Kaynana beni deli ediyor

akıntısı var diye üzülen adam karısını itekler mi ya benneyaptımki
ne biçim aileye düşmüşsün bacım sen. Allah yardımcın olsun.

ayy vallahi sinir oldum eşinede annesinede.allah kolaylık versin canım.vee sabır da versin.inşallah herşey düzelir.bebeğin için moralini yüksek tut lütfen.

ya canım kusura bakma belki olayı anlamamış olabilirim ama neden bu kadar üzülüyorsun ki...kendinide bebeğinide bu denli yıpratacak birşey yok sanki ortada sende kendi keyfine bak yat dinlen tv izle...Bnece hamile olmandan kaynaklanıyor duyguların değişiyor sürekli üzme lütfen kendini can taşıyorsun

takmamak lazımmış canım ben bunu anladım
onları gözümüzde büyüttükce olan bize oluyor inan
takmamaya çalış.kolay değil biliyorum.

canım sana tek bı söz soyluycem hak verilmez alınır kocana da annesıne de senınde haklarının oldugunu goster kocan yokken kaynana kaynanan yokkken kocana

allah yardımcınız olsun.hamilelik zor zaten üstüne birde kaynana eklenince tam bir felaket oluyor .Eşimle boşanma aşamasına gelmiştim kaynanam yüzünden 8 aylık hamileyken.En sonunda evden kovaladım ( birazcık kötü yaptım sanırım ama ) oda haddini biliyor artık.elinden gelse evini kapatacak kocasını da alacak bana yerleşecek.onlara göre kadın çalışsada çalışmasa da oğlunun evi oğlunun parası oluyor.Siz acımayın paraya harcayın ki eşinizde borçların arkasından koşsun.Ben haddini bildirdim darısı sizlere

canım yaa.seni nasıl anlıyorum bir bilsen.bende çok üzdüm kendimi.beni üzmelerine izin verdim.ama olan bize oluyor canım.şimdi onlar ha ha hi hi eğlenip gülerken mutlu mutlu ben ilaçlarla eski sağlığıma kavuşmaya çalışıyorum.hep kaynanalar aynı hep kocalar aynı.bu yarım akıllı adamlarla uğraşıp duruyoruz iyi şartlarda yaşayalım diye.hep bizmi düşüneceğiz canım geleceği.sende al canının istediğini verme paranı.yeri geldiğindede pat diye söyle lafını kaynanana hiç esirgeme.inan böylesi yaranıyor.allah sabır versin canım hepimize.

kaynanam olmadığı için çok rahatım benim rahatlığımı allah tüm evlenecek olanlara versin ben aslan burcuyum ağrılıyım hiç kimseyi önümde konuşturmuyorum selamturkbayragi

kaynanam olmadığı için çok rahatım benim rahatlığımı allah tüm evlenecek olanlara versin ben aslan burcuyum ağrılıyım hiç kimseyi önümde konuşturmuyorum selamturkbayragi

Ben de aslandım bir zamanlar,şimdi oldum kedi...
Kaynana yakın zamanda dönmek üzere gitti, nasıl rahatladım anlatamam...

bütün suç eşinde zaten kaynanada seni gizli gizli kıskanıyor yazdıklarından bunu anladım
kaynana cadısıyla samimi olma soğuk davran mademki seni üzüyor

Bu kaynanalar kendi evleri bitti şimdi de gelinlerin evine karışıyorlar.Kaynanam yok haliyle bekar olduğumdan.Allah manyak kaynanalarla kimseyi uğraştırmasın.

burada düşünmen gereken ilkönce kendi sağlığın para bir kenara .
ikinci olarak senin ihtiyaçların alınıyormu
eşin ve sen ortak kararlar alabiliyormusunuz
bunu hakedecek bişey yaptınmı veya gerçi sen çok sorgulamışsındır kendini
eğer gerçekten masum olduğunu düşünüyorsan biraz güçlenip kendine gel uyan ve sende annene kaban al kombiyi kullan bunları sizin evde birilerikullanıyorsa bence seninde hakkındır

