öyle kolayd değil valla hemen ölünmüyor 10 yıl daha yaşasa az mı ?Zeynebin konusu geldi aklıma.dogru diyorsun yarının ne getireceğini kimse bilemez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle kolayd değil valla hemen ölünmüyor 10 yıl daha yaşasa az mı ?Zeynebin konusu geldi aklıma.dogru diyorsun yarının ne getireceğini kimse bilemez
eşiminde ikinci evliliği. ilk evliliğinde ayrıymış kayınvalide. Boşanma sebebi bu değil yani. Bende aynen öyle düşünüyorum. Kızlar varken bana yuklemek ne kadar dogru
5 abla dıyor yanı erkek oldugu ıcın onlarda kalacak cogunlukla.
dogu tabi katılıyorum. ama genelde öyle oldugu icin yazdımvalla canım yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin ama 5 abla bir anne ve en küçük çocukla evleneceksin, ve annem bizde kalacak diye ısrar ediyor riskli bir evlilik, Allah mutlu etsin umarım herşey istediğin gibi gider
ya bence bu gerekçe olmamalı o da evlat diğerleri de evlat
yoğurt o üfleyerek yenecekTecrübeliydiniz madem. Sütü üflüyerek içmeniz gerekirdi.
tövbe :) konu sahibi bu aslinda size bagli. 80 yasinda bir bayan bakima muhtac olur. yapabiliyorsaniz size kalmis. ama bunlari simdi düsünmek sacma evi tutmusunuz ztnöyle kolayd değil valla hemen ölünmüyor 10 yıl daha yaşasa az mı ?
Yooo hemen olunedebilir. belli olmaz o işler.risk ama.olmezse ölene kadar çek ölürse ardında Fatiha oku.kader kismetöyle kolayd değil valla hemen ölünmüyor 10 yıl daha yaşasa az mı ?
kabul etmeyınNikah kıyılmadı daha.
Hiç benmseyemedim şu sırayla bakma işini rabbm ehline muhtaç etsin kv ya da anneme bakma durumum olursa 1 odamı ayırırım sırayıda teklif etmm biri benm annem diğeri eşimn o da mantar gibi yerden bitmesi 80 yaşımdaymş zaten 3 5 yıl sık dişinivalla canım yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin ama 5 abla bir anne ve en küçük çocukla evleneceksin, ve annem bizde kalacak diye ısrar ediyor riskli bir evlilik, Allah mutlu etsin umarım herşey istediğin gibi gider
ya bence bu gerekçe olmamalı o da evlat diğerleri de evlat
Sen ailenn rahatı için o evi tuttuysan kocanda bunu der küçk olsydı evmiz küçk çock olrsa zr olr kocacm derdn
kabul etmeyin diyorum ben de . yoksa cok zorlanırsınızEşimde bende ünv. mezunu insanlarız. Başımızdan tatsız evlilikler geçmiş. 34 yaşındayım ve çocugum yok. Daha rahat ve sakin bir hayat istiyorum. İşten geldiğimde rahatça oturamayacam. Eşimle rahat edemicem. Ablalar annelerini yoklamak için sürekli gelecekler... Çıldırıcammm
iyi de işte ölmeyedebilir ölsün diye gözünün içine mi bakacak ?Yooo hemen olunedebilir. belli olmaz o işler.risk ama.olmezse ölene kadar çek ölürse ardında Fatiha oku.kader kismet
Ev kız tarafı geldiğinde misafirliğe rahat etsin diye öyle tutulmuş kv üzerine alınmasın lütfentövbe :) konu sahibi bu aslinda size bagli. 80 yasinda bir bayan bakima muhtac olur. yapabiliyorsaniz size kalmis. ama bunlari simdi düsünmek sacma evi tutmusunuz ztn
ben konu sahıbı degılımtövbe :) konu sahibi bu aslinda size bagli. 80 yasinda bir bayan bakima muhtac olur. yapabiliyorsaniz size kalmis. ama bunlari simdi düsünmek sacma evi tutmusunuz ztn
evi tuttugunuzda beraber yasayacagınızı ogrendı ısenız evleneceğiniz adamı sorgulamanız gereklı benceben 5 abla var herkez dönüşümlü bakar diye düşünüyodum. Evi tuttugumuzda beraber yaşayacağımızı ögrendim. Ki ben büyuk ev zaten istemiyordum. Gelenimiz gidenimiz olur. rahat etsın dedi. zaten taşınmadık daha. yarın kontrat yapılacak . Ben elimden geldiğince saygıda kusur etmemeye çalışıyorum. Gelir kalır başım üstüne. Ama kızları varken bu bana mı düşer. Kaldıkı bende çalışıyorum. Kadın akşama kadar tek kalacak.
98 yaşında teyze eski toprak![]()
Zeynebin konusu geldi aklıma.dogru diyorsun yarının ne getireceğini kimse bilemez
biliyorumben konu sahıbı degılım