Kayıplarla kaybolmak

Delirella

2 si cennet 3 meleğin annesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
6.431
8.266
198
Arkadaşlar merhaba,

Yaşadıklarım sonrasında içim doldu, burada yazıp paylaşasım geldi. Bazılarınız biliyor 2018’den beri 2 gebelik 2 erken doğumla bebeklerimi kaybettim... Biri doğarken öldü diğeri 3 gün yaşadı. Günleri yokmuş bu fani dünyada...

2018’de etrafımda beraber hamile olduğumuz arkadaşlar doğurdu, minik meleklerinin doğum günlerini kutlamaya başladılar.
2019’da etrafımda beraber hamilelik geçirdiğimiz arkadaşlarım ise teker teker doğurmaya başladı, Rabbim hepsine sağlıkla nasip etsin

Gelin görün ki çevremde bunları gördükçe eksik, kaybolmuş, amaçsız hissediyorum. Deniyorum deniyorum muvaffak olamıyorum, herşey yarım, kırık dökük... Bazen zaman dursun istiyorum...

Bebeklerimin içimdeki yerleri hala acıyor Nasıl geçecek bilmiyorum, bazen hiçbir şey olmamış gibi yaşamıma devam etmeye çalışıyorum bazen de bu akşam olduğu gibi içim dolup taşıyor, boğazımda düğüm, içim yangın yeri...

Sizlerle paylaşmak istedim.

Rabbim kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı, ağlayan anneler, kefene sarılan bebekler olmasın

sevgiler,

Son düzenleme:
Cennette seni karşılasınlar inşallah. Ben de 2 kez düşük yaptım acısı icimde. Rabbim sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kayıplarının sebebi nedir aktı ay arayla bi kimyasal bir kürtaj olmuş biri olarak seni çok iyi anlıyorum Rabbim tez zaman nasip eder inşallah sağlıklı bi hamilelik ve evlat sana da bana da tüm isteyenlere

Kayıplarının sebebi nedir aktı ay arayla bi kimyasal bir kürtaj olmuş biri olarak seni çok iyi anlıyorum Rabbim tez zaman bafip eder inşasalkah sağlıklı bi hamilelik ve evlat sana da bana da

ilki enfeksiyon denildi ikincide tanı yok, kasılmaları hissedemedim ta ki doğuma kadar.

Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin, isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin inşallah

Evlat acısı zor ama sonsuz evlatlarımız var anne babayız.Bende iki evlat kaybettim 6 aylik 3 gün yaşadılar.8. Tüpbebek denemesinde sonra ikiz gebelikti.Yine hamileyim 9. tüpbebek denemesinde.Ne güzel ki normal yolla hamile kalabiliyorsun Rabbim birdaha yaşatmasın İnşallah

İnsALLAH en kisa zamanda hamile kalir, bebeginizi buyutmek nasib olur size
Bir arkadasimin 6-7 yildir bebegi olmuyordu. Aslinda bir kere hamile kaldi ama 7ci ayinda bebegin gelisimi durdu galiba.
Şuan 7 aylik hamile, cok sukur her sey iyi.
Uzmeyin caninizi lutfen.
ALLAH bebek sahibi olmak isteyen her kese bebek nasib etsin insALLAH.

Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bu kez

Ben sadece 1 kez bebegimi kaybettim ve bunun icin teselliyi sadece Allahta buldum kun fe yekun 'allah ol der olur' hep bunu soyle senin icin dua edicem rabbim acini dindirsin ve hayirli zamanda hayirli evlat vermesi icin ben suan 5+5 teyim ve hala bi bağ kuramadim bebegimle onu kaybetme korkusu var icimde rabbim onun yuzusuyu hurmetine insallah o kokuyu icine sindirsin

Sabır sabır sabır.. Ben de bir düşük yaptım, ardından tekrar hamile kaldım ve doğumdan bir ay sonra kalp anomalisi nedeniyle bebeğimi kaybettim. Sabrettim, buna da şükür dedim. Rabbimden hep hayırlısını diledim. Şimdi 8 aylık meleğim iceride uyuyor babasıyla. Rabbim bana nasip etti evladımı sağlıkla kucaklamayı, inşallah size de nasip etsin. Sabırlar diliyorum... Bol bol dua edin..

sizin için dua edeceğim rabbim ferahlık versin hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasibetsin.uzmeyin lütfen kendinizi.vardir rabbimin bir bildiği.
Çok üzüldüm, Allah sabır versin. Ve size çok kolay, güzel bir gebelik sonrası kolay doğumla çok ama çok sağlıklı bir evlat versin Rabbim tez zamanda. İçimden gelerek ediyorum bu duayı.
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bu kez

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar İçim dolup taşıyor bazen işte, tutamıyorum... Anne olmak istiyorum ama üçüncü kez kaybetmekten de korkuyorum. Her gebelikte toprak bir evladımı aldı işte...
Hamile olanlarınız inşallah sağlıkla kucağına alır meleklerini, hamile olmak isteyenlere de Rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşallah

ilkinde daha umutluydum canım, sabrettim ama ikinci kez yaşayınca aynı kaybı ne kanadım kaldı ne de kolum...

allah yardımcın olsun kader işte imtihan dünya sabret allahımız illa bunun tadını tattırcak üzme güzel kalbini kafanı herşeyin bi anlamı var dünyada sabret canım benim seni cok iyi anlıyorum...

Çok çok üzüldüm.
Cennte şefaatçi olurlar hem size hem eşinize inşallah.

insanın içi acırken diğer tarafı düşünemiyor işte...

Cok zor yasadiginiz , sizin icin dua edecegim , insallahtan en kisa zamanda hayirlisi ile saglikli bir bebeginiz olur , cok dusunmemeye calisin bebek mevzusunu , dusundukce insan kahrolur cok iyi anliyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…