Kaynana belası !!!!!

Çok kızgınsınız tutmayın istemiyorsanız ve bunu paylaşmayın bu kadar gerilecek bişey yok... Kayınvalidenizin huyunu biliyorsanız he deyin geçin... Ben ne yaşanırsa yaşansın kullandığınız kelimelerin bir anne için kullanılmasını tasvip etmiyorum.Anlaşamıyorsanız mesafe koyun sevmeyin ama saygı bir zorunluluktur sizde anlatım tarzınızda onu göremedim ben... Kusura bakmayın... inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bebek dilekleri için sagol

ne esin icin ne kaynanayi mutlu etmek icin op elini sadece kendi iyiligin icin op.esinin tavrindan kaynananin dedikodusundan kurtulmak icin op bayramin mubarek olsun de gec.bebegini kendini dusun.bu kadar kendini yipratma..

Düşük tehlikem vardı hep onu bahane ediyor esim ama o kadının ağzı durmaz esimle dün konusuyoduk annesi için inşallah geberir dedi öyle deme falan dedim ama hak ediyor
Ee eşiniz de bunları diyorsa neden öpüyorsunuz elini? Kendi annesinin yaptıklarının farkında, kurbanda sizin ailenizin elini neden opmesin ki?Sapla samanı ayiriyordur herhalde

Ayrica hamileliginizi güzel geçirin lütfen. Bebekler anne karnında her şeyi hissediyorlar. Hamileyken gergin ve stresliyseniz bebeginizin de öyle olacağını düşünüyorum ben ve sorunlu bebekle ugrasmak gerçekten çok zor. Şimdiden hayırlı dogumlar

Nedir bu gelinlerin kv lerden çektiği
image.webp

Mrb arkadaşlar kv benle eşimi ayırmak için elinden geleni yaptı . Altli ustlu oturuyoruz suan ne kadar sinir olsam da esim için . Hep kavga ettik ve konuşmaz benle size sorum sizce bayramda o pis elini opmeli miyim ? Kurban bayramında da esimle benim ailemin yanında olucaz ondan !!!
Sevmek zorunda değilsin saygı duymak zorundasın fikri tam bi safsata. Malesef bazı insanlar eşinin annesi dahi olsa saygı gösterilmeyi hak etmiyorlar hemde gram haketmiyorlar. O yüzden saygı duymak zorunda da değilsin ama kendi yuvan dağılmasın diye saygı duyuyormuş gibi rol yapabilirsin. Ben mesela öyle yapıyorum mümkün olduğunca az görüşüp (ondada eşim yokken asla görüşmem kendisiyle) eşimin yanında maske takıp rol yapıyorum, mümkün mertebe de az muhatap oluyorum. Ama bana karşı saygı çizgisinden çıkarsa bende çıkarım. Elini öpme meselesinde de sırf adettendir diyip öpebilirsin, içinden geliyorsa...

Sevmek zorunda değilsin saygı duymak zorundasın fikri tam bi safsata. Malesef bazı insanlar eşinin annesi dahi olsa saygı gösterilmeyi hak etmiyorlar hemde gram haketmiyorlar. O yüzden saygı duymak zorunda da değilsin ama kendi yuvan dağılmasın diye saygı duyuyormuş gibi rol yapabilirsin. Ben mesela öyle yapıyorum mümkün olduğunca az görüşüp (ondada eşim yokken asla görüşmem kendisiyle) eşimin yanında maske takıp rol yapıyorum, mümkün mertebe de az muhatap oluyorum. Ama bana karşı saygı çizgisinden çıkarsa bende çıkarım. Elini öpme meselesinde de sırf adettendir diyip öpebilirsin, içinden geliyorsa...

Tamamen katılıyorum. Tıpkı beni anlatmışsın. Hiçbir saygım ve sevgim yok. Sadece eşim varken giderim oraya ve rol yaparım. Kredilerini çoktan bitirdiler bendeki.

Git yalandan öp elini yüz göz olma.

Mune Mune konu sahibi sizden birşey rica etmek istiyor ama yeni olduğu için size nerden ulaşacağını bilmiyormuş.
Yardımcı olurmusunuz lütfen. ?

Bursa'da iyi bir özel hastaneye gittim ilk kızımda ve doktorum bana tutma demedi sen bilirsin ama dikkat et dedi ve ben ilk kızımda tuttum ikinci kızımda 8gün bulantıdan dolayı bıraktım iki hamileliğimdede ramazan 3.ayıma denk geldi... Demem oki tutup tutmamak kişiye kalmiş bundan dolayı nefret kusulmaz gelin kaynana ikiside bu konuda hatalı bence...

Ben oruç tutan birine nefret kusmadım dikkatinizi çekerim.
Bir kadının, hamileyken oruç tutmayan kadına psikoloji baskı uygulaması ve ona dinsiz demesinin normal olmadığını söyledim hatta hastalıklı düşüncesinden dolayı iğrendim. Bu bırak hamileye normal bir insana bile söylenmez. Bu konuda gelinde hata yok bence.

Ayrıca bence mantıklı olan hiç bir doktor hamile kadına oruç tutabilirsin demez. Bu da benim düşüncem. Buna kişi kendi karar verir o ayrı. Ama bana göre o elti kişisi bebeğe iyilik yapmamış oluyor.
Siz yapmış olabilirsiniz ama ben bunu bebeğime yapamam mesela.

Tamamen katılıyorum. Tıpkı beni anlatmışsın. Hiçbir saygım ve sevgim yok. Sadece eşim varken giderim oraya ve rol yaparım. Kredilerini çoktan bitirdiler bendeki.

Git yalandan öp elini yüz göz olma.
Yani.. Eşime deli gibi aşığım ama sokaktan geçen tanımadığım birine karşı kaynanamdan daha fazla sevgi ve saygı besliyorum. Saygı duymak zorunda olduğumuda düşünmüyorum çünkü saygıyı hak etmiyor. Eşimi doğurmuş olması malesef bunu değiştirmiyor. Bana o kadar çektiren, zor durumlara sokan, gecelerce ağlamama sebep olan kadına neyin saygısını duyacakmışım ya.. Saçmalık yani. O saygısızlık yapmadan elbette bende yapmam bak eşimle gidip kuzu kuzu oturuyorum fazlada muhatap olmadan. Ama saygısızlık görürsem alasını yaparım.. "Sevmek zorunda değilsin, saygı duymak zorundasın" fikrinin canı cehenneme yani..

Back
X