Kayınvalideyle yaşamak

Umrasmile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
32
14
3
Merhaba Bayadır yazamıyorum bi kaç konu açmıştım beni öncede bilirsiniz belki ev üstüne gelin gittim ben yaklaşık iki yıldır beraber yaşıyoruz eşimi de bi türlü ikna edemiyorum ömür boyu ailemle yaşayacağız diyor ne yapıcam sorun kaynanam değil kaynanam melek gibidir görümcelerümde normal iyilerdir tek sorun özel hayatımın olmayışı ve eltimin sürekli bizde oluşu 4 çocukla beraber tabi iş güç bitmiyor eşimde ikna olmuyor gerçi ikna olsada imkan yok ahacı kafam ah ne yapmam lazım nasıl eşimi ikna edicem yardım edin lütfen

Çocuk var mı bilmiyorum ama olmasa hadi Başbaşa kalalım dersiniz.Ama çocuk da varsa biraz iş işten geçmiş gibi.Kira Vs derdiniz yoksa şuan hiçbir erkek durduk yere masrafa girmez.

Allah kolaylık versin konuşmaktan başka çare yok.

Suc sende kusura bakma adam kandirdimi seni basta ayri eve cikcaz diye.Onun icin mi kaynanala yasamaya basladin.
Esin bastan dediyse annemle yasicaz diye hakli.Evlenmeden once yasamk istemiyorum deseydin adamda kendine gore yol cizerdi.Simdi de maddi durumda yokmus isin zor.

Nerelisiniz çok merak ettim ?
Böyle bi kaç duyduğum var , hepsi aynı şehirden.
Kültürel bir şeyse sanırım ayrılamazsınız.
Çünkü aileler yanlış anlıyor , kırılıyor , küsüyor.
Tabi o şehirse :)

Ailenin yanına git ayrı ev tutmazsan gelmiyorum de gözünü Korkut ama eşin aileciyse ve ters teperse bilemem tabi

Baştan madem kabul ettin,niye şikayetleniyorsun.
Ben sizin gibi kadında,erkektende hiç hazetmiyorum.
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyenlerdensiniz.
Ben bir nikahı basayım yola getiririm kafası,böyle oturur çekersiniz sonra.
Bir şeyi ömür boyu çekmeye gücün yetiyorsa kabul edersin,değilse herkese kadında çok adamda yoluma bakarım.

Tamam da sen bastan beraber otururuz demissin oyle buyuk sorunlar da yok. Simdi insanlar ona gore duzenini kuruyor siz de kalkip durup dururken ayri ev diyorsunuz. Bu konuda sizi hakli bulamayacagim kusura bakmayin.

Kaynanayla oturan, kaynanayla beraber yasamanin zorluklarini yasayan sizden once sayisiz insan vardi. Olabilecek seyleri baya baya biliyordunuz yani. Evlenmek bu kadar mi onemliydi de gozunuz gormuyor biseyi. Evleneyim de ne olursa olsun mantigini anlamadim anlamayacagim.

istersen dunyada ki tek iyi insanlar olsun .. kavda ediceksiniz
ozel hayatuniz olmicak
belki esyalari bile ortk kullanmayi teklif edicekler buzdolabi cmasir makinasi gibi...
surekli nereye gidiyinuz diue sorulcak ..
Esinin ikna olmasi cok zor malesef

evlenirken hiç düşünmedinmi bunları, aşık olduğum adamla evleneyim yetermi dedin. eşin neden ayrılmak istemiyo imkan yok diyemi. kv ile aran iyi madem ona söyle ayrı ev istiyorum diye o ikna etsin kocanı

Ee kabul etmıcektın baştan .
Adam rahat ohh kira yok bir eli yağda bir eli balda .

Yorumlarda çocuk tek silahın diyen kişilere başma sakın öyle bir hata yapma .
Birşeyleri kabul ettirmek için çocuk ypma. Hayatının hatasını yaparsın.

Durumumuz yok diyorsun gel Kv lerde iyi insanlarmış ev üstüne ev kötü tabi olmaz ama durumu yoksa nasıl olacsk

Ben de 1,5 yil kaynanamla yaşadim. Omrumu yedi omrumu. Kaynanam melek gibi olsa hic derdim olmazdi ama benim kaynana insan degildi. Sizin kaynananiz iyiyse ve ayri eve cikma gibi durumunuz yoksa ozel hayati takmamaya calisin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…