Tekrar merhaba;
Kanama kesildiği için tehlike olmadığı, sürekli yatmam gerektiği ve bazı ilaçları kullanmam söylendi. Artık hep yatıyorum, kaynanamın eline düştüm yani sonunda. O ise gayet iyi maşallah. 2-3 gün daha kalmaya kadar verdi en son ama her an değişiyor kararı. Dediğiniz gibi hesapları da ayırdım internet bankacılığıyla artık kafam da rahat. Değerli fikirleriniz için çook teşekkür ediyorum. Bebeğim iyi olsun da artık kaynanama karşı da duyarsızlaştım, çünkü onu kafaya takıp da ne büyük bi aptallık ettiğimi kanamam olunca anladım sizlerin de dün gece dediğiniz gibi. inşallah güzel haberler veririm bundan sonra, sizleri de üzdüysem kusuruma bakmayın, güzel haberlerde buluşmak dileğiyle..
arkadaşım sen iyi olda biz üzülelim boşver
inşallah birdaha yaşamassın kötü şeyler
şunu biliyorum özellikle hamilelik ve lohusalık döneminde kaynanalar bizden daha hamile daha lohusa oluyorlar
ama inan durumla eglenerek hiç kendini kasmadan herşeye cevap verdigin zaman biraz daha haddini biliyorlar yoksa devam ediyorlar
keyifli keyifli dinlenmene bak
eşinlede aranı sogutma belkide kayınvaliden onada duygu sömürüsü yapıp yaptırıyordur istediklerini bu konuda çok güzel bir örnek var benimde karşımda tahmin edebiliyorum yani
sen yavaş yavaş sakin sakin çözersin zamanla canım
bebişinide sağlıkla kucagına alırsın inşallah
Tekrar merhaba;
Kanama kesildiği için tehlike olmadığı, sürekli yatmam gerektiği ve bazı ilaçları kullanmam söylendi. Artık hep yatıyorum, kaynanamın eline düştüm yani sonunda. O ise gayet iyi maşallah. 2-3 gün daha kalmaya kadar verdi en son ama her an değişiyor kararı. Dediğiniz gibi hesapları da ayırdım internet bankacılığıyla artık kafam da rahat. Değerli fikirleriniz için çook teşekkür ediyorum. Bebeğim iyi olsun da artık kaynanama karşı da duyarsızlaştım, çünkü onu kafaya takıp da ne büyük bi aptallık ettiğimi kanamam olunca anladım sizlerin de dün gece dediğiniz gibi. inşallah güzel haberler veririm bundan sonra, sizleri de üzdüysem kusuruma bakmayın, güzel haberlerde buluşmak dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?