ilk önce sağlığını düşün..bebeğin için...hamileliğin verdiği ve hormonların salgıladığı duygu değişimleri vs. yaşaman normal...ama seninle iletişim içinde olanların bunu titizlikle dikkat etmesi gerekir...herkesin aile içerisinde yaşadığı sorunlar muhkkak tabiki ..önemli olan süreki olmaması....iki yönden şanslı olduğunu düşün...öğretmensin sanırım..ve ekonomik yönden özgürlüğün olması gerekir...bu kadın için önmli bişey...kendi ihtiyaçlarını alabilecek maddiyata sahipsin en azından...ikincisi de kayınvalidenle aynı evde yaşamıyorsun..bunu yaşayan çok kişi var...ve dahada zor bir durum bu...daha kötü durumda olan insanları düşün ve çok endişe ederek kendini ve bebişini yıpratma...çocuğu olmayan ve ikinci eşi alan erkekler var maalesef ... ya da kadının çocuğu olmayınca hayat boyu kendini ezik ve borçlu durumda olan kişiler görüyorum...çözülmeyecek bir durum değil....eşinle bu konuyu güzelce konuş...eşinin kişisel karakterine göre ve zaaf noktalarını bularak duruma göre yaklaş..erkekler çocuk gibidir..değiştirimesi kolaydır ama kadının daha çok fedakar olması gerek her konmuda...değiştirmek yerine geliştirmeye çalış empati yaparak..inş. sabırla mücadele etmeni tavsiye ederim..sana ne yakın bir dostunla yada bir psikiyatr la görüşsende sana en azından yardımcı olacaktır....bebeğin olacak inş. hayırla gelir...ve herşey daha güzel olur...Allah' ım olmayanlara nasip etsin...

allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm.ama kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün.onlarıda allaha havale et.benim ahım yerde kalmadı seninkide kalmaz inşallah

ahhh guzelım ahhhhh benım derdım arkadasımınkıne pek benzemıyo o kadar degıl ama kayınvalıdeme gore esımde oncelık ılk once annesı sonra cocugu en son ben amabuı sadece bana gecerlı yanı esım 2 kardes ıkısıde evlı kaynım canına okur kayınvalıdemın kıymetlı karısına kımse 1 laf edemez kayınvalıdem hos gorur esım benı bır kere savunsun kayınvalıdem hasta olur yataklara duser aglar oglum karı koylu oldu dıyee esım annesıne bısey alamaz ama kayınvalıdemı ben aglanırım ona aldırırım bana boyle yapana bende öle yaparım sızce dogrumu yapıyorumm bılmıyorum ama hırsımı bole alıyorummm

bende aynı sorunları yaşıorum canım sen alttan aldıkça kimse sana madalya takmıo madem öle sen de kazanıosun o parayı ozaman sende harca kendini sıkma boşver gitsin hele ki kafana hiç takma kendini üzdüğünle kalırsın 3 günlük dünya çocuğuna ve kendine harca paranı

evde kavga gürültü olmasın diye susuyor insan ama nereye kadar sabredeceksin. eşinle oturup güzelce konuşmalısın canım. seni susturmaya çalışsa bile zorla dinlet kendini. bebeğinizde olacakmış bak çokmu fazla paranızda onlara harcayıp duruyorsunuz. benim eşimde ilk önceleri yapardı ben kızdığım için gizli gizli verirdi. sonra bir güzel oturttum karşıma kah bağırdım kah ağladım. ama sonunda anladı eşim baktı ailesinden hiç yardım yok hatta yuvamızı bozmaya çalışıyorlar. seninkide anlar bir gün sabırlı olmaya çalış. sakın başkaları yüzünden eşinle tatışma boşver senin paranla aldırdığı şeylerin hayrını görmezler.

Okudukça yuhh yani diyorum, böyleleri de var mı? Üzme kendini diyeceğim ben de ama insanın yuvasında bu tarz şeyler yaşaması sonucunda üzülmemesi elde değil , bir de hamileyken. Eşinin özellikle sana daha ilgili ve alttan alması lazımdı bu konumda. ıyi niyetliliğin bir yere kadar olduğunu düşünüyorum. ınsan eşinin ailesine saygı göstermeli ama aynı saygıyı görmüyorsa eğer artık bir yerde dur demeli. Eşini mi kaybedeceksin bu durumda, eşinde bu tavırlarıyla bütün bunları hakediyor zaten. Bazen kafasına vurmak gerekiyor birşeyleri, susunca da olmuyor. Allah yardımcın olsun ve helak etme kimse için kendini, kendinede bebeğinede dikkat et, kimse için değmez.

Valla arkadaşım işin zor hamileliğin verdiği duygusallık insanı değiştiriyor.Bence arkadaşlar çok güzel yazmışlar sağolsunlar.Bence cüzdanı ayırın anasına bakıyorsa sanada bakacak senin parana mı güveniyordu evlenirken hiçde kısıtlama yapma sen soğukta kal,sıcak su kullanma hop kısıtlanan para kaynanaya yok yaa o kaynana ise sende kaynana gibi ol bence acıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…