın varlığından haberim yoktu iki yıl beraber kalır ayrılacaktık şimdi ömür boyu diyor annem mutfak ihtiyaclarımın hepsini aldı bilmiyorduk tost makinesi bile odamda eşime dedim sinirlendirme yakarım diyorBaştan hata...
E eltiye de laf söylemeye hakkınız yok,kadının kayınvalidesine gelme sıklığına karışamazsınız malesef.
Şuraya odaklanın, eşiniz sizin çok çok istediğiniz birşeyi yapmıyor!
İnsan yapmaz mı?
Nasıl sevgi ve saygı anlayışınız var?
Bunu tartışın...
Baştan kabul ettiniz,hata tamam.Yaşadınız gördünüz olmuyor.Bu hatanın bedelini ömür boyu ödemek zorunda değilsinizki.
İkna etmeye çalışın.
Neyseki insanlar iyiymiş.Yani şuanda ateş hattında gibi değilsiniz madem rahat olun.
Valide melek gibi ise onunla konuşsanız olmaz mı ki.
Sizle sorunum yok ama kendi evim olsun istiyorum gibisinden...
Görümceler filan da varmış,kalabalık yahu,sadece valide değilki.
Zor bişey...
Eşi ikna etmenin yolu da sizden geçer.
Siz bilir,tanırsınız.
Kayınbabamın durumu var hatta bir evleri var kirada başkaları kalıyor adam gazi hem o maaşı alıyor hemde kendi maaşını isteseler herşey olurMaddi durum yoksa ayrı eve çıkmak büyük saçmalık. Gaz, elektrik, su açtırma parası bile dünyanın masrafı.
Eşya, faturalar, ısınma, kira nasıl halledeceksiniz anlayamadım.
Benimde güya farklı olacaktı şimdi kaldık bakalım kaynana evinde ne yaparsan yap ikna olmazlarBana 2 yİl denilmişti bilseydim yaparmıydım
İki yıl demiştim ailesine ben bilmiyordum diyor sen benim hayatıma girdin benim hayatım hep böyleydi diyor artık sevgimden bitmeye başladı bilmiyorum nasıl bir yere düştümevlenirken hiç düşünmedinmi bunları, aşık olduğum adamla evleneyim yetermi dedin. eşin neden ayrılmak istemiyo imkan yok diyemi. kv ile aran iyi madem ona söyle ayrı ev istiyorum diye o ikna etsin kocanı
Kavga etmekten ayrı bu sefer hepsi düşman olacaklarBenimde güya farklı olacaktı şimdi kaldık bakalım kaynana evinde ne yaparsan yap ikna olmazlar
Kavga çıkarmaya bahane arıyorum ya kavga edecegim yada gidip deli raporu alicam
Eşlerden malum çok aileci Allah yardımcımız olsun ne diyelimKavga etmekten ayrı bu sefer hepsi düşman olacaklar
İzin yok çalışmaya ne demek Totunu kaldır ya çalışmak kurtulmak olurdu zaten benim için bilip bilmeden yazmayınÇocuk yokken bir zahmet totonu kaldırıp çalışmayı denesen. Önce imkan sağla sonra ev için ikna edersin
Ben olur demedim ailesine 2 yıl dedim adam kalkmış haberim yoktu diyor ve görücü usulü evlilik çok temiz falan diyorlardı bizde mal gibi evlendik konuyu açamıyorum ki adam ağlıyor çocuk gibiİkna mı? Bile isteye gittikten sonra ikna çabasına aklım sırrım ermiyor. Adam size söz vermemiş ki, siz öyle yaşamaya evlenirken olur vermişsiniz şimdi neyin iknası?
Görücü usulü evlilik bile aileler karar vermişti bana kalsa ömür boyu evlenmedim gül gibi hayatım vardı adamın ailesinede iki yıl dedik kocam haberim yoktu diyor nişanlılık döneminde eşimle konuşmadım desem yeri olur ben çok çekingenim ne gelse başıma bundan geliyor ezselwrde beni çıtımı çıkaramıyorumTamam da sen bastan beraber otururuz demissin oyle buyuk sorunlar da yok. Simdi insanlar ona gore duzenini kuruyor siz de kalkip durup dururken ayri ev diyorsunuz. Bu konuda sizi hakli bulamayacagim kusura bakmayin.
Kaynanayla oturan, kaynanayla beraber yasamanin zorluklarini yasayan sizden once sayisiz insan vardi. Olabilecek seyleri baya baya biliyordunuz yani. Evlenmek bu kadar mi onemliydi de gozunuz gormuyor biseyi. Evleneyim de ne olursa olsun mantigini anlamadim anlamayacagim.
Kabul etmedim sorunda bu görücü usulü evlilik aileler halletmiş eşimle nişanlılık ta konuşmadım bile ailesinede iki yıl dedim şimdide eşim öyle bireyden haberim yoktu diyor diyorki benim düzenim hep bu sen girdin hayatıma ben hayatımı değiştirmem anneme diyorum sabret kızım diyor bilmiyorsynuz ne durumdayım benBaştan madem kabul ettin,niye şikayetleniyorsun.
Ben sizin gibi kadında,erkektende hiç hazetmiyorum.
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyenlerdensiniz.
Ben bir nikahı basayım yola getiririm kafası,böyle oturur çekersiniz sonra.
Bir şeyi ömür boyu çekmeye gücün yetiyorsa kabul edersin,değilse herkese kadında çok adamda yoluma bakarım.
niye ayıp bunu yapamadıktan sonra ne diye evlendim.. sessiz sinema oynamak ıcınmıNekadar ayıp!!
Bilmiyordum bilsem evlenirmiydim aileler aralarında halletmişler ve sadece iki yıl kalacaktık eşim simdi yok diyorniye ayıp bunu yapamadıktan sonra ne diye evlendim.. sessiz sinema oynamak ıcınmı
kayınbabanın parasınsan evinden sana ne? siz kendiniz ödiyeceksinizKayınbabamın durumu var hatta bir evleri var kirada başkaları kalıyor adam gazi hem o maaşı alıyor hemde kendi maaşını isteseler herşey olur
ya aşlah aşkına inan cahilsin. 2 yıl dahi olsa ki yutmazdım bunuda baştan... niye ilk cicim aylarımı kvdeyle kayınbabayla gecıreyım ayni evde delmiyim?Bilmiyordum bilsem evlenirmiydim aileler aralarında halletmişler ve sadece iki yıl kalacaktık eşim simdi yok diyor
Böyle de kendine yazık ediyorsun bırak düşman olsunlar kafanı dinlersin ilerde coxkuklarin olacak bu pisikolojiyle nasıl sağlıklı çocuk yetiştireceğizKavga etmekten ayrı bu sefer hepsi düşman olacaklar
yani isteseler diyorum altınlarım var 80 bin civarında isteseler yine olur sadece örnek verdim eşimin maaşı bin TL bazıları geçinilir diyor ama eşim kabul etmiyorkayınbabanın parasınsan evinden sana ne? siz kendiniz ödiyeceksinizbaşkalarına güvenerek değil
Rica ediyorum dalga geçmeyin yaptık bir salaklık bukada insanın üzerine gelinmezkigerdek gecesinide cümbür cemaat mı gecırdınız:))
Haklısın canim ama adam basta ayrı ev tutcam falan dememiş ki bile isteye gitmiş konu sahibiBoşanma sebebi aslında erkeğin ayrı ev tutmaması
E sen adamla evlenmemişsin ki. Bu nasıl evlenme? Hiç konuşmadan etmeden neden kaderinizi ailelere teslim ettiniz? Adamın durduk yere ağlaması bile normal olmadığını gösteriyor. Durumunuz zor görünüyor. Kaynananızı ikna etmeye çalışın.Kabul etmedim sorunda bu görücü usulü evlilik aileler halletmiş eşimle nişanlılık ta konuşmadım bile ailesinede iki yıl dedim şimdide eşim öyle bireyden haberim yoktu diyor diyorki benim düzenim hep bu sen girdin hayatıma ben hayatımı değiştirmem anneme diyorum sabret kızım diyor bilmiyorsynuz ne durumdayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?