Kayınvalideyle yaşanan sorunlar

Bence konu sahibini anlamak lazım. Şöyle ki yaşadığı seyler kırıcı seyler insanı soğutur kaynanadan. Tepkılerı ilk başta haklı olabılır amaaaa sonra kadın dönmüş yaklaşmaya çalışıyor ve konu sahibi hatalı olmaya başladı . Sanki ilk baştaki hataları yapıyor kv . Ama bırakmış kadın Şen'de yumuşamaya çalış . Çok katısın hıc afffetmezmısın sen ve şunu unutma bir gün Şen'de aynı seylerı yapabılrsın aynı hataya düşersin

Allah bilir niyetimi size göre ne küçük bilmiyorum ama düğün üstün ayrılmamız için olan çaba küçük değil çok yeterli bir sebep bence.
Düğün öncesi neler olduğunu bilmiyorum, gerçekten size haksızlık etmiş de olabilirler, sizin bu yüzünüzü görüp de oğulları için bunu istememiş de olabilirler. Ama ne sorunlar yaşadık hepimiz, 2,5 ayda değil, 8-10 yılda. Bütün iyi niyete rağmen çok adice davrananlar var, o zaman mesafe gerekir. Sizin anlattıklarınızdan yalnızca para hesabı çıkıyor.

Söylenecek o kadar şey var ki hepsini söylesem ya eşimle ben kötü olurum yada eşimin annesi hastanelik olur fenalaşır.Ailemle tanıştım evet ama onlar beni bilir ben onları keşke annemin yanından geçebilse keşke yoksa bu mesafeyi asla koymazdım

Aynen bacım bu kadın cok itici . Evladı oksun
oyle anlar . Bide evlenmelerını istememiş ya belkıde kadın sezmiş konu sahibinin huyunu suyunu belli mi olur anneler hisseder

+1
Usenmeyip yazmissin tum hissettiklerimi
Bunun icin ayrica tesekkur
Bi de sunu anlamiyorum madem kendi yaptigindan son derece ici rahat
Bizim soylediklerimiz fasa fiso ne diye konu acilir
Bildigini oku di mi
Bu kadar kadin yanlis
Bi sen dogrusun kardes
Kadin kapinin onune koysa ki ben koyardim
O zaman anlardin hanyayi konyayi
O bik bik eden kocan nasil kuyruk sIKIstirip geri doNuyo bakalim
Senki bu yasina kadar bir ekmek almamissin kolaydi oyle ev alip esya dosemek
Yapta gorek madem
Hodri meydan

Keşke kV niz kredi çekip size 40 bin liralik eşya alsaymis
Krediyi de oturduğunuz evi kiraya verip odeseymis.
Sizde 1500 lira gelirle bir de kira ödeyip hayırlı evlat kocanizla olan evciliginizin durumuna o zaman baksaydiniz.
Bana kendi çalışmayan bir insanın neye ne kadar harcanacagini belirleme cabasi cok abes geliyor. İster 3 ister 13 akıllarında sizin hayal ettiğiniz şeyler olmayabilir. İlle de hayallerim derseniz de zahmet olacak ama çalışın yapın.

Ayrıca akıllı bir kadınsınız. Ağzınıza geleni saymanız 2 şeye yarar, 1.si eşinizle aranızı bozmaya. Bu da sizin işinize gelmez. Zaten kendi hayalinizdeki düzeni Kurmussunuz. Eşinizi de bunun harika bir fikir olduğuna inandirmissiniz.
2. Si de kV sabır taşı değilse ağzınıza geleni saydiktan sonra sizi kapının önüne koyar. Bu da işinize gelmez.

Ev için kul köle olmam demişsiniz ama olursunuz bence. Şu kadar para harcandı diye bunları yapıyorken inandırıcı değil şu dediğiniz.

ben defalarca defalarca defalarca hata yapmam bir konum var kaynanam düğünde gelenleri cebe atmış diye kayınvalidem düğünden 1.5 ay önce eşime size birşey takılmaz takılan kız kardeşine takıldı demişti hala inanamıyorum bu kadar salak yerine konulmamamıza bize birşeyden anlamayan çocuk muamelesi yapıyor yada salak sanıyor benim asıl kızdığım şey bu arkadan iş çevirip yüzüme gülmesin.

Yani siz açıkça anlatmadıkça siz haklı olsanız bile kimse bilmediği için haksız konuma düşüyosunuz. bu kadın size ne yaptı da bu raddeye geldiniz?
Bakın kv sizi siz de onu yeni yeni tanıyosunuz.
Eşinizin duymasına gerek yok. Siz kv ile karşılıklı olarak saygılı bir şekilde konuşunca hastanelik olmaz. Hemen kestirip atmayın.

Kadın yine iyi niyetli. Çocuğu kadının kendi evine almıyor, gelin bik bik ötüyor. O da hala evinde tutuyor. Bunun bir ortası yok mu ya, gelinine çektirmeyen kayınvalide, kayınvalideye saygısını eksik etmeyen gelin..

Aynen bacım bu kadın cok itici . Evladı oksun

oyle anlar . Bide evlenmelerını istememiş ya belkıde kadın sezmiş konu sahibinin huyunu suyunu belli mi olur anneler hisseder
hıhı büyük bir hadsizlik yaptı ezilen o oldu hareketi karşısında kişisine göre muamele var bende

bizi ayırmaya geldiklerinde anneme bana birşeyler oluyor deyip evden dışarı çıkmış annem demiş merdivende bayılır düşer birşey olur ben aşağıdan eve gelirken merdivenin başında kendisini herşeyi dinlerken buldum böyle durumlar olmasın diye tek görüşmüyorum eşime bunu söyleedim açıkça

Ya bu tamamen niyetlerle alakali
Konu sahibini iyi niyetli bulmuyorum
Kendi kuyusunu igneyle kendi kaziyor
Farkinda degil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…