Kayıplarla kaybolmak

sağolun arkadaşlar... Rabbim kimseye yaşatmasın.

baştan beri özele gittiğim için iki kaybı beklemiyorlar zaten. İkincide bebeğe 2 Li test yerine genetik testyapıp Almanya ya da gönderildi bebekte sorun yoktu. Erken doğumu tetikleyen özel bir sebep bulunamadı. Zaten ikinci gebelikte riskli gebelik profesörüne gidiyordum2 haftada 1 doktordaydım. minicik bebeğin hareketini hissederken doğum sancısını hiç hissetmedim hastaneye gittiğimde doğum başlamıştı ne yazık ki...

Gebe kalmakta sorunum yok zaten. Sorun bebeklerin erken doğması. Genetik sorunlar ilk 3 ayda bebeğin düşmesi işe sonuçlanıyor ki ben hem bebeğe test yaptırdım hem de 5. 6. Ayı geçince erken doğdu ikisi de. Tespit edilen bir sorun yok. Stres bile erken dopumu tetikleyebiliyor, çalışıyorum da. Doktorum bir sonrakinde 4. Aydan sonra raporla çalıştırmayacak. Ünlü işim yapmış başka perinatologlata da gittim canım onlar da bir şey bulamadı. Ayrıca serklajım da vardı. Bir sonrakine odaklanacaksın diyorlar. Sadece rahim filmi istedi doktorum, ona bakılacak.

Acını içimde hissettim.. Rabbim yüreğine ferahlık, kucağına sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah..
Bende uğraşıyorum 2 tüp, bir dış gebelik..

Canım benımde 19 haftalık bır erken doğumum var banada enfeksiyon dedıler. tüm tahlıllerı yaptırdım bısey çıkmadı.sımdı yıne hamıleyım ve korkuyorum.
Benım doğumdan önce kanamam vardı son 2 hafta sancı ıle doğum yaptım.hatırlattıgım ıcın üzgünüm ama sanırım benzer şeyler yaşamışız

Acını içimde hissettim.. Rabbim yüreğine ferahlık, kucağına sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah..
Bende uğraşıyorum 2 tüp, bir dış gebelik..

Rabbim sağlıkla versin canım sana da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…