BEn olsam bende çıkın derimEtmedigimizi nerden biliyosunuz almıyo çıkın diyor dolayli yoldan
Yavaş yavaş beddualar geliyor siper alın kizlarSen cok biliosun .
Saf msn anlamio musun cikacagimuzdan bahsediyorum bende
Ben cevap vereyim. Hııı çok biliyosun sen.BEn olsam bende çıkın derim
Adamın evi onunda.oglu kızı var mecbur mu size ev açamaya iyi yapmış
Keşke kaynanan da eve almasa sizi biraz hayatin gerçeğiyle karşılaşsanız ekmek elden su gölden bedeva hayattan gerçek hayatin zorluğunu öğrenmeniz o esin olucakta öğrense de kendi başınızın çaresine baksaniz baskalrindan medet insaniz
Ve size acılan kapılara nankörlük yapmasanız
Ben cevap vereyim. Hııı çok biliyosun sen.
E kocası koskoca müdürdü amaKocası izin vermiyormuş çalışmasına.
Dinlerler mi sizene derler sonra bakcan mecbursun derlerBöyle insanlar neden evlenir yada büyükler neden evlendirir anlamıyorum
Başlarına bela atsan atılmaz satsan satılmaz
Benim arkadaş var 7ntildir birlikteler 2 yıl flört son 5 yıldır askerlik beklediler tayin beklediler düğün için birikim yaptılar son bir senedir pandemi girdi araya aileler başka şehirler de
Böyle aileler de hicmi akli başında biri yok ki biri de çıkıp hangi akla hizmet bunlar evleniyor diyecek bir baba yiğit yokmu acaba
Al iste bide hamile ikinci çocukta arkadan ohhh maşallah maşallah inşallah insallah
niye yalan konuşuyorsun ondan bahset sen biraz. habire hareket edip duruyorsun insanlara. Haksızsınız işte buradakiler ne yapsın sana.Sen cok biliosun .
Dimi market müdürü ne araştırmalar olmuştu ne banlar olmustuE kocası koskoca müdürdü ama
kızlar çok iyisinizzzz :)Dimi market müdürü ne araştırmalar olmuştu ne banlar olmustu
Her şeyi çok fazla biliyoruzDinlerler mi sizene derler sonra bakcan mecbursun derler
Ama bu çözümsel yaklaşım . Kim mızmızlanacak , kim dertlenecek ? Genç kızlar bakın , kendi hayatının sorumluluğunu alamayan adamlarla evlenmek şöyle dursun , çay bile içmeyin . Hadi bilemediniz evlendiniz diyelim ki bu her evlilik için geçerli , ilk 3-5 yıl sakın bebek düşünmeyin . Kendisini toparlarsa amenna , ama yapamazsa , see you deyip uzaklaşın . Hayat bunlarla uğraşmak için çok kısa ve çok değerli .Aslında avantaja çevirebilirsin o bebeğine baksın sende çalış işe gir.Bebeğin için emin ol müstakil ev ve kv avantaj .Hem sende çalılırssan para biriktirin ev alın alabilirseniz .
Senin kaynana acıdım kız valla yazık o kadına. Merak etme çok kalmazsın orada da. kadina da boyleysen o da çıkarır evdenSen cok biliosun .
Kovmuşlar artık.Dayıların evinden nasıl çıktınız konu sahibi ben ömür boyu orda yaşarsınız sanıyordum
Kos fazla gelmiş olabilir o yüzden sadece kocaliga terfi etmiş olabilir. Yine de çok biliyormuş gibi davranmayayım.E kocası koskoca müdürdü ama
Etmedigimizi nerden biliyosunuz almıyo çıkın diyor dolayli yoldan
Hiç anlamıyorum. Ne evlendiren aileyi ne de ay evleneyim de esimin dayisinin evinde yasayayım diyeni.Böyle insanlar neden evlenir yada büyükler neden evlendirir anlamıyorum
Başlarına bela atsan atılmaz satsan satılmaz
Benim arkadaş var 7ntildir birlikteler 2 yıl flört son 5 yıldır askerlik beklediler tayin beklediler düğün için birikim yaptılar son bir senedir pandemi girdi araya aileler başka şehirler de
Böyle aileler de hicmi akli başında biri yok ki biri de çıkıp hangi akla hizmet bunlar evleniyor diyecek bir baba yiğit yokmu acaba
Al iste bide hamile ikinci çocukta arkadan ohhh maşallah maşallah inşallah insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?