Hayır ailesi durumumuz yok dedi ailemde çok sever eşimin ailesini ikna etmek için herşey yaptılar sonra iki yİl dedim şimdi orada yok diyor eşim benim hatam değilHaklısın canim ama adam basta ayrı ev tutcam falan dememiş ki bile isteye gitmiş konu sahibi
Kusura bakma güzelim senin hatan neden biliyor musun durumları yoksa evlendirmesinler o zaman şu 2 yıl 1 yıl 3 ay yalanlarına inanmayın dicem de 2 yıl sen demissin kendi elinle yapmışsın herşeyi..Hayır ailesi durumumuz yok dedi ailemde çok sever eşimin ailesini ikna etmek için herşey yaptılar sonra iki yİl dedim şimdi orada yok diyor eşim benim hatam değil
Ben olur demedim ailesine 2 yıl dedim adam kalkmış haberim yoktu diyor ve görücü usulü evlilik çok temiz falan diyorlardı bizde mal gibi evlendik konuyu açamıyorum ki adam ağlıyor çocuk gibi
+10000000Ağlarsa ağlasin napalim yani senin her gün anan ağlıyor haberi var mı?
Al çocuğunu git annenin evine
1 dk bile bekleme
Ayri ev acana kadar da seni gelip almasın
Biraz sesin çıksın sesin !!!
Sinirlendirme beni tost makinesini yakarım diyomus
Valla tepesinde paralarım onu ..
Dik durun .
Çalışmaya izin yok
Ayri ev yok
Adam anasıyla yatacak
Sen köle mısın?
Eşiniz ikna olmuyorsa çocuğunuzu da alıp ailenizin yanına gidin ve ayrı evi kabul etmeden dönmeyin. Şu an her şeyi kabul edip aman o kırılmasın bu üzülmesin dediginiz icin eşiniz tabii ki yanaşmayacak ayrı eve. Başkalarından önce kendinizi düşünün lütfen. Rest çekmeniz gerekiyor ki kaybedeceklerini düşünüp aklı başına gelsin.Merhaba Bayadır yazamıyorum bi kaç konu açmıştım beni öncede bilirsiniz belki ev üstüne gelin gittim ben yaklaşık iki yıldır beraber yaşıyoruz eşimi de bi türlü ikna edemiyorum ömür boyu ailemle yaşayacağız diyor ne yapıcam sorun kaynanam değil kaynanam melek gibidir görümcelerümde normal iyilerdir tek sorun özel hayatımın olmayışı ve eltimin sürekli bizde oluşu 4 çocukla beraber tabi iş güç bitmiyor eşimde ikna olmuyor gerçi ikna olsada imkan yok ahacı kafam ah ne yapmam lazım nasıl eşimi ikna edicem yardım edin lütfen
Benim evim ayri ama ne sorunlar yasadim bari kaynanan iyiMerhaba Bayadır yazamıyorum bi kaç konu açmıştım beni öncede bilirsiniz belki ev üstüne gelin gittim ben yaklaşık iki yıldır beraber yaşıyoruz eşimi de bi türlü ikna edemiyorum ömür boyu ailemle yaşayacağız diyor ne yapıcam sorun kaynanam değil kaynanam melek gibidir görümcelerümde normal iyilerdir tek sorun özel hayatımın olmayışı ve eltimin sürekli bizde oluşu 4 çocukla beraber tabi iş güç bitmiyor eşimde ikna olmuyor gerçi ikna olsada imkan yok ahacı kafam ah ne yapmam lazım nasıl eşimi ikna edicem yardım edin lütfen
+1000Ağlarsa ağlasin napalim yani senin her gün anan ağlıyor haberi var mı?
Al çocuğunu git annenin evine
1 dk bile bekleme
Ayri ev acana kadar da seni gelip almasın
Biraz sesin çıksın sesin !!!
Sinirlendirme beni tost makinesini yakarım diyomus
Valla tepesinde paralarım onu ..
Dik durun .
Çalışmaya izin yok
Ayri ev yok
Adam anasıyla yatacak
Sen köle mısın?
Hayır ailesi durumumuz yok dedi ailemde çok sever eşimin ailesini ikna etmek için herşey yaptılar sonra iki yİl dedim şimdi orada yok diyor eşim benim hatam değil
İzin yok çalışmaya ne demek Totunu kaldır ya çalışmak kurtulmak olurdu zaten benim için bilip bilmeden yazmayın
Görücü usulü evlilik bile aileler karar vermişti bana kalsa ömür boyu evlenmedim gül gibi hayatım vardı adamın ailesinede iki yıl dedik kocam haberim yoktu diyor nişanlılık döneminde eşimle konuşmadım desem yeri olur ben çok çekingenim ne gelse başıma bundan geliyor ezselwrde beni çıtımı çıkaramıyorum
hmm o zaman birşey diyemeceğim aileniz yakmış başınızı baştan.Kabul etmedim sorunda bu görücü usulü evlilik aileler halletmiş eşimle nişanlılık ta konuşmadım bile ailesinede iki yıl dedim şimdide eşim öyle bireyden haberim yoktu diyor diyorki benim düzenim hep bu sen girdin hayatıma ben hayatımı değiştirmem anneme diyorum sabret kızım diyor bilmiyorsynuz ne durumdayım ben
bin tl mi?yani isteseler diyorum altınlarım var 80 bin civarında isteseler yine olur sadece örnek verdim eşimin maaşı bin TL bazıları geçinilir diyor ama eşim kabul etmiyor
Ya çok özür dilerim ama cevabınızı görünce güldüm,”mal gibi” demişsiniz, anlıyorum siz baya sinirlisiniz ama maalesef söz verip dönmek şu kv ile yaşama konusu için ritüel olmuş. Sonradan gidersiniz, evler kısa sürede ayrılır deyip ayıran, sözünü tutan çok az gördüm. Yahu kocanız harbiden ağlıyor muBen olur demedim ailesine 2 yıl dedim adam kalkmış haberim yoktu diyor ve görücü usulü evlilik çok temiz falan diyorlardı bizde mal gibi evlendik konuyu açamıyorum ki adam ağlıyor çocuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?