- 15 Nisan 2017
- 3.527
- 9.156
- 158
Arkadaşlar merhaba,
Yaşadıklarım sonrasında içim doldu, burada yazıp paylaşasım geldi. Bazılarınız biliyor 2018’den beri 2 gebelik 2 erken doğumla bebeklerimi kaybettim... Biri doğarken öldü diğeri 3 gün yaşadı. Günleri yokmuş bu fani dünyada...
2018’de etrafımda beraber hamile olduğumuz arkadaşlar doğurdu, minik meleklerinin doğum günlerini kutlamaya başladılar.
2019’da etrafımda beraber hamilelik geçirdiğimiz arkadaşlarım ise teker teker doğurmaya başladı, Rabbim hepsine sağlıkla nasip etsin
Gelin görün ki çevremde bunları gördükçe eksik, kaybolmuş, amaçsız hissediyorum. Deniyorum deniyorum muvaffak olamıyorum, herşey yarım, kırık dökük... Bazen zaman dursun istiyorum...
Bebeklerimin içimdeki yerleri hala acıyorNasıl geçecek bilmiyorum, bazen hiçbir şey olmamış gibi yaşamıma devam etmeye çalışıyorum bazen de bu akşam olduğu gibi içim dolup taşıyor, boğazımda düğüm, içim yangın yeri...
Sizlerle paylaşmak istedim.
Rabbim kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı, ağlayan anneler, kefene sarılan bebekler olmasın
sevgiler,
Cok uzuldum yasadaklariniza. Allah sizi cennette kavustursun insallah. Evlat bambaska birsey. Siz ikisinide kavusacagim dediginiz anda ve tam kavusmusken kaybetmissiniz. Allah sabir versinumarim en kisa zamanda saglikli bir sekilde bir evlat sahibi olursunuz hatta acinizi hafifletecek bir kac tane evladiniz olur. Dualarim sizinle...
Allah sabır versin. Bildiğim kadarıyla bebekken ölen çocuk ahirette annesine şefaatçi olacakmış. Onlar masum günahsız. Sizin de imtihanınız böyleymiş.. Herksin ayrı bir derdi var..
amin inşallahAllah (c.c) yardımcınız olsun ve sabırlar versin. Canı veren de alan da Allah elden birşey gelmiyor. İnşallah anneliği tadarsınız, Allah Hz. Yakup’un Hz. Yusuf’a olan hasretini bitirdiği gibi sizin de evlat hasretinizi dindirsin. Duanın açmadığı kapı yok çok şükür.
Ben de 4 aylık ikiz gebelik kaybı yaşadım. Şöyle düşünüyorum bundan sonra iki seçeğinim var: ya bu yas ve üzüntü sürecini atlatamayacağım ya da imtihanımmış, geldi geçti deyip bana sunulmuş hayatı yaşamaya ve keyfini çıkarmaya devam edeceğim. Ben ikincisini seçiyorum.
Bir filozof demiş ki: "ey hayat, her şeyimi elimden alabilirsin ama olaylara vereceğim tepkimi elimdem alamazsın."
lutfen genetik test yaptirin. kadin dogum.drunuzuzla gorusun pihtilasma vb olabilir.ilki enfeksiyon denildi ikincide tanı yok, kasılmaları hissedemedim ta ki doğuma kadar.
Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin, isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin inşallah
Defalarca düşük yapmış biri olarak çok iyi anlıyorum o boğazdaki dugumlenmeleri, boğulmaları, kıskanmaktan öte özenmeleri, olmamislik, yarim kalmışlık hislerini. Olmuyor olmayacak gibi hissediyorsun ama bir taraftan da umut hiç bitmiyor. Üzülme arkadaşım olacak, bir gün olacak. Allah'a bırak.
Başka doktorlara da gittim, pıhtılaşma olunca 6. Ayı bulmuyormuş zaten gebelik, daha erkenden kayıp oluyormuş. Ben ileriki aylarda doğum yapıyorum sürekli. Sadece doktorum hsg istedilutfen genetik test yaptirin. kadin dogum.drunuzuzla gorusun pihtilasma vb olabilir.
Ben de erkem dogumla bebegimi kaybetmistim cok aci. Ama depremde anne baba kardes tum ailemi kaybettim. Beterin beteri var sukretmeli
Insallah en dogru zamanda kucaginiz dolar. Cok uzulmustum kaybettiginiz zaman, hatirliyorum. Allah size sabir, guc, kuvvet versin.Arkadaşlar merhaba,
Yaşadıklarım sonrasında içim doldu, burada yazıp paylaşasım geldi. Bazılarınız biliyor 2018’den beri 2 gebelik 2 erken doğumla bebeklerimi kaybettim... Biri doğarken öldü diğeri 3 gün yaşadı. Günleri yokmuş bu fani dünyada...
2018’de etrafımda beraber hamile olduğumuz arkadaşlar doğurdu, minik meleklerinin doğum günlerini kutlamaya başladılar.
2019’da etrafımda beraber hamilelik geçirdiğimiz arkadaşlarım ise teker teker doğurmaya başladı, Rabbim hepsine sağlıkla nasip etsin
Gelin görün ki çevremde bunları gördükçe eksik, kaybolmuş, amaçsız hissediyorum. Deniyorum deniyorum muvaffak olamıyorum, herşey yarım, kırık dökük... Bazen zaman dursun istiyorum...
Bebeklerimin içimdeki yerleri hala acıyorNasıl geçecek bilmiyorum, bazen hiçbir şey olmamış gibi yaşamıma devam etmeye çalışıyorum bazen de bu akşam olduğu gibi içim dolup taşıyor, boğazımda düğüm, içim yangın yeri...
Sizlerle paylaşmak istedim.
Rabbim kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı, ağlayan anneler, kefene sarılan bebekler olmasın
sevgiler,
Senin de basin sagolsun canimbeterin beteri var, başın sağolsun...
2 gebelik 2 cenaze benim ki de işte...
Insallah en dogru zamanda kucaginiz dolar. Cok uzulmustum kaybettiginiz zaman, hatirliyorum. Allah size sabir, guc, kuvvet versin.
Hangi dr soyledi bunu bilmiyorum ama pihtilasma nedeniyle 8. Ayda bile gebelik kaybi olabilir.Başka doktorlara da gittim, pıhtılaşma olunca 6. Ayı bulmuyormuş zaten gebelik, daha erkenden kayıp oluyormuş. Ben ileriki aylarda doğum yapıyorum sürekli. Sadece doktorum hsg istedi
Canım benim ne zor bir imtihan seninki , dilerim kalan ömründe hep mutlu olursun....hep hayırlı iyi insanlar çıkar karşına...Ben de erkem dogumla bebegimi kaybetmistim cok aci. Ama depremde anne baba kardes tum ailemi kaybettim. Beterin beteri var sukretmeli
Tesekkurler sevgilerCanım benim ne zor bir imtihan seninki , dilerim kalan ömründe hep mutlu olursun....hep hayırlı iyi insanlar çıkar karşına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?