Kaynana beni deli ediyor

uzulme tatlım aynısı bendede var senı en ıyı ben anlıyorum olan sana ve cocuguna olur bebek etkılenır ıcıne atma sakın ama ben ısı cozdum cok sukurkı esımle ayrılmaya kadar gıtmıstım bende ama duzeldı ortalık

Canım senin durumun bence hamilelik psikolojisinin verdiği bir olay.Eşinin yaptığı şey sadece annesine para yardımında bulunmak ve kaban almak.Kaynanan ya da eşin tarafından kötü şeyler gördüğünü yazmamışsın.Annesi sonuçta kaban almasın mı? fisfisfis
Başka bir durum varsa da orasını bilemem...

Canım ya insan hamileyken böyle sorunlar yaşarsa ; doğum ve doğum sonrasıda var.

doğum sonrası daha bir strees oluyosun...Herkez benzer sorunlar yaşıyor malesef

Fakat eşinin biraz farkında olması çok farklı olurdu.Yada farketmesede konuştuğunda anlaması

çok şükür benim eşim anlıyo.Sen ne kendini ne bebeğini cezalandırma soğuk odalarda ağlayarak.

Bebeğin herşeyi hissediyor seninle beraber sakın unutma.Çok hassas bir dönemdesin.

Etrafında bu tür olaylar seni nasıl üzer nasıl huzursuz eder hepimiz anlarız.
Fakat biraz güçlü olmaya çalış.Herşeyden önce bebeğine ve kendine çok iyi bak.

Ve kayınvaldeni bu şekilde mutlu etme kendini mutsuz edip....Eşinle uygun zamanda uygun bir şekilde

sakin bir ses tonuyla konuşsan biraz anlasa; keşke çözebilsenizz. Kayınvalden asla değişmez ama

eşin biraz anlayabilseydi zamanla yaptıkları azalırdı bence...

Benim anladığım kadarıyla sorun annesine kaban alması değil.Eşine herşeyi kısıtlayıp annesine

fazlasıyla cömert olması fazlasıyla kırıcı oluyo...

bence en mantıklısı şu an için karşı tarafı üzücek şekilde hareket etmemen çünkü belli ki napıp ne edip olay sende patlıyor. en iyisi takmamak. hatta umursamayıp konuşmamak yani kısa cevaplar verip rahat bi yere (soğuk olmayan lütfen :)) çekilmen nasıl olur? muhattap olma yani. konuşurken lafının bitirmesini beklemeden duymamış gibi dön git mesela onla mı uğraşcaksın şimdi. sen bi bebeğini doğur da sonra dişini gösterirsin. çünkü zaten duygusal anlamda gel gitlerin var kafanı bunlara meşgul etme. kendi paranla kendini yormadan internetten alışveriş yap mesela. illa almıcaksan bile bak sadece bakmak bile biz kadınların morali yükseltiyor. ya da umursama harca direkt. kafanı boşaltıcak şeylerle uğraş. kitap falan oku. kaynana iki laf etsen nolur şimdi bi faydası yok sana görmezlikten gel evin içinde. hani tuup niye böyle yapıosun falan derlerse de bişey yaptığım yok doktor canımı sıkmamam gerektiğini söylediği için önemsiz şeylere takılmıyorum dersin. yani göze göz dişe diş olma şu dönemde kendini tüketirsin. bebek doğana kada sabret bence. bu arada nasıl oldun yaz arada merak ederiz seni

ayy okudum canım çok sinir oldum kaynanada kocanada ama suç kocanda.. hiçç keyfini bozma çalışan kadınsın tınlama ya aç yak doğal gazı hamile kadınsın ay sinir oldum dik dur saygıda kusur etme ama kendinide ezdirme..ama suç kaynanada değil canım kocanda ..ayır cüzdanını senin giymediğin kabanı o giycekse gitsin kendi parasıyla alsın annesine

Gercekten üzüldum ama sen bebegını düşün bence dogdugunu düşün zaten doğum yaptıktan sonra onunla ilgılenırsen birazdaha takmamaya calıs

konuyu yeni okudum gerçekten şaşırdım nasıl oluyorda sen hamileyken sana kısıtlama yapıp annesine aşırı cömert davrana iliyor nasıl içi sızlamıyor anlamadım

bu arada arkadasım çok merak ettim seni

sinirlerim hopladı canım allahım sabır versın ne olur uzme kendını zemuszemusbi sende yokkı beterın beterı var onları dusun bebegını dusun be gulum kendıne dıkkat et neolur opuyorumnanaktanve kocanla konus hersey onda bıtıyoooo:gitme:

Keşke eşinin sana karşı ( kaynananın yanında özellikle) bu kadar sert davranmasına izin vermesen canım biliyorum seviyosun eşin o senin ama bi hayatı beraber geçirebilmek için aradaki saygıyı yitirmemek lazım sen hamileyken seni itip kalkıp bağırabiliyorsa sonrasında daha fazlasını yapabilir demekki bu insan, herşeyin en iyisini sen bilirsin tabi senin ailen ama tavrını koy bence eşine karşı seni ezmesine izin verme hele de başkalarının yanında olacak şey değil ohaoldumsmile gerekirse seni kaybedebileceğini hissettir yoksa aynı davranışlar tekrarlanır canım sevgiyle kal ... :teselli:

okuyunca yüregim agladi, imtihan dünyasi diyorum ben her zaman hayatimda böyle olumsuzluklara. Onlari bir imtihan gözü ile sabirla kabul edince, hersey düzeliveriyor.

bazen bizim geline kızsamda bazen diyorumkii aslında gözümü açtı..cnm eşini kendine baglamalıydın en basta..ipi kacırdınmı bidaha tutamıosunn..şahsen bnm abim anne kuzusu biriydii şimdi ise tek basına bize hiç gelmiyor..yüksek maaş almasına ragmenn bi kurus vermiyor al sigara al anne die..bigün bana bi tşört almss bzm geln surat yaptıı birdahada alamadıı hiçbişi 5milyon bile wermez düşünün yanii..şmdi diyorumki tmm ben gittigim ewe böle yapmam ama çok ta salmam...bnm annem isteyeemez mesela yeterki eşiyle i olsn der araları bnm yüzümdn acılmasn der..bnce bunu içine kapatıpp aglayacagına tartısma konusu yap kaynana yannda derimm eşin hemen boşayacak deil snctaa ve sen ekonomk özgrlüğe sahip birisinn birikim yapacagınızaa kaynananın aldklarını ödemekle gecmez hayatt gencte deilki hevesli olsun diyim inat bence..

tatlım iyi misin sen ya kanama falan bi problemin yoktur inşallah

sen de annei getir eve canım onların sana yaptığının aynısını annenle onlara yap dişe diş kana kan

bazı kaynanalara ne yapsan faydasızdır. yüzüne tükürsen yağmur yağıyor zanneder. kaderini değiştiremiyorsun ben bunu anladım.

arkadaşım sakın üzülme güçlü ol bende senin gibi hamileyken onlara kızdım kendimi aç bıraktım yine onlara kızdım soğuk yerde yattım onlara kızdım ağladım sonunda bebeğimi doğurdum ama kalbindeki damar tekmiş ve yavrumu kaybettim en önemli şey bebeğin ne olur benim çektiğimi çekme gerekirse kocanı bırak ama yavruna eziyet çektirme daha 11gün oldu bebeğimi kaybedeli belki iyi bir hamilelik yaşasaydım yavrum kucağımda olurdu ne olur yüreği yanan bi anneyim ve başka annelerin yüreği yanmasın hamileliğini en güzel şekilde yaşa bebeğin herkesten önemli ah ah keşke kimseyi umursamasaydım da bebeğimi yaşasaydım inan çok zor kahrolmuş bitmiş durumdayım ne olur yalvarırım bebeğine eziyet etme

ben kaynanandan çok eşinin annesinin yanında sana olan tavırlarına taktım. çok sinirlendim ya çokkkkkk

Valla takma kafana dicem ama inan öle demekle olmadığını gayet iyi biliyorum!!! seninki kadar kötü olmasada bende de var bi tane ve olduğundan beri de kendimden bile bazen nefret ediyorum bu kadar kötü düşünebiliyomuydum ben insanlar hakkında diye ama durup dururken bile aklıma geldiğinde içimden geçenlerin haddi hesabı yok ilk zamanlardaki toyluğum hele aklıma geldikçe çıldırıyorum nasıl sesimi çıkartmamışım salak gibi diye!!! eşimle bikaç büyük kavgamızdan sonra(onun da dahil olduğu) artık benle konuşurken daha dikkatli kaynana=görümce bi de o ''türler'' var bilirsiniz kaynanayı biraz hallettik derken onun 'junior'u çıktı dejavu mu oluyo yarabbim diyorum bazen ama ben ömrümü heba edemem ki bunları tek tek düzelticem diye:)) lafını kesinlikle esirgeme hiçbişey olmuyo merak etme:) bi kere söyledinmi gerisi kolay:)allaha şükür eşimden yana derdim yok onu da bi güzel paylıyorum laf mı soktular ağzın açık bakma yoksa bırakırım seni diye tabi yeminler falan bi dahada olmadı allaha şükür:) inş. halledersin sende çom yazdım be amma dertliymişim dertliymişizzzz:)

kızlar bu yazılan bana ait bu nick kardeşimin yanlışlıkla onunkini kullanmışım k.bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…