ahhh ahhh ben 6 yıl oldu kaynana kaprisi kaynana derdi çekiyorum...oğulları onların evladıda biz analarımızn evladı değiliz.zaten tüm hata bizde ailemize anlatmadığımızdan kaynaklanıyor.aman üzülmesinler.aman duymasınlar vs. ben evlendikten 1,5 ay sonra babam vefat etti.ve ailemi memleketimde bırakıp istanbula bilmediğim tanımadığım bir semte gelin geldim.neymiş kaynanama yakın olsunmuş.bana kaynanam bir iğne dahi almadı.evlenirken neymiş parası yokmuş.yeri gelince ben sosyeteyim ben evime temizlikçi sokarım diye hava basardı.beni hep küçümsedi.küçük şehirden gelmemi küçümsedi.taşralı yaptı beni halbuki benim yaşadığım şehirde okuma oranı insanların kendilerini geliştirme ve yetiştirme oranı çok yüksektir.asıl cahil olan asıl ahmak olan kendisidir.hamileyken 1 ay bende kaldı doğumuma 2 ay kala bana geldi tabi babam vefat edince meydanı boş buldu.kocasındanda ayrı kocası onu bırakıp başkasıyla evlenmiş neyse benim kocama çok düşkün hemde aşırı...beni kıskandırmak için elinden geleni yapan bir kdın ben kıskanmadığım halde bana hep sorar kıskandınmı bizi diye :) çok uyuz bir durum... hamileyken arada iğneleyici lafları oldu ben sustum hadi yaşlıdır eşimin hatırı için sustum... daha sonra hamileyim kendi herzaman özel yemek yapar dişine göre yer... birde çalışıyorum ...gözümün önünde eşime yaptığı yemekten verir ağzına götürü bana gel kızım sende al demedi...tabi benim eşimdede büyük hata var annesine karşı hep susan bir yapısı var...annesi hastaymış ta herkeze böyle yaparmış diye geçiştirirdi o zamanlar bi tartışmamız oldu kayınavlidemle ben kayınvalideme yolu gösterdim gitti....maalesef gittiği kişilerlede geçinemeyince eşimi aramış tekrar döndü bize ben yine kabul ettim sırf eşimin hatırı için ve bunun gibi bu güne kadar daha çooookkk üzüntüler yaşadım.bir kızım var 2. bebeğimi düşük yaprım sırf kayınvalidemin bana verdiği üzüntülerden dolayı hala evime istemiyorum hala eşime baskı yaparak gelmek istiyor bende eşime senden ayrılırm dedim de biraz biraz geriye çekilir oldu ama kadın inatçı dediğini oğluna yaptırma psikoloji var yani benim sözüm geçer gibi ...ki bunuda defalarca söyledi inanın benim kayınvalidemin türünden yoktur bu dünyada türünün tek ve son örneğidir.allah düşmanımın bile başına benim kaynana gibi bir kaynana vermesin güzel olan hiçbirşeyi haketmiyor.ben bu yaşıma kadar böyle bir insan görmedim tanımadım.inaın ona hiç acımıyorum hiç sevmiyorum allaha havale ediyorum her daim.ama nefretim hiç bitmeyecek....ben ailemden böyle hakaret böyle sevgisizlik görmedim aklımdan hiç çıkmıyor yaptıkları....ne kadar anlatsam sayfalara sığmaz yaptıkları...allaha havale ediyorum onu....
Dalga mı geçiyorsunuz ya siz?
Acınız pek büyük olmalı- özellikle bu cümleye istinaden söylüyorum.
Haz etmiyorsanız ve bu kadar rahatsız oluyorsanız kaynananızdan görüşmeyi kesersiniz, olur biter.
Ayrıca nasıl bir mantalitedir bu, 2. düşüğünüzden bile kaynananızı sorumlu tutuyorsunuz.
Düşük olayı strestende kaynaklanabilir evet, fakat birincil risk faktörü fizyolojik sorunlardır. Biraz mantıklı ahkam keselim...
Kusura bakmayın ama, ben şu sizin yazdıklarınızdan pek samimiyet görmedim...Nacizane fikrim bu.
Hele şu kırmızı ile alıntıladığım yer, bitirdi beni inanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?