- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Demekki adamın DNA'sında yokmuş spor yapmak. Yapmış, denemiş, bakmış... nıck demiş böyle ömür geçmez... Sporu sevip sevmemek kişilik ve tarz ile de alakalı biraz. Kimi insan sürekli hareket halinde olmayı ister, kimisi de şu iş bitse de dötü devirip yatsam der. Israr ve zorlama ile de bir kaç adım atar, eski haline döner...Hanımlar sevgilimle tanıştığımızda kendisi sporu henüz bırakmıştı ama fiziği hala düzgündü omuzları genişti kolları kaslıydı karın kasları vs belli oluyordu. Son 9-10 ay içinde adamın kolları inceldi yürürken göbeği sallanıyo gıdısı çıktı vs. Tabi ki onu her haliyle seviyorum ama o göbüşü de görmezden gelemiyoruuummBen de tam tersi fiziğime çok dikkat ederim. Sevgilim de yeniden fitnessa başlasın istiyorum ama ne desem nasıl desem bilmiyorum
varsa öneriniz alırım bi dal
Not: fitnessı bırakma gerekçesi de işten sonra kendine ayıracak vakit bulamaması. Kendine ayıracak vakit de şunu ifade ediyor: dizi izlemek, telefondan batak oynamak![]()
Bir öneride bulunmuyorum çünkü bu konuda kalıcı ve istikrarlı sonuçları olan bir öneri olduğu düşünmüyorum